Re: Galatasaray-Fenerbahce(11 Ekim 2008 Saat 14:00)
fatih solağın bayan versionu taj mcwilliams
fatih solağın bayan versionu taj mcwilliams
Burak Barut' Alıntı:Maçtan önce dediğim gibi bu maçta mağlubiyet kabul edilemez.Şunu gördüm ki az bile söylemişim bu Fb'den cacık olmaz şu haliyle.Çok iyi bir takımız düşünün öyle bir takımız ki Korel Engin daha sahaya ayak basmadı.Tuğba ve Kübra'dan sıfır katkı aldık bakmayın kendi top kayıplarımız olmasa maç kopup gitmişti belki de.Augustus çok özel bir oyuncu aynı şekilde Taj'da öyle.Kress'i bu kadar hareketli beklemiyordum şaşırttı oyunu beni.Esra ve Tuğba dış atışlarda önümüze açarsa çok rahat alırız bu maçı.Kübra'nın kısa sürede bu kötü performansına üzüldüm açıkcası.İyi gidiyoruz ilk yarı 6sayı öndeyiz, ikinci yarı biraz dikkatli olursak özellikle ribaundlar ve top kayıplarında çok rahat kupaya ulaşacağız gibi görülüyor.Fb'nin kötü dış oyuncuları var iyi iç oyuncuları varken topu neden içeriye indirmezler anlayamadım bir türlü.Şu yeni gelen çaylak iyi içeri drive ediyor ancak bilinçsiz giriyor önüne hızlı adımlarla girebilirsek ona bir çok sayıda hucum faul aldırabiliriz.
İlk yarı için gözlemlerim bunlar ayrıca Cem Hoca'nın dibinde sürekli gezen kameraya da ne zaman sövecek diye beklemiyor değilim...