Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Cumhurbaşkanlığı Kupası?nı kaldırarak bu onura 7 kezle en çok ulaşan takım olan Sarı - Kırmızılılar onuruna bir gece düzenledi.
Kupanın kazanılmasının ardından İstanbul?a gelen Galatasaray soluğu ünlü bir gece kulübünde alırken karşılarında Adnan Polat?ı buldu. Başkan bayan basketbolcuları tek tek kutlayarak, ?Bana verdiğiniz sözü tuttunuz? dedi. Polat, ?Bu sezon sizlerden çok şey bekliyorum. Takımın durumunu çok iyi gördüm. Sizler Ankara?ya giderken bana kupayı alacağınızı söyleyip söz vermiştiniz. Sonunda bu sözü tuttunuz ve Cumhurbaşkanlığı Kupası?nı müzemize getirdiniz. Hepinize teşekkür ediyorum. Ama daha bitmedi. Bu yıl sizden daha çok şey bekliyoruz. Türkiye?de ve Avrupa?da da bu camiaya şampiyonluk tattırmalıyız. Bunu yapacak olan sizlersiniz. Bu daha başlangıç? diye konuşarak Sarı - Kırmızılı bayanları onurlandırdı. Galatasaraylı oyuncuların eğlenebilmesi için bütün gece başarılı isimlerle ilgilenen Polat, daha sonra takımın yanından ayrıldı. Galatasaray Bayan Basketbol Takımı?nın başarılı oyuncusu Işıl Alben ise ?yenilmez armada?nın geri geleceğini söyledi. Adidas?ın kendisi için özel olarak ürettiği sarı - kırmızı ayakkabıların kendisine uğurlu geldiğini ve ilk maçında kupa kazandığını söyleyen Alben, ?Gerçekten çok mutluyum. Bu sezon çok iyi geçecek. Ne kadar iyi bir durumda olduğumuzu gösterdik. Bu başarının en güzel yanı 103. kuruluş yıldönümümüze denk gelmesiydi. Yenilmez armadanın mirasını sürdüreceğiz. Cumhurbaşkanlığı Kupası?nı, her maçımızda yanımızda olan Alpaslan Dikmen?e armağan ediyoruz. Eminim ki o da Ankara?da bizimleydi? dedi.