• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Diyarbakırda Bir Rekor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Murat İnal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:19
Puanları 0
Çözümler 0
@Murat İnal
Pazartesi, 30 Ocak 2006 10:06
Diyarbakır'da dün oynanan Genç Bayanlar Basketbol müsabasında rekor farka ulaşıldı.

Bağlar Belediyespor ile Büyükşehir Belediyesi DİSKİ’yi karşı karşıya getiren maçta Bağlar Belediyesi rakibini 218-0 yenerek, ulaşılması güç bir sonuca imza attı. Bu farkın Genç Bayanlar Basketbol müsabakasında Türkiye rekoru olduğu ifade edildi.

bu ne yahu...
istatistikleri merak edıyorum doğrusu ... :)

Diğer takım ligden çekilmiş.
Çocukların psikolojileri bozulmuş.Maç boyu baskı olmuş filan falan.

valla onların yerınde olmak ıstemewzdım ya

Fark macında baskı yaptıran antrenöre de, diger takıma bir sayı bile attırmayan hakemlere de yazıklar olsun !!

nedenki spor bu
sporda acıyana acırlar az olmuş bnce 300-0 fln da olabilirdi :muhaha

arsameia' Alıntı:
Fark macında baskı yaptıran antrenöre de, diger takıma bir sayı bile attırmayan hakemlere de yazıklar olsun !!

Ne o hakemler istedikleri takıma sayı atma hakkı mı tanıyorlar? Bu iş böyle yürüyor demek ....

Lisedeyken biz de fark yemiştik de, en azından sayı atmıştık. Ben sağ olayım. ;) (Sınıftan basketbolcu bulamazsan böyle olur. :) )

Ne bileyim, tamam karşındaki oyuncu güçlüdür, sen güçsüzsündür de, bir sayı atmak için uğraşırsın. Ben olsam, en azından faul yaptırır, bir sayı atarım ya da gözümü kapatır, dalarım pota altına. :P

Büyükşehir Belediyesi DİSKİ nin başkanı istifa etmiş 13-14 yaşındaki çocukların psikolojisi bozuluyor die ben böle ülke görmedim yemin ediyorm :D

ARdaQue' Alıntı:
arsameia' Alıntı:

Ne o hakemler istedikleri takıma sayı atma hakkı mı tanıyorlar? Bu iş böyle yürüyor demek ....

Basketbol oynamamıs olsan anlayacagım bu kadar önyargılı olmanı ama alt yapıdan gelmiş bir oyuncusun sende.. Hic degilse serbest atıslardan birkac sayı atabilsinler diye calınan faulleri, girmeyince bi bahaneyle tekrarlatılan atısları görmediysen bilemiyorum tabi..

faul atmışlarda isabet kaydedememişler :muhaha

bir kaç sayı atcaklar diye hakemlerin bu işlere göz yummaması gerekiyor
demekki hakem sen olsan Fatoş atsınlar diye şaibe karıştırcaktın bu maça :D

Türk basketbolu kimlerin elindeymiş böyle :ehue

Hakkaten skor çok acımasız olmuş.Yalnız bu inanılmaz farkı yiyen takımın yetkilileri rakip takımın küçültme oyuncularla oynadığını iddia etmiş. :)Bakalım daha neler çıkacak.Bence reklam amaçlı bir olay da olabilir.Malum haberlere bile çıktılar.

Evet, ben olsam o macın hakemi kesinlikle 0'la bitmezdi o mac.. :atki

Çocukların Psikolojisi bozulmasın diye oyunculara yardım edilecekimiş...
Bence bu bile yetersiz kalır bu çocuklar kolay kolay alışamazlar bu duruma 1 sayı bile atamamak adamı kahreder
Yazık olmuş takıma :? :?

Geri