Divan Kurulu'muz Olağanüstü Toplantı Kararı Aldı!

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Liseli Koray Mincinozlu ve Liseli Okan Çevik'in yaptığı bu hatanın bedelini başkan ödemez, ödememesi gerekir eğer orada oy verenler vicdan sahibi ise.

Sırf Liseli oldukları için bu göreve getirttirilen insanların Galatasaray markasına verdiği zarara bakarmısınız bence Koray hocanında Okan hocanın da kongre üyeliği bu divanda derhal düşürülmeli, hatta onları bu kulübe kim sokmuşsa aynı şekilde kuluple bütün bağları koparılmalı. Ha Adnan Polat'dan bir an önce kurtulmak için durum kollayan liselilerin kahramanları bile olmuşlardır belkide Galatasaraya bu denli zarar verenler.


Bende bunu diycektim Şamil abi.Takım başındaki kim liseli teknik danışman liseli.Ceza çekcek varsa onlar çeker çektilerde Başkan napsın o kadar iş varken bi hangi basketçiler oynamış onamı bakcak?Burda bu kadar tartışarak dışarıdaki pusuda bekleyen şerefden yoksun kişilere koz veriyoruz.Bi oyuncunun yönetim bilgisi dışında dandik bir hazırlık maçında(resmi olmayan)oynatılmasıyla 105 yıllık klup yekelenmez! Yekelenenler onları oynatanlardır yöneticisidir teknik sorumlususu danışmanıdır kulüp lekenmesi kirlenmesi ne ya?Bize laf atanlar çokmu temiz Allah aşkına en küçük olaylarda bile asıp kesmeye meyilliyiz zaten.Lütfen biraz sakin olalım Federasyonun kararını bekleyelim.Sonra Divan toplantısındaki kararları bekleyelim sonra konuşuruz.
 
Çağlar Şentürk' Alıntı:
Adnan Polat gitsin tabi.Bize öyle adamlar lazım değil.Canaydın gibi,Turgay Kıran Gibi,Nazım Durak gibi,Bülen Tulun gibi,adamlar lazım.

Adnan Polat'ı indireni birgün birileride çok kötü indirir.Öyle akbaba gibi kenarda bekleyip hemen kötü bir olayda piysaya çıkmasınlar.Herkez ayağını denk alsın,sapla samanı karıştırmasın.


Bu ayağını denk alsın tehtidi kime Çağlar,bilmek isterim.
 
Bu kulüp dingonun ağrıya herkes dilediği gibi at oynatıyorya!!! kimsenin haberi yok tabi olaylardan da!!! öylemi alem bize neresiyle gülüyor farkında değilsiniz galiba.

Bu arada Şamil ve Bayram kardeşim o kadar kesin konuşuyorsunuz ki size bir soru sormak isterim.Bu gün öğrendim şoka girdim!!!

Soru :Yıldız Erkek Basketbol Takımı Oyuncuları Hangi Okulda ve kimin Bursuyla OKUYORLAR.Okulun sahibi kim? Bazen o kadar yanlış konuşuyorsunuz ki,konulara vakıf olmadan.
 
Bu işi yapan Liseli Okan değil mi ?
Bence lisenin disiplin kurulunu toplasınlar...

Lucescu'nun büyük sözü burada aklımıza geliyor ;)
 
Yiğit Şardan istifa etti...Kafatascılara gelsin bu haber...
 
Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Yiğit Şardan, basketbolda ortaya çıkan Cemal Nalga olayının ardından, kulüp yönetim kurulu üyeliği ve başkan yardımcılığı görevlerinden istifa ettiğini açıkladı.

Şardan, yaptığı yazılı açıklamada, ''Mart 2008'den beri sürdürmekte olduğum Galatasaray Yönetim Kurulu üyeliği ve başkan yardımcılığı görevimden istifa ettiğimi bildiren mektubu, bugün Sayın Başkan Adnan Polat'a iletmiş bulunmaktayım. İstifamın gerekçesi, Galatasaray erkek basketbol takımında yaşanan ve tüm Galatasaray camiasını çok rencide eden Cemal Nalga olayıdır'' ifadesine yer verdi.

Şardan, açıklamasında şunları kaydetti:

''Basketbol erkek takımının şube sorumlusu olarak, Almanya'daki özel bir turnuvada vuku bulan bu müessir olayın benden saklanmış olması ve düne kadar bu ihlalden hiçbir bilgi sahibi olmamam, üzerimdeki sorumluluğu ortadan kaldırmaz diye düşündüğüm için bu kararı aldım. Tüm Galatasaray camiasının bilmesini isterim ki, 20 aydır sürdürdüğüm muhtelif görev ve sorumluluklarımı, tüm bilgim, aklım, tecrübem ve donanımımla ve her şeyden önemlisi Galatasaray etiğine, gelenek ve göreneklerine bağlı kalarak yerine getirme çabası içinde oldum, ancak yaşanan bu son olayı önleyememiş olmaktan ötürü büyük üzüntü duymaktayım. Tüm Galatasaray camiasından ve Türk spor kamuoyundan içtenlikle özür dilerim.''


Kaynak : www.maraton.com.tr
 
Mithat abi florya konusunda ne kadar vakıf olarak konuştuğunuzu gördük, kalamış da dahil söylediklerinin yüzde 70 i yanlış yada eksik çıktı ayrıca banane yıldız takımı oyuncularının aldıkları burstan meselemiz bu mu yani şimdi
 
Mithat Duran' Alıntı:
[quote="Semih Ural":tr7mw0rh]Pusuya yatanlar bir bir çıkmaya başlıycak tabi ortaya.


Kim bu pusuya yatanlar!!! çok merak ediyorum.[/quote:tr7mw0rh]

Sonucta kulubun disindakl bircok gs dusmanina gun dogdu.. Simdi butun anti gs li basin azacaktir. Ayrica isteyen kabul eder istemeyen de etmez ki, kulupte Polati istemeyen bir zumre mevcut ve de onlar kongreye bir aday hazirlamaya calisiyorlar. Ailemde liseden mezun 50li yaslarda insanlar var ve de bunlardan aldim bu haberi. Benim tahminim Unal Aysalin bir sekilde olaylarin icine girecegi yonunde.. Sonucta bu basketbomdaki skandal Polati da yaralaycaktir..
 
Okan Çevık ,Koray mıncinözlü size lisedeki abileriniz sahtekarlık,sahtecilik mi ögretti?

kulübünüzü bütün dünyaya küçük düşürecek hareket yaparakmı sevdiniz?

Divan kurulu yapacağı toplantıda ilk önce bu şahısları üyelikten atmalıdırki.körü körüne lise mezunlarını savunmadıgını etik değerlere sahip çıktığına camiasına objektif olduguna inandırsın..
 
Yaşanan Tüm Bu Olayların Suçluları Okan Çevik,Mert Uyguç ve Koray Mincinozlu'dur.Bu adamları Galatasaray'la ilgili herşeyden uzak tutmak gerekir.104 Yıllık Klübe Böylesine bir utanç bıraktılar,Galatasaray'lılar sizlerden utanıyor ve asla bu yaptıklarınızı unutmayacaklar.

"Onların Bıraktığı bu lekeyi'de temizlemek bizlere düşer"
 

Üst