Cumhurbaşkanlığı Kupası | Galatasaray MP 103 - 97 Fenerbahçe Ülker

Emir'in bile hücum faul yaptım diye durakladığı ve hakemlerin göz göre göre çalmadığı son pozisyonda maçı bırakıp gitmek lazımdı aslında. İnanılmaz bir olay bunu çalmamak ciddi art niyet ararım burda.

13 günde 7 maç 7 galibiyet. Bu takıma ne desek az..

Hakemlerden çekindiğimi söylemiştim ve öylede oldu biraz. Bu maçı almak kupayı almadan ziyade artık kazanma alışkanlığı edindi yani yenilgiyi kabullenmeyecektir. Camiamıza hayırlı olsun metrisi sevindirmediğimiz için dahada mutluyum.

Ntv spor hep fener kupa aldımı canlı yayına girer ve uzun tutardı ne olduda bugün gösteremediler bazı kesimlere kupa almamız çok zor geliyor anlaşılan.

KOY-DUUUUUUKKKK-MUUUU LANN size AZİZ YALAKASI HAKEMLER İLK SİZE SONRA YOK BU MAÇI RAHAT KAZANIRIZ DİYEN ÜLKERİN ARKA BAHÇESİNE TÜM FANATİK ÜLKER İN ARKA BAHÇE TARAFTARI HEPİNİZE BİRDEN KOOYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY-DUUKKKKKKKKKKKKKKK--MUUU?

EN ÇOKTA O HÜCÜM FOULÜ HADİ GÖRMEDİN (AZİZ YALAKALIĞIN AĞIR BASTI DİYELİM) O SAVUNMA FOULÜNÜ NEDEN GÖRMEDİĞİN HAKKINDA Kİ TEK YORUMUM CİDDEN ANNEN DÜNYAYA SENİN GİBİ BİR İNSAN DOĞURACAĞINA TAŞ DOĞURSAYDIM DİYEBİLECEĞİ CİNSTEN O-M-U-R-G-A-S-I-Z LIK VE ŞEREFTEN YOKSUNLUKTAN BAŞKA BİŞEYLE AÇIKLANAMAZ!!! AMA DEDİĞİM GİBİ HEPİNİZE BİRDEN SORUYORUM ;
KOOOYY--DUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUKKKKKKKKKK-MU?

Hakemlerden çekindiğimi söylemiştim ve öylede oldu biraz. Bu maçı almak kupayı almadan ziyade artık kazanma alışkanlığı edindi yani yenilgiyi kabullenmeyecektir. Camiamıza hayırlı olsun metrisi sevindirmediğimiz için dahada mutluyum.

Ntv spor hep fener kupa aldımı canlı yayına girer ve uzun tutardı ne olduda bugün gösteremediler bazı kesimlere kupa almamız çok zor geliyor anlaşılan.

Artık böyle gitmeli . Bam bam bam vura vura geçmeliyiz artık böyle maçları.

Öldük öldük dirildik ama sonunda koyduk be! Koyduk dedim diye kızmayın ondan daha iyi ifade edecek kelime yok bu durumu.

Helal olsun hepinize helal. Oktay Hocam hep bizimle kal!