Takımımız küme düşürülsün!
Hatta şubeyi kapatalım!
Bütün yönetim istifa etsin!
Sorumlular Taksim meydanında asılsın!
Cemal ve Tufan recm edilsin!
Bir daha maçlara gitmeyelim!
Arkadaşlarımızı maça çağırırken utanalım!
Başka neler yapılabilir???
Hatalı kimler varsa, elbette cezalandırılacaklar, ama bundan dolayı buraya böyle yazılar yazmak üzüntü verici!
Şöyle bir örnek verelim, bir kurumda bir yönetici usülsüzlük yaptığında, cezayı kim alır? kurumda dolandırıcı mı olur?
Tekrar ediyorum, yapılanın cezası neyse verilsin, ama Galatasaray taraftarına hançeri saplayın demek yakışmıyor!
Bu şube hepimizin gözbebeği, şimdi herkes şubeyi darp ederken bizlerin sahip çıkması lazım!
Yapılan hataya değil, ama armaya sahip çıkmalıyız!
Efes Pilsen maçında salonda olacağım, iyi günde nasıl sevinmeyi biliyorsak, kötü günde de, orada olacağım!
DAYAN GALATASARAY!
Hatta şubeyi kapatalım!
Bütün yönetim istifa etsin!
Sorumlular Taksim meydanında asılsın!
Cemal ve Tufan recm edilsin!
Bir daha maçlara gitmeyelim!
Arkadaşlarımızı maça çağırırken utanalım!
Başka neler yapılabilir???
Hatalı kimler varsa, elbette cezalandırılacaklar, ama bundan dolayı buraya böyle yazılar yazmak üzüntü verici!
Şöyle bir örnek verelim, bir kurumda bir yönetici usülsüzlük yaptığında, cezayı kim alır? kurumda dolandırıcı mı olur?
Tekrar ediyorum, yapılanın cezası neyse verilsin, ama Galatasaray taraftarına hançeri saplayın demek yakışmıyor!
Bu şube hepimizin gözbebeği, şimdi herkes şubeyi darp ederken bizlerin sahip çıkması lazım!
Yapılan hataya değil, ama armaya sahip çıkmalıyız!
Efes Pilsen maçında salonda olacağım, iyi günde nasıl sevinmeyi biliyorsak, kötü günde de, orada olacağım!
DAYAN GALATASARAY!