Daryl Macon

Trice gitseydi keşke.
Hamilton ve Macon daha iyi ikili olurlardı.
İyi oyuncu idi ama malesef yanlış kadroya geldi. Geçen sene olsaydı çok daha güzel bir parça olacaktı.
Yolu açık olsun 🙋‍♂️
 
Bu adam geldiğinde performansı oldukça iyiydi. Bence süreç de iyi yönetilemedi. Kendisinden yeterince faydalanamadığımızı düşünüyorum.
 
Oyuncu öğüten bir yapı haline gelmemek lazım. Yapı çok bozuk olunca dikiş tutmaması normal. Takımın en skorerini gönderiyorsan yerine mutlaka ekleme yapman gerekiyor bence. Ayrıca Motum da büyük problem. Motum'un ilk beş oynadığı yan parça değil de ana parça olduğu bir iskeletin başarılı olabileceğini düşünmüyorum. Çok çok tek yönlü oynuyor. Savunmada sıfır. Bu takımın transfer istediği konusunda ısrarcıyım ve ciddi transferler olmalı bunlar.
 
-ler olmaz. belki bir oyuncu olur ama kısa mı uzun mu göreceğiz.
kendileri bilir transferler olmazsa düşme korkusu devam eder son ana kadar. Ayrıca bence bu takımı kuran arkadaşlar ertuğrul erdoğanından yöneticisine kadar basketbolla aralarına bir süreliğine mesafe koymalı hatta belki erken emekliliği düşünmeli. çok kötü kadro. Erman Kunter dönemindeki kadro bile bu kadar kötü değildi.

Bu arada yardımcı konusunda gelişme var mı? benç çok boş görünüyor
 
Bence hata yaptık göndererek.
Trice ve Jonathan'ı gönderip, bir adet 6 numara alıp Hamilton'u da kadroya dahil etmeliydik.
Pişman olacağız.
Yolu açık olsun 🙋‍♂️
 
Bence hata yaptık göndererek.
Trice ve Jonathan'ı gönderip, bir adet 6 numara alıp Hamilton'u da kadroya dahil etmeliydik.
Pişman olacağız.
Yolu açık olsun 🙋‍♂️
Asla pişman olacağımzı düşünmüyorum. Çok eski değil hatırlayalım rakip Guard'lara nasıl rahat geçildiğini, dış savunmada da yetersiz olduğunu bu sebeple adama kızmıyormuyduk? Lütfen mantıklı düşünelim evet hücumda çok başarılı oyuncu ama hiç ama hiç savunma yapmayan belki de bilmeyen? NCAA'den sonra disiplinli bir ortamda yeterli süre bulunmamış Rookie bir oyuncudan bahsediyoruz. Bu haliyle bize uygun oyuncu profili değildi belki AEK'da iyi bir coach'la avrupa basketboluna uygun bir oyuncu olmayı öğrenir kalıcı olmak istiyorsa.
 
Son düzenleme:
Geçen sene Takımın bozuk düzeninin hedef adam haline gelmesi yüzünden elden gitti.

Potansiyeli çok yüksek 2 sene sonra bu adamı biz nasıl almışız diye izleriz
 

Üst