Diana Taurasi

İsil'a o madalya'yi takmasi super bir karakteri oldugunu ortaya koydu. O catapat gibi yabanci maddeyi kizin ayagina atan fenerlilere de elinde ki top ile iyi gider yapti. Ama cok sinirlendi. İyi de yapti bence.

Doğru cümleleri bir türlü bulamadım.Aras abinin konuyu açarken kurduğu cümleler geldi aklıma.Harfi harfine paylaşıyorum.Ek olarak saha içinde bu denli büyük duran,güven veren bir basketbolcu izlememiştim.Set temposunu düşürse de,şutları girmese de ağırlığı eksilmiyor.

Maçta momentumu kaybettiğimiz anlarda insiyatif alması, sayı atması, attırması veya faul alması, kısaca sahada duruşu ile farklı bir oyuncu olduğunu gösterdi. Maçı sürekli önde oynamamızda ve kontrol altında tutmamızda çok katkısı vardı. Zamanı gelir 40 sayı da atar ama dün yaptıkları standart ve en iyisi de bu zaten.

Diana´ya bakış açımı değiştirmek kolay olmayacak, zaten saygı duyayım yeter.

Yalnız yazmadan geçmek olmaz; madalyasını kaptana vermesi takdire değer.

Geçen sene o kadar laf ettik ve kabul etmek kolay olmayacaktı ama daha iki maçla ısındırdı kendisine.Basketbolculugundan çok hareketleri,hırsı takıma sahip çıkması güzel.Fenerdeyken böyle olmadığını biliyoruz.Galatasaray havası bu olsa gerek.

benchten geldi diye gördüm ama yinede yanliş görmüş olabilirim.maçta olan arkadaslardan tam biligiyi alabiliriz??fenere koyanlar parmak kaldirsin diye tezahürat basladiginda,tercüme etti yanindaki arkadas oda kaldirdi parmagini:))

basketbolda çok basit ve kitaplarda yazmayan bir kural vardır...fazlasıyla karşılığını göreceğin oyuncuya asla yanlış yapma...ama fenerli kardeşlerimizden özellikle bu sayfaları okuyanlardan ricam, nevriyenin birselin esmeralin yada pennynin performanslarını nasıl arttırcakları yerine taurasiye nasıl küfürler ve saldırılarda bulunabilirler onları düşünmeye devam etsinler..iyice motive etsinler ki caferağa kapalı cezaevini taurasi başlarına daha iyi yıkabilsin..

O sana atılan şeye karşılık yaptığın gider ve topu atıp benche yürüyüşün varya belki 4 kere izlemişimdir ama nedense hep tüylerim diken diken oluyor. :)

7/7 üçlük atabilirsin, en zor pozisyonları faule rağmen bitirebilirsin, topu eline alıp her türlü baskıyı geçebilirsin, 6 asist ortalama ile oynuyor olabilirsin, herkesin üstünden ribaundı çekip alıyor olabilirsin, sahadaki oyuna liderlik yapıyor da olabilirsin... Bunlar gayet normal şeyler, çünkü sen Diana Taurasi'sin.

Benim senin hakkında yanıldığım tek nokta karakterinmiş. Benim gözümde, Tamika iyi karakterse, sen de karşı tarafındaydın. Ama 0 ego ile takımı için oynayan, madalyasını çıkarıp takım kaptanının boynuna takan, bu madalya onun diye tribüne gösteren ve sahada takımı neye ihtiyaç duyuyorsa sadece onu yapan yıldıza bir şey denmez. Diz çökülür, tüm kariyerin boyunca rakiplerinin yaptığı gibi...

Hoş geldin Galatasaray'a. Sen bu takımı böyle sahiplendiğin sürece, taraftar sana öyle karşılık verir ki Phoenix'e bile dönmek istemezsin.

Onur bu ne kardeşim film ismi gibi.

Bİr kurşun iki ölü.:D

Dee Reis'tir rajonu kesti.Olayı bitirdi,üstüne laf etmek ne haddimize.:D

Bu formayı giymesi öyle büyük bir psikolojik zafer ki , suyun karşı tarafı karalayıcı tek bir şey söyleyemiyor hakkında ... Üzerine atılan şişe değişen
rollerin göstergesiydi adeta. Seimone'u çok seven Işıl'ın Taurasi'ye cephe alacağını düşünenler de yanılmış oldu kupa törenindeki görüntülerden sonra.Böyle devam...