Dee Bost

Oyuncu yetenekleri her zaman tartışılır olsa da karakter anlamında yıllardır bulamadığımız bir guard profili. Bugün aldığı sorumlulukla giden maçı tek başına kopardı. En azından karakter tarafında böyle bir 5 numarayı da kısa zamanda buluruz inşallah, sağolsun.
 
Akıl dışı istatistikler. Tamam iyi yönetiyor takımı da, sayısal olarak şunları görünce hayret ediyor insan. Pivottan çok ribaunt, skorerden çok sayı, oyuncu kurucunun da ortalamasından fazla asist yapıyor. Enteresan adam.
 
Sene başında bu kadar iyi oynamasını beklemiyordum. Beklentilerimin üstüne çıktı. Bazen bazı maçlarda el üstü denemeleri oluyordu bizi de çileden çıkardı. Ama yine de son maçlarda çok istikrarlı oynuyor. Hem de oynatıyor. Triple double yaptığı bile oldu. Çok yönlü oynuyor. Kendisini epey geliştirmiş.Umarım böyle devam eder.
 
Bir arkadasin söylemi uzerine; yeteneklerini bir tartışsak, neler söyleyebiliriz acaba. Bundan daha iyisi nasıl olur ve kaç paraya gelir acaba?!!!
Bencede konuşabiliriz Play Off daki kaç takımı yenmişiz?

Dee kendi istatisliğini yapıyor olabilir Takım ne halde?

Malik Dixon, Gerald Fitch tarzı bir oyuncu

Kupa maçında kaçtane kırılma anımda takımı patlatmış.

Melo ile kıyaslarsak Melodan daha inatçı ve savaşcı

Meloya görede daha net bitirici değil.
 
Bu arkadaşı hangi hoca tokatlayacak bilmiyorum ama birinin tokatlaması lazım artık. 6.40 kala saçma saçma top sürüşleriyle süreye oynamaya çalışıp 10-0 seri yedirdi Melo'yla ikisi. 6.40 kala süreye oynamaya çalışan adam, 3.40 varken 21 saniye kala şuta kalkıyor el üstünden. Ve bu adam aylardır bunu yapıyor. Nasıl bir beyin algoritması var çözemedim. Hadi Ekrem Hoca kenara çekip sövmedi de Pistiolis'in bir şeyler yapması lazım. Bugün kazandık ama 14 sayı farktan verebilirdik de maçı. İlla Obradovic olmak gerekmiyor oyuncuyu döve döve adam etmek için.
 
Bu adam hakkinda mac sirasinda cok kotu oynuyor yorumu yaparsak mac sonunda buyuk ihtimalle haksiz cikariz :) Bunu bugun bir kez daha gosterdi.Oyle kritik yer oyle iki ucluk soktu ki Atasehir Devlet Tiyatrosu bir anda buz kesti.
 
Açıkcası karakteri hırsı ile takımın kaptanı benim gözümde komple özellikleri olan ama hepsini çok iyi yapmayıp herşeyden biraz yapan biri kesinlikle devam edilmeli
Tebrikler kral bügun çok iyiydin
 
İlk ateşi yakan 3'lüğü attıktan sonra gözlerinde o hırsı gördüm zaten. Diğer salladıklarında kızmadım çünkü biliyordum sokacağını. İpleri eline alıp maçı kazandırdı.
 

Üst