Dedehayır istifa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eminim ki bu olayların baş sorumlusu bu adam. ne hikmetse hala görevinin başında. kimin, bu adama neden bu kadar tahammül gösterdiğini anlayamıyorum. Parçalı'ya leke sürdün ya, yazıklar olsun sana. Bayan takımıyla ilgeliniyora gelmez umarım olay. bizi bu hale getirenlerin başında bu adam var.
 
Bakın bende Ahmet Dedehayır'ın gitmesini istiyorum ama ya suçu yoksa ? Kendisi şuanda bayan basketbol takımı yöneticisi olarak görünüyor.Erkek basketbol takımı yöneticisi olarak Yiğit Şardan görünüyor.

Bir olay oldu heryerden istifa istifa sesleri.Tamam suçlular cezasını çekmeli,çekecektirde.Daha kimin suçlu olduğunu tam bilmiyoruz.Bekleyelim,görelim.
 
Burada yazıldı çizildi hep istifa diye, ama kimse kaale almadı. al işte 1 musibet hepimize. Çıkın işin içinden çıkabilirseniz.
 
Ali Erdem Güntepe' Alıntı:
Bir hazırlık maçında kadroyu Dedehayır'ın kuracak hali yok ya. Tüm suçlu teknik kadro ve bu işe göz yuman oyunculardır.
Futbol macinda cezalı bir oyuncuyu oynatsak,hem teknik direktör hem futbol şube sorumluları,hem de başkan istifa etmez miydi Ali ?

Nasıl Ahmet Dedehayır'ın sucu yok? ! bana bunu anlatsana?
 
Volkan Kızıltaş' Alıntı:
[quote="Ali Erdem Güntepe":12asmqoh]Bir hazırlık maçında kadroyu Dedehayır'ın kuracak hali yok ya. Tüm suçlu teknik kadro ve bu işe göz yuman oyunculardır.
Futbol macinda cezalı bir oyuncuyu oynatsak,hem teknik direktör hem futbol şube sorumluları,hem de başkan istifa etmez miydi Ali ?

Nasıl Ahmet Dedehayır'ın sucu yok? ! bana bunu anlatsana?[/quote:12asmqoh]


Neden başkan istifa ediyor Volkan ?? Bütün iş başkanın mıdır. Oraya onun vekili olarak koyduğu adamlar var. Şimdi Adnan Polat tüm karşılaşmalarda kim oynamış kim ne yapmış nereden bilebilir. Bu bir iş ahlakıdır. Bu iş ahlakına uymayan biri varsa klupten uzaklaştırılır. Başkan tutupta bir hata yapıldı diye nerede istifa ettiği görüldü?. Ülkede bir tren kazası olduğunda veya uçak düştüğünde sen başbakan veya ulaştırma bakanının istifa ettiğini gördün mü?

Fenerbahce 6 yabancı ile sahaya çıktı zamanında kimler istifa etti kimse. Şimdi biz bu işin sorumlularını gönderdik. İlla butun herseyın silip atılması ne kadar mantıklı bir hareket.
 
Volkan Kızıltaş' Alıntı:
[quote="Ali Erdem Güntepe":uttvqpy6]Bir hazırlık maçında kadroyu Dedehayır'ın kuracak hali yok ya. Tüm suçlu teknik kadro ve bu işe göz yuman oyunculardır.
Futbol macinda cezalı bir oyuncuyu oynatsak,hem teknik direktör hem futbol şube sorumluları,hem de başkan istifa etmez miydi Ali ?

Nasıl Ahmet Dedehayır'ın sucu yok? ! bana bunu anlatsana?[/quote:uttvqpy6]

Öncelikle yanlış anlaşılmayayım.Dedehayır'ı savunmuyorum.

Volkan şuan basketbol şubemizde gözüken erkek basketbol sorumlusu Yiğit Şardan'dır.Burda bir yöneticiyi suçlu göstermek istiyorsanız,o suçlu Yiğit Şardan'dır.Tekrar söyleyeyim Ahmet Dedehayır'ı savunmuyorum bencede gitmeli.Ama bu olayda pek suçluluk payı görmüyorum onda.

Birde baskete verilen değer ile futbola verilen değer arasında dağlar kadar fark var.Futbolda yaşansaydı böyle bir olay istifa ederki heralde başkan ama futbolda böyle bir olay yaşanacağını sanmıyorum.
 
Ezelden beri bu tarz bir yöneticilik ile başta kalmasına karşıyım ama sezon başında açıklanana göre erkek takımı ile ilgisi yok. Ama bu işlerde parmağı olduğu ispatlanırsa tabiki onunda gitmesi lazım ama şuanda görünen birşey yok bana göre.
 
Benimde bahsetmek istedigim seylerden biri futbola verilen onemin diger branslara verilmemesi yonetim tarafindan.Bence secimlerde yonetim bunun cezasini cekecek secilemeyerek.

Ali,Yiğit Şardan'da Ahmet Dedehayır'da istifa etmeli.Bu konuda ikisininde sucu vardır.
 
Ne diyecegini bilemeyen binlerce galatasaraylidan biriyim...insanda ne huzur biraktilar ne mantik...adnan polat klubu cagdas yapiya goturmek adina iyi isler yapti su ana kadar kisisel olarak bir lafim yok..fakat 5 numara eksikligi ki bu eksiklik cemal nalganin baskasinin formasiyla oynamasina kadar varan terbiyesiz ve trajikomik olaya neden oldu, dunku yonetim toplantisinda adnan polat dedehayirin istifasi gundeme gelince beraber geldik beraber gideriz demis yani bu demek oluyor dedehayir kongreye kadar gorevinin basinda maalesef onuda gectim bu skandalin altinda kimlerin imzasi varsa gs taraftarlarindan omur boyu ah alacaklar ...yazik...yenilmez armadaya bu yapilmaz...!!!
 
Galatasaray'ın mali disiplini sağlanmamış ken, mali açıdan zor durumdayken elini taşın altına sokmayan. Özhan Canaydın yerine gelin başkan olun dendiğinde hayır diyen (mali tablo yüzünden) Ali Dürüst, Adnan Öztürk gibi insanlar, şimdi aslantepe bitince ve Adnan başkanın yarattığı yeni gelir kaynakları sayesinde direk hazıra konup GS başkanı olmak istiyorlar. işte o günlerimizde elini taşın altına sokmayan bu tarz insanalrı düşününce, benim gözümde yiğit şardan da, dedehayır da değerli insanlardır. ve ne derseniz diyin, zaten dedehayır bir dahaki yönetimde olmaz. Bu forumda hep kendisini koruyormuş gibi hissetmeye başladım bilmiyorum hiç bir tanışıklığım yok kendisine..
 
Adnan Polat'ı severim hepte arkasında durmuşumdur taki bu olaydan sonra.Tamam Adnan Başkanın sucu olmayabilir bu konuda ama Futbola verdiği önemi basketbola veya diğer amatör sporlara verseydi şuan inanın burada farklı şeyler konuşacaktık.
 
Bu olaylar'da Tek Suçlu İdari Kadro'dur Okan Çevik ve Yardımcıları Şuan Adnan Polat'ı,Ahmet Dedehayır'ı çok zor durumda bırakmıştır.
 
Ahmet Dedehayır' ın Erkek Basketbol Takımımızla ilgili yönetimsel anlamda bir bağı yoktur. Erkek takımının sorumlu yöneticisi Yiğit Şardan' dır. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın lütfen.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst