Daryl Macon

Yine mukemmel oynadı. Bu adamı seneye tutabilme kabiliyetine sahip oldugumuz an Galatasarayı tutmayı bırakırım. Cunku kabiliyetsiz a dan z ye tum yonetim.Adam Real,Cska'ya bile hafif gelir. NBA'de ilk 5 oynayacak takıma gitmesi kaçınılmaz.. Amerika yıllarında da Galatasaray günlerini pivotsuz bir takımdık ve bizden maç kazanmamızı istiyorlardı diye mesajlar atmak dileği ile :)
 
Her geçen gün daha iyiye gidiyor. Maç sonlarını da iyi oynadığında durdurulamaz olacak. Savunması defolu ama umarım onu da geliştirebilir. Seneye euroleague de izleyebiliriz.
 
bulmuşken yap işte 3 senelik sözleşme, çok mu zor?

Çok zor. Adamlar burayı basamak olarak görüyorlar, neden 3 yıl kendilerini bağlasınlar? Yapabileceğin en iyi şey 1+1 yapıp sonraki sezon durumuna gör çıkışını ya da buyout'unu beklemek. Ama elde imkan varken bile bunu değerlendirmeyen adamlardan bahsediyoruz, bu oyuncuları takıma katmaları bile onlar için kariyer zirveleri.
 
Keske uzun vadeli genc oyuncu planimiz ve butcemiz olsa. Malesef elimizde 6 ay once amator subeleri kapatmaliyiz diyen yonetimler var. Herseyi gectim bu kafayla sube 3 sene varolacak mi cevabini zor verirler.
 
Daha fazla sorumluluk verilmeli, her hücumda topla buluşmalı, yeri geldi mi birebirlerde gereksiz de olsa zorlamalı , son Tofaş maçında çok silik bir performansı vardı, Bir takımın skoreri bir maçta yalnızca 12 şut kullanmamalı, onu rakiple birebir bırakacak pozisyonları hazırlamalıyız,çünkü bu pozisyonları yakaladığında isabet oranı yüksek bir skorer Macon.
 
Bence Ne Macon,ne de Hamilton gitmeli. Kusura Bakmasın Barıs-Macon-Hamilton'lı kısa oyun kurucu rotasyonunu kullanamayacak bir coach gitsin 3.lige bir takım baksın kendine. Kovan hocayı kimse eline sağlık. Neyse ki, Macon kalmalı. Hunter yerine net 3 numara lazım. Alex Tyus yerine net! saf! bir 5 numara lazım. 2.08 2.10 boyunda fizikli kalıplı. Yapılan transferler fiyasko ve asla ve asla Jonathan Williams'a kızmıyorum. Bu takımda yedek 4.5 olarak kalmalı. Bu adamın boş olmadığını yakında göreceğiz.
 
Son düzenleme:
Kendisi adına üzgünüm, bu sene kendisi için zaman kaybından öteye geçemeyecek. 1-2 seneye kalmaz Avrupa'nın elit takımlarından birine transfer yapar, potansiyeli çok yüksek.
 
Mac sonuna dogru vucut dili ile ben daha ne yapayim ruhu icinde oldugunu gosterdi ve istatistik kagidina oynamaya basladi. Devam ederse takim kendisine cephe alabilir.
Daha pro kariyerinin baslarinda olan bir oyuncu hata yaparak ogrenecek belki. Keske bu surecte daha dogru yonlendirecek koc olsa ama bizim once koca kocluk yapacak birini bulmamiz gerekiyor.
 
İlk başlarda geldiğinde bir şeyler ortaya koyuyordu ama şu anda hiç sahada değil beyni. Hep kendine oynuyor. Takıma zarar veriyor. Hele son çeyrekte kaptığı toptan sonra bir top kaybı vardı aman Allah'ım. Bence de artık yavaştan yollamak lazım. Kadroya onun yerine Hunter'ı ya da Hamilton'u almak lazım. Ama eğer Ekrem hoca ondan faydalanmayı becerirse müthiş iş başarır. Mental sorunları var belli ki.
 

Üst