Alan savunması maç boyunca denenebilirdi ribaundlarda bu kadar kötü olduğumuz dönemde ama sanırım Fowles-Wauters ile antreman yapmamış olması takımın bir sıkıntıydı...
3 sayfa geriye gittim, Işıl ismi bir kez geçiyor. Işıl'ın üstündeki "Yıldızoğlu etkisi" devam edip o tarz bir performans sergileseydi her bir mesajı "Işıl artık gitsin, zarar veriyor. Bak Birsel'e..." cümleleri domine edecekti. En azından iyi şeylerin hakkını verebilsek...
Söylediği bahaneler arasında en geçerlisi bu, buna söyecek birşey yok.Maçta oynamayacaklar.:
1.Lindsay WHALEN WNBA takımı ile 24 Ekim ‘e kadar play off maçları oynayabilir.Sol elinde kırık var.
En erken Ocak'ta dönecek ve döndüğünde nasıl döneceğini bilmediğmiz bir oyuncunun yerini doldurmak için neyi bekliyorsunuz ? Üstelik takımın en çok eksik olduğu bir pozisyonda. Ocak' a kadar maç yapmayacakmıyız biz??? Ya da böyle hedef maçlarda farkmı yiyeceğiz?2. Alba TORRENS Sakatlık sonrası terapisi devam ediyor.Doktorlara göre Ocak 2013 tarihine kadar maç oynayamayacak.
17 Eylülde sakatlandığı tamamen YALAN. Nevriyenin senelerdir belinde bu problem var. Ne zaman patlayacak diye herkes bekliyordu ve bizde patladı. Bu kadar para verip alırken bunu düşünmedinizmi?3. Nevriye YILMAZ 17 Eylül 2012 ‘de geçirdiği ameliyat sebebiyle henüz sahaya çıkamıyor.Tedavisi devam ediyor.
Sakat dahi olsa oynadığı için birşey demiyorum bu konuya.4.Sylvia FOWLES WNBA ‘den sakat geldi .14 Ekim Pazar günü ilk defa çıktığı idmanı tam yapamadı. Cumhurbşknlık maçında oynama şansı olabilir.
Kontrattaki madde ne demektir ya biri bana anlatsın? Bu maçın tarihi bir ay önceden kesinleşti. Böylesi önemli bir maç için bir oyuncuyu ikna edip getiremiyorsanız diğer oyunculara nasıl laf geçireceksiniz?5.Sancho LYTTLE Kontrattaki maddesinden dolayı 17 Ekim’e kadar izin evraklarının hazırlanması için Amerika’da kalacak