Cumhurbaşkanlığı Kupası | Galatasaray MP 103 - 97 Fenerbahçe Ülker

Zaza pası aldığı anda 3 kişi üzerin çullanıyor adamın fazla Zaza üzerinden oynamamalıyız,furkanı falanda unuttu hoca kenarda.....

Kafasız sinek gibi tam amatör oynadık 33-23'den sonra..Hakemlere kimse laf bulmasın zaten dengeyi bulmak icin gereksiz düdükler çalmalarına artık şaşırmıyoruz..Fener kontrolden çıktı derken bizimkiler çıktı kontrolden hepsi bu..
Oktay Hocaya güveniyorum takımı kendine getirir devre arasında.

hakemler ortak etti , tabii bizimde hücumda saçmasapan hatalarımızı es geçmeyelim.10 farktan sonra aklımızla oynayamadık.

Arkadaş,her pozisyona faul çalınacaksa,biz bırakalım bu oyunu. Basketbolu öldürecekler bu gidişle. En ufak hamleye faul çalınır mı yahu? Bu ne rezillik böyle? Basketbol'a bu yeni kuralları getirenleri "sevgiyle" anıyorum,zevkimizin içine ediyorlar. Ayrıca Luksa'ya çalınan hücum faulü ve ardından koçumuza teknik faul çalanları "sevgiyle" anıyorum.

Yeni kurallarda tam çıkacak zamanı buldu Avrupanın en iyi savunma yapan 3 takımından bi tanesiyiz tatlı-sert savunmamız vardı yeni kurallar bize hiç yaramadı. Yalnız bi kaç pozisyonda kural filan uygulanmadı RESMEN AZİZ YALAKALIĞI yapıldı buda aşikar. Bu hakemler bigün ADİL (adil diyorum çünki bizim hakemlere ihtiyacımız olmadı olmayacak) yönetsinler şu maçları. Yada maçlar oynanmadan kimse kafalarındaki şampiyon (aziz yalakalarının aklındaki takımda belli) versinler kupasını boşuna oynamayalım bu oyunu!!!

Tamam bizde son bölümü iyi oynamadık ama herşey güzel giderken bizim adımıza yine yaptılar aziz yalakaları oyunu dengelemek adına görevlerini. Bu hakemler federayonunmu yoksa Ülker in mi çalışanı? Maaşlarını nerden alıyorlar sorgulanmalı bu!!!!

james gift bunları hep yapıyor iyikide yapıoo ! yayıncı kuruluşa bakk !

Yayıncı değil yayınlı kuruluş desek iyi olur Adam aziz yalakası ne beklersin..