Domenec Torrent

Ya ne Ardası allah aşkına? takımda futbolcu olarak bile işi olmayacak bir adamı bir de başımıza hoca yapacaksınız. Okan filan da çare değil bu takıma kariyerli iyi bir yabancı antrenör gerekiyor en yakın gelecekte.
Sanırım bu ülkede yaşamıyorsun ya da ülke gerçeklerinden bi habersin.Okan Buruk bile olmaz,kariyerli bir yabanci ha.Hangi para ile, 300 milyon TL sadece faiz bu şartlarda nasıl ödenecek fikri olan var mı?Başkanın bile olduğunu sanmıyorum. O yüzden kimseye burun kıvırma lüksün yok hele Ardaya hiç yok
 
Sanırım bu ülkede yaşamıyorsun ya da ülke gerçeklerinden bi habersin.Okan Buruk bile olmaz,kariyerli bir yabanci ha.Hangi para ile, 300 milyon TL sadece faiz bu şartlarda nasıl ödenecek fikri olan var mı?Başkanın bile olduğunu sanmıyorum. O yüzden kimseye burun kıvırma lüksün yok hele Ardaya hiç yok
Yok ya:) kime burun kıvırıp kıvırmayacağımı sana mı soracağım 1983neco?
Ülkede yaşamıyor olabilirim ama ülke gerçeklerinden bi haber filan değilim. Ülke gerçeklerinin sorumlusu belli isyanını seçimde gösterirsin. Galatasaray'ın bu durumda olmasının da sorumlusu ben değilim. Ben taraftar olarak her zaman en iyisini istemeye devam edeceğim. Bu tabloyu yönetemeyecek başkan ise kendine yeteneklerine güvenmiyorsa o koltuğa oturmayacak!! Arda kim hangi birikimiyle Galatasaray'a hoca olacak? Bırak burun kıvırmayı öyle bir durum olursa maçları dahi izlemem. Galatasaray Terim'e 3 milyon euro'ya yakın bir para ödüyordu. 2-3 milyon euro'yu yine koyarsan belki top-class bir hoca getiremezsin ama gayet iyi bir yabancı hoca getirebilirsin. Ha bu başkan getirebilir mi? Tabi ki getiremez. Bu başkanı da ben seçmedim seçilmesi için bazı arkadaşlar gibi PR da yapmadım. Artık onlar düşünsün ne olacağını.. Gerçi görüyorum ki onlar Arda'ya razı zaten:) El birliğiyle vasatlığa mahkum edildi Galatasaray. Emeği olanlara tebrikler.
 
Arda’nın ne vasfı, ne eğitimi, ne özelliği var da teknik direktörlük yapacak yahu? Futbolculuk ve teknik direktörlük apayrı şeylerdir. Ki futbolculuk kariyerini bile kendi elleriyle batıran birinden bahsediyoruz. Avrupada top oynamışmış, argümana bak! Kimsenin oyuncağı da, çiftliği de değil bu kulüp. Hocası gitti, evlatları denesin bir de. Zihniyete bak.
 
Arda son yıllarını kötü geçirmiş olsa da çoğu Türk erkeğinin hayal bile edemeyeceği yerlere ulaşmış, Türk Futbol tarihinin en kariyerli futbolcusudur. Yeni nesil oyuncular gibi yapmayıp, Galatasaray'dan giderken para kazandırmıştır.
Kulübün ekonomik olarak bu kadar kötü olduğu bir dönemde hiç bir kariyerli hoca gelmek istemez. Gelenleri de gördük gerçi. Yerli hoca dışında başka alternatifimiz yok. Okan hoca keşke olsa ama IG istemiyormuş. Bülent ve Hamza hoca ile de şampiyonluk mücadelesi veremezsin. Bu yüzden bu süreci içimizden biri ile geçirsek çok daha güzel olur.
 
Kulübe adım atmaması gerektiğine kim karar veriyor yahu? Bu hüküm kimin hükmü?

Sizin hükmünüz. Donk'un Emre'yi, Arda'yı yere serdiği pozu paylaşırken, hocayla kavga ettiğinde Başakşehir maçındaki pankartı desteklerken de, tribünde adam mısın diye bağıranları paylaşırken de sizin hükmünüzdü. Bugün Arda'yı kabullenmenizin tek sebebi de FT'nin Arda'yı istiyor olması.
 
Yazdıkları duygu sömürüsünden başka bir şey değil. Galatasaray'da oynamak için 6 ay futbol oynamadım, bedavaya oynuyorum, onu yaptım bunu yaptım. Bu model insanlar kendilerini sevmeyen insanlar olacağını asla kabullenmiyor, her kesime yönelik bir şey yapmış sanki bana Nelson Mandela. Yahu altyapıdan çıktın, kaptan oldun, giderken kulübün hali ortadaydı, çok büyük başarılar kazandın, her futbolcu gibi kariyerin düşüşe geçti daha önce kavgalı olduğun hoca, yine her transferdeki gibi istediği yapılmayınca ortalığı aleve verdi de kulübe geldin. Sanki dünyanın bütün kulüpleri seni istiyordu da Galatasaray'a dönmüşsün gibi hikaye yazmanın alemi var mı? Ben niye Arda'nın başka takımla kazandığı başarılarla gururlanayım ki annesi babası gururlansın. Benim takımımda oynarken ne yaptı ben ona bakarım.
 
Sizin hükmünüz. Donk'un Emre'yi, Arda'yı yere serdiği pozu paylaşırken, hocayla kavga ettiğinde Başakşehir maçındaki pankartı desteklerken de, tribünde adam mısın diye bağıranları paylaşırken de sizin hükmünüzdü. Bugün Arda'yı kabullenmenizin tek sebebi de FT'nin Arda'yı istiyor olması.

Yahu Galatasaray'a rakipken tabiki desteklemeyeceğim. Bugün Fatih Hoca rakiplerden birisine gitse tabiki kızacağım. Benim için aslolan Galatasaray'dır. Kime Galatasaray'a hizmet etmiş ise o benim için kıymetlidir.
Geçen günkü paylaşımları bende hoş karşılamadım. Tekrar tekrar söylüyorum. Bizim yerli hocaya ihtiyacımız var. Bülent Korkmaz ve Hamza hoca ile olacak iş değil. Okan hoca gelmeyecekse ben Simione-Luis Enriqe ve Fatih Terim tedrisatından geçen Arda'nın teknik direktörümüz olmasını isterim. Ama ben istedim diye de olacak bir şey değil. Müsade edin de görüşümüzü bildirelim...
 
Görüşünü bildirmene kimse bir şey demiyor ki sen istersin, ben istemem basit. Benim için bu kulübe girmemesi bile gerekiyordu dedim ben de zaten
 
Aslolan Galatasaray ise; karakter, başarıdan daha önemlidir. Silahla hastane basan adamın istenmemesi için hükme gerek yok, Galatasaraylı olmamız yeterli.

Hocasının elini öptü özür diledi diye bizim gözümüzde temize çıkmış olmuyor. Adım atacak hali kalmamış, halı sahadaki esnaf fiziğiyle hâlâ para kazandığına şükredeceğine ahkâm kesiyor sosyal medyadan. Uzak dursun. Gitsin hocasının peşinden çok seviyorsa.
 
Söz konusu iki kişiden biri ,ülkenin kazandığı kupalarla en başarılı hocası , diğeri hem ülkenin hem de takımımızın dünya futboluna sunduğu en başarılı futbolcu.Hatalari çoktur belki ama bu saydığım gerçekleri değiştirmez bu hatalar.Bunlari hemen harcamayalım diyorum,zaten Arda geçici çözüm olur diyorum.En iyisini isteyen arkadaşlar geçmiş olsun,bu ekonomik tabloda GS artık vasat değil vasat altına düşmüştür o da şimdilik. Önü çok daha karanliktur.Bu yüzden eldeki kuşu damdaki kuşlara tercih etmeyin.Camianin değerlerini söylenmiş böyleymiş hemen harcamayın.Benim görüşüm budur.
 
Sanmam hoca değişeceğini ayrıca fb nin ve bjknin yabancı hoca getirememelerinin sebebi bu bize artik ancak cikis yakalamak isteyen hocalar gelir yerli hoca mafyasindan sikilmadiniz mi artik diyelim ki hoca bu sene 7 8 bitirtti ligi seneye de 4 oldu ve sozlesmesini uzatmadik avrupadan herhangi bir hoca getirmek istediginizde bu bizim işimize yarayacak bu kulupte belli bir istikrar var diyecekler bir kademe ustu yabanci hoca gelecek zaten basarili olursa bizim karimiza
 
Ne kadar kisir bir dongudeyiz. Buyuk hoca gelmez. Istedik ama gelmedi mi? Bilmiyoruz ama eminiz nedense.
Kaldi ki buyuk hoca olmasin potansiyelli hoca olsun, olmaz mi? Tedescoyu sezon basinda biz istedik de gelmedi mi mesela.
Isime takilmayin boyle hocalar var.
 
Açıkçası son yıllarda oynattığı oyun açısından ben Bülent Hoca'yı isterdim. Bence kulübün yaşayan en büyük efsanesidir. Birinci tercihim disiplinli ve kendi transferlerini yapacak bir yabancı hoca olurdu ama sezon ortası boşta olan başarılı veya gelecek vadeden hoca bulana kadar en temizi modern futbola yabancı kalmamış, takımın dinamiklerini ve ligi tanıyan bir yerli hoca olurdu. Aslında Fatih Hoca'dan sonra idman kalitesiyle bilinen Hikmet Karaman filan da gelebilirdi. Bu dakikadan sonra Torrent son 4-5 haftaya küme düşme potasında girmezsek takımın başında kalır. Ancak seneye hem yönetim hem de kenar yönetimi değişmeli.
 
A.Koç 3.5 yılda 9 hoca değiştirmiş. Terim'in gitmesiyle benzer bir serüvene hazır olun. Eli yüzü düzgün hiçbir hoca, takımın mevcut ekonomik şartlarında bizle çalışmak istemez. Biz de bize gelebilecek olan hocalar içerisinde ya tutarsa diye sirkülasyona gireceğiz.

Yine A.Koç'ta iyi kötü para var, biz de o da yok
 
Buradaki muhabbet ciddi ciddi ''atın ismi ne , Selahaddin ; amcanın ismi ne , Beyaz Saray'' muhabbetine dönmüş. Bambaşka dünya kafalar... Arda falan yazılmış. Ciddi ciddi de desteklenmiş, argümanlar falan sunulmuş madde madde. Bırakın futbolu; sporu kafasında 6 yıl önce bitirmiş biri. Adam fiziken de , ruhen de ''ben bıraktım'' dedikçe ''yok bırakmadın, al şu milyonları oynarsın'' diyoruz :D
 
Badou Ndiaye bile para kazandırdı Galatasaray’a. Bu bir kriter değil. Kulübe adım atmaması gereken bir insanı terim yüzünden çekiyoruz iki senedir zaten yeteri kadar.
Kimin kıstası bu bilelim?

Bu adam Galatasaray ne kötülük yapmış söyleyin onuda bilelim

36 yaşındayım 12m dolar ile para kazandırdı. Sakat sakat hiç düşünmeden Kadiköy deplasmanına çıktı.

Bu adam Galatasaraya ne kötülük yaptı Allahını seven biri açıklasın
 

Üst