Derbinin hakemi Ersan Kartal !

Pazar gunku derbi maca atanan Ersan kartal i hatirlayanlar vardir kesinlikle..gecen sene istanbulda telekoma yenildigimiz macta Tugrul demir ( o donemin basketbol sube baskani ) in tartistigi hakem..Uzun suredir Galatasaray teknik yonetimlerince istenmeyen adam ilan edilen bu hakemin bu maca verilmesi manidardir..Pazar gunku macta suna eminimki tribunde olaylar cikacak..ve benim merak ettigim nokta o salon bosaltilacakmi...gucleri yeticekmi bakalim bosaltmaya!!! hic zannetmiyorum bosaltabileceklerini..azize ve yanindaki kurmaylari o maci izleyeceklerdir..bu sartlarda o salonu hemde bu hakemin bulundugu bi uclunun bosalttiracagini hic zannetmiyorum..simdi dienler olabilir daha ortada bisey yok,neyin yorumu die..umarim ben yanilirim son derece temiz bi derbi olur..ancak senelerdir her GS-fb macinda olan olaylar gene olacaktir ve gecen hafta salonun bosaltildigi dusunulurse bu macta olasi bi olayda bu hakem uclusunun ne yapacagini merak ediyorum!!!!
 
GS taraftarinin olmamasi olay cikmamasi anlamina gelmiyo..febe lilerin hakemlerin kararlarinda neler yapacagini hakemleri nasil etki altina alacagini gorecegiz..o sahaya herhangi bisey atilmayacagini dusunmek bence biraz saflik olur...azize destekli federasyonun atadigi hakemden hicbisey beklemiyorum..ozellikle GS tarafindan istenmiyen hakem ilan edilmis ersan kartalin bu maca atanmasi manidardir die dusunuyorum!!!!
 
Beşiktaş ile oynadıgımız maçıda yönetmişti ve bence oldukça iyiydi.Bu maç için iyi bir hakem tercihi oldugunu düşünüyorum. Atmosferden etkilenmeyen bir hakem bu da deplasman takımları için büyük avantaj.
 
bu adamı ben istemiyorum.çünkü hep bize karşı bir zıtlığı var.derbide bizi katledebilir kritik kararlarıyla.umarım hakem kurbanı olmayız
 
valla beşiktaş maçında son derece başarılıydı bu kadar önyargılı olamamk lazım bence , kaldı ki bu sene efes pilsen dışında hakemlerden şikayet etmeyen takım yok ki ligde zaten
 
Kendini ön plana çıkarmayı seven bir hakem.Bu da genellikle evsahibinin dezavantajına oluyor.
Böylede düşünmek gerekiyor.
 
Bu dönem moda oldu istenmeyen hakemleri vermek.Hakemin çekeceği dikkat filan geçelim orayı asıl dikkati baştakiler çekmeye çalısıyor.Ne alaka Erşan Kartal...G..nüz sıkıştı mı hemen bu adama sarılın her derbiyi bu herif mi yönetecek hakem mi yok!
 
Belki kötü niyetli bir hakem değil ama geçen sene maçın kritik anında Fatih Solak'a çok ucuz bir teknik faul çalmış ve bu yüzden yöneticimizin yakışıksız tepkisine neden olmuştu. Umarım o zamandan bu zamana kendisini geliştirmiştir.
 
hakem faktörü tabiki etkili olucak maçta ama şunu söylemek istiyorum bu maçı kazanmak zorundayız çünkü kaybettiğimiz takdirde 4.lük şansımız azalır galatasarayımıza güveniyorum azizi o salondan gülerek çıkartmayalım...:D
 
hakemlere destek olmalıyız artık daha maç oynanmadan önyargılı davranırsak allah korusunbir hata yapsa asmamız gerekir.eğer maçtan sonra varsa hatalarını eleştirebiliriz.biz kendi oyunumuza bakalım.
 
>futbol sahasının 10 da biri alanda oynanan bir oyunu 3 hakem yönetiyor.hata oranının çok az olması gerekir.oyuncuların eğitim düzeylerini düşündüğümüzde onları idare etmenin de daha kolay olduğunu düşünüyorum.aldatmaya yönelik hareketler,tribünleri galeyana getirecek davranışlar daha az.buna rağmen hakemin ön plana çıkması hayert verici.ancak ezelden beri illet olduğum şey basketbol hakemlerinin kendilerini sahanın değilde dünyanı hakimi gibi görmeleri.oyuncu psikolojisini,maçın önemini kavramadan,salt kuralları uygulamak hakemlik değil bence.özellikle genç hakemler ki bir ara basket oynayıp bir yere gelememiş ve hakem olmuşsa bu psikoloji ile daha sert tavırlar sergiliyor.sen milyon dolarlık adamsın ama ben hakemim deyip cart teknik faul,cart diskalifiye...komplekslerin üzerine bir de taraftarlık eklenince rezil yönetimler çıkıyor ortaya.bir oyuncunun yorgunluğu adrenalini göz önüne alımnmadan anlık reaksiyonuna teknik faul çalınması bence çok ağır karar.hakemler nba hakemlerinin oyuncularla diyaloglarını görmeli.recep ankaralı bu yönüyle çok iyi bir örnek.erşan kartal insan ilişkileri serdar talıyı andıran-onun kadar çirkin değil tabi-ben buraların kralıyım astığım astık çaldığım diyen kompleksli bir adam.
 
stombergas' Alıntı:
Beşiktaş ile oynadıgımız maçıda yönetmişti ve bence oldukça iyiydi.Bu maç için iyi bir hakem tercihi oldugunu düşünüyorum. Atmosferden etkilenmeyen bir hakem bu da deplasman takımları için büyük avantaj.
Coq doqru hakem gercekten fenerbahceli seyircilerden etkilenmicek bir hakem macıda iyi yöneten bir hakem alıcazzzzzzz bu macıııııııııııı ! Cimbombom'um benim biricik sewgilim söyle senden baska kimim war benim?SENİNLE AĞLARIZ SENİNLE GÜLERİZ SÖYLE SENDEN BAŞKA KİMİM VAR BENİMM... :atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki
 

Üst