• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Davinson Sanchez Mina

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Abdullah Polat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Puanları 0
Çözümler 0
@Abdullah Polat
3.2 milyon maaş biraz fazla onun haricinde çok iyi bir transfer.

Popescu’ya haksizlik etmek istemiyorum cunku o zamanlar 9-10 yaslarindaydim.Ama benim Gs formasi altinda izledigim en iyi stoper Davinson Sanchez.Hem havadan hem yerden cok iyi.Ozellikle yerden dunya standartlarinda bir stoper.Hizi,hamle zamanlamasi ve ayak kalitesi gercekten elit takim seviyesinde.Insan izlerken “ya biz bu adami nasil almisiz” diye sik sik icinden geciriyor dogrusu.

Net Premier lig stoperi.

Bu adamı tutamayız gider

Pamuklara saracaksın. Kapı gibi savunma ! Havadan karadan herkesi durdurdu, bütün topları aldı. Muazzam bir profesyonel ! Gerçekten El Patron !

Bu rahatlık az kalsın başımıza iş açacaktı ama cidden çok başka seviye. Onlu ve Onsuz oyun arasında 90 derece fark var. Umarım sakatlanmadam bu şekilde devam eder.

Ndombeleyle birlikte alindi belki Ndombeleyi kiralamasak Tottenham Davinsonu bize 9.5 e birakmazdi.

Davinson Sanchez oldugu sürece maclara 1-0 önde basliyorsun

Nelson da çok iyi stoper ama Davinson tam Okan Buruk'un sistemi için biçilmiş kaftan.

Oyun kurucunun ya da forvetinin liderliği önemlidir ama savunmadan biri takımın patronu olunca ortaya enteresan güzellikler çıkıyor. Söylenecek çok şey var ama kifayetsiz kalıyor Davinson için. Tutup getirenden Allah razı olsun. Sadece savunma değil hücumda da benim diyenlere taş çıkartıyor.

Muazzam bir stoper. Birde sağ bek ve sol stoperini alalım.

Bir pozisyon var: Icardi'nin kaleye doğru havadan giden şutunda vücudunu araya koyarak ellerini açıp rakip defansı ve kaleciyi blokaj ile engelliyor gole müdahale etmesinler diye. Çok muazzam bir çar. Isınmış bir Davinson kainatın en iyi stoperidir. Boşuna El-Patron denmemiş.

Kale hariç her mevkide oynar.

Rakip fark etmeksizin sahada herkesi eziyor. Tam bir haksız rekabet. Oynadığımız önde baskılı oyunun en önemli dişlilerinden. İnşallah satmayız.

Rakip fark etmeksizin sahada herkesi eziyor. Tam bir haksız rekabet. Oynadığımız önde baskılı oyunun en önemli dişlilerinden. İnşallah satmayız.
Çok büyük hata olur. En az 40 milyon euro olmalı satış ihtimali varsa. Ama bencede bu sene satmamalıyız. Yanına da onun gibi atletik bir canavar bulmak lazım.

Geri