Digitürk'ü Protesto Ediyoruz !

Arkadaşlar, 2 yıldır Erkekler Basketbol ligini Digtürk yayınlıyor, ama basketbol severleri hiç umursamayan bir politika güdüyor!



Yayıncı kuruluş Digitürk, ligimizin marka değerini önemsemediği gibi, Premiere Lige meze yapmaktadır, Cumartesi ve Pazar günleri saat 13 te normal maçı geçtim, Derbi maçlar oynatılmaktadır, salonda maçları izlemek isteye...n basketbolseverler hiç düşünülmemektedir, resmen ligimiz Premiere Ligin mezesi durumundadır!



2. Sıkıntıda, GS, FB VE BJK nin maçları dışında hiç bir maç yayınlanmamaktadır, bu hafta oynanan zorlu Efes-Banvit maçı, yayıncı kuruluşun hiç ilgisini çekmemiştir, sıradan bir Premiere Ligini yayınlamayı tercih ederek, basketbolseverleri yine üzmüşlerdir!



ARTIK SABAHIN KÖRÜNDE MAÇ İZLEMEK İSTEMİYORUZ DİYORSANIZ!

LİGİMİZDE Kİ ÖNEMLİ MAÇLARI İZLEMEK İSTİYORUZ DİYORSANIZ!



LÜTFEN BU GRUBU YAYGINLAŞTIRIN DİGİTÜRK'Ü ETKİN BİR ŞEKİLDE PROTESTO EDELİM!

AŞAĞIDA Kİ İLETİŞİM ADRESİNE VE TELEFON NUMARASINA ŞİKAYETLERİMİZİ İLETELİM!

Bize Ulaşın

e-posta: destek@digiturk.com.tr

DIGITURK Müşteri Hizmetleri: +90 (212) 473 7373

Fax: +90 (212) 326 0099



http://www.digiturk.com.tr/Kurumsal/BizeUlasin.aspx

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_206815252670043

Umarım Facebook ortamında başlatılan bu tepki olumlu bir sonuca dönüşür.
 
Ben Digitürk'ün yayın kalitesini çok kötü görmüyorım açıkçası. Mutlaka daha iyi olabilir bunu da eklemek lazım.

Derbi olmadığı sürece maç yayını olarak hep üç büyük takımın maçlarını seçiyolar. Bu da gayet anlaşılabilir bir durum. Yayın anlaşmasının içeriğini bilmiyorum ama basketbol federasyonu haftada 4 maç yayınlamak konusunda bir şart koyarsa üç büyükler dışında haftanın öne çıkan maçını da izleme şansımız olabilir.

Saat konusunu hala anlamış değilim. Sporcu sağlığı için falan deniyor ama futbol maçlarında 14:00 ten itibaren neredeyse her saat başı bir maç başlıyor. Ayrıca İngiltere ligi maçlarına göre saat ayarlanması resmen sinir ediyor beni. Dünya kadar kanal var koy birine İngiltere diğerine basketbol isteyen istediğini izlesin. Abuk subuk Nuh-u Nebi'den kalma filmleri oynatacağına..
 

Üst