Destek istiyoruz

ortada bişi yokken adnan polat'a nasıl geçirebilirim giydirebilirim nerden vurabilirim diyen adamlar vardı (özhan canaydın, turgay kıran fatih gökşen gibi...) e bu fırsat bulunca da mal bulmuş mağribi gibi sevindiler. eğer bir destek verilecekse ilk adıı bu tarz kişiler atmalı adnan başkana her türlü desteğe hazırım. ama onun dışında gelecek birini büyük ihtimalle protesto etmek için orada olacağım..
 
Mithat ortağım,
Destek sonuna kadar vericez ama hepimizin bildiği yanlışlar düzelmesse çok pis eleştiririz protesto ederiz ona göre :)
top sende göster kendini:)))
 
Mithat Duran' Alıntı:
Bu zor günlerde geçmişe bir süre sünger çekip taşın altına el koymak zorundayız,şube düzlüğü çıkar biz yine yanlış gördüklerimiz her platformda göğsümüzü gere,gere söyleriz.Erdal kardeşim bundan şüphen kesinlikle olmasın.

Ama zaman muhalefet değil,zaman birlik olmak,bütün bireyleriyle ,tek vücut,tek ses olmak.

Bu zaten sonuna kadar değil,bu kötü günleri aşmak için istenen bir destek.Düzlüğe çıktıktan sonra her birey kendi insiyatifini kullanabilir.

1 bakarsınız rüzgar aniden ters esmeye başlar, o zaman başlarsınız zerre kadar desteği haketmiyorlar, biz elimizden geleni yaptık ama yok yok bu adamlarla olmaz demeye...
 
Bu saatten sonra rüzgar yalnızca bir yönden eser,oda arkamızdan eserek bize itici güç olur.

Bu demek değildir.Biz kesin kes başarılı olacağız,amaç bu sene sonunda takımı ligde bırakmak.
 
Birileri birşeyleri kenara bırakıp asıl olan sadece Galatasaray'dır diye bir karar aldıysa rüzgar tabiki arkamızdan esecektir...Herkesin korktuğuda budur ama böyle birşeyin olacağına pek inanmıyorum...Umarım yanılırım...
 
Yönetimdeki çoğu insan gitti ve herşey yenilendi. Herşeye sıfırdan başlıyoruz ve bunu iyi değerlendirmemiz gerekir. Önümüzdeki maçlarda Ahmet Cömert'te olacağından iyi bir destek olur diye düşünüyorum.
 
Hüseyin Çıtak' Alıntı:
[quote="Ş.Saadet Ünal":2qzhcn0j]Ahmet Cömert'e mi geçtik tekrar ?

Abdi İpekçi Havuz oluyor.Bu sebeple belli bir süre Ahmet Cömert'te takılacağız...[/quote:2qzhcn0j]
Teşekkürler..
Bu havuz olayı çok isabetli olmuş o zaman.. Çok sevindim..
 
Sadece ilk yazıyı okudum ve direkt aklıma geleni söyleyeyim, bizim ekip göreve geldi bize köstek değil destek olun.
Benim yaptığım sürekli eleştirici değil yapıcı olun demek istiyor.
 
Başka bir açıdan bakarsakta demekki Mithat bey şubenin iyi yönetilmediğini görüp tarafsız olarak eleştiriyordu...Yani bizden daha iyi görebiliyordu bazı şeyleri...Yapılan yanlışlara destek olacak değil ya o da eleştiriyordu ki sonuçta haklı çıktı...Şubenin iyi yönetilmediği ortaya çıktı...Şimdi bu işi daha iyi yapacağını düşündüğü kişilerin başa geldiğini görüncede normal olarak destek vermeye başladı...
Sadece farklı bir bakış,böyledir demiyorum ancak böyle değildirde demiyorum...Bunu zaman gösterecek...
 
Başkanı9n bilakis olaya el koyduğunu görmek insanı sevidiriyor zate. bu arada başkan kendisini yıkan bu olaydan sonra, marta kadar basketbolda oldukça fazla değişiklik yapacaktır özellikle idari şema da...
 
Ali Abi ben öyle olduğunu düşünmüyorum.Mithat Abinin belli çizgileri var ve onlar doğru olsa ya da olmasa da bunu kabul ettirmeye çalışıyor.
Bu başlıkta kesinlikle bu oluşumun içinde Tuğrul Demir'in olmasıdır.
Tuğrul Demir'in yerine, Hakan Aydınol olsa ya da Yiğit Şardan başkanlığında olsa böyle bir tutum içinde olacağını sanmıyorum.
Yani yıllarca bu şubenin en başından seçilmiş kişisi Yiğit Şardan'dan atanmış kişisi Hakan Aydınol'dan, Uleb Cup'da 4. yapmış hocasına kadar eleştiren abimizi kendi sevdiği kişilerin göreve gelmesinden sonra böyle yazı yazması pek samimi gelmiyor bana.


Not:Mithat Abi, istersen telefon numaramı vereyim söyleyeceğin sert sözleri oradan söyle.
Sonra ceza oluyor, sende bende üzülüyoruz.
 

Üst