son oynadığımız beykoz maçında beykoz'un stadının yanında ahmet cömert kötü bize yakışmıyor demek çok komik bence
bencede beykozla bizi kıyaslamak çok komikGs TaTu' Alıntı:son oynadığımız beykoz maçında beykoz'un stadının yanında ahmet cömert kötü bize yakışmıyor demek çok komik bence
Kendimizi Beykozla kıyaslarsak zaten sorun orada başlar.Beşiktaş'ın Akatlar'ı var.Fenerbahçe'de Hamdi Akın isimli şahıs salonu yapıyor.Bunlarla kendimizi kıyaslamalıyız.Gs TaTu' Alıntı:son oynadığımız beykoz maçında beykoz'un stadının yanında ahmet cömert kötü bize yakışmıyor demek çok komik bence
Kardeş zaten ben de düşmemeye oynayan Beykozla saha içinde benzerlikler gösterdiğimize katılıyorum.Ancak bizi 2 maçta da yenmeleri onların bizim seviyemizde bir kulüp olduğunu göstermez ki.2 tane saha içi sonuç için kendimizi Beykozla aynı kefeye koyarsak geçmişimize haksızlık ederiz.Malum 4 şampiyonluğumuz var.Beykoz ise 1. lige daha yeni çıkan bir kulüp.Bu tür olayları bence saha içine göre değerlendirmemeliyiz.Gs TaTu' Alıntı:evet beykozla kıyaslanmamız son derece yanlış dimi sana göre peki beykozla kıyaslanmamak için ne yapmamız lazım onuda bi açıklarmısın veya neler yapıldığını. Eğer oynanan karşılaşmalara bakarsan bu sene lige çıkmış bi takıma 2 maçtada yeniliyosun. kadro olarak bakarsan evet katılıyorum çok iyi bir kadromuz var, halil üner'in kaybetmemizde önemli bi faktör hatta baş sorumlulardan birisi olduğunada katılıyorum ama seninde takımımızı beşiktaş veya fenerbahçe basketbol takımlarıyla kıyaslamak istemende bana komik geliyor çünkü 4 senedir biz yerimizde sayıyoruz.