Edit : Kyle Anderson gidebileceği en makul yer olan San Antonio'ya gitti. Cidden çok iyi pasör. Pasör fovet konusunda hiç bu kadar etkilememişti bir rookie beni.Draftla ilgili izlenimlerimi paylaşmak istiyorum.
İlk sıraları geç,yorum çünkü onları herkes yazıyor ve ufak bir araştırmayla bu sıradan seçilenlerin kimlik numarasına kadar bulmak mümkün
Draftın bence en karlı takımı Charlotte oldu. Dwight Powell , Noah Vonleh gibi 2 tane iyi 4 numara seçtiler ki ikisi de Nba'de tutunacaktır kesinlikle. Powell topu yere vurabiliyor ve hep maçın içinde. Vonleh ise büyük bir potansiyel ve Charlotte da beklemiyordu Vonleh'in buraya düşmesini. PJ Hairston ise fiziken uyum sağlayabilirse etkili skorer. Jordan çok şaşırttı.
Napier'ı beklediğim gibi Miami seçti. Lebron'un çok beğendiği bir guard ve Napier biraz da bundan seçildi. Bi kere herşeyden önce bu çocuk sahada doğru kararlar verebiliyor. Fiziği eksik hatta baya ıfıl tıfıl ama hücumda o kadar dengeli ve doğru olanı yapıyor ki saygı duymamak elde değil.
Tj Warren tam Phoenixlik oyuncu. Yüzdeli bir skorer ve Strech 4 ile oynayan bir takımın 3 numarasının sahip olması gereken ribaund özelliğine sahip. Mücadeleye ve rekabete açık oyuncu. Biraz yırtık olmak gerekiyor bu ligde tutunmak için.
Adrian Payne Atlanta'da Horford ile birlikte sıkı bir ikili olabilir. Atlanta onu biraz yüksek bir sırada bilerek seçti. İzzo'nun sistemi içinde verim vermesi ona önemli bir artı kattı.
Tyler Ennis de Phoenix için güzel hamle. Bir yedek guard için gayet iyi oyuncu
Mich Mcgary tercihine çok şaşırdım . ' sene önce çok iyiydi ama bu sene hem koko işine girdiği için ceza almıştı hem de bel sakatlığı olayı vardı. Kokoya çok takılmam neticede yaygın kullanımı var ama bel sakatlığı önemli bir detay.
Zach LiVine söz aldı deniyordu T-Wolves'tan. Cidden de seçtiler adamı. LaVine hazır bir oyuncu değil. Bu şu demek oluyor : Love takas edilecek. Eğer Love'ı ikna edeceklerine inansalardı hazır bir oyuncu seçerlerdi. Love gittikten sonra LaVine'a sabır gösterecekleri bir ortam oluşacak. Fena bir hamle değildi bence.
Ve biz. Gidip 8den Stauskas'ı seçtik. Cidden inanması çok zor geliyor. Stauskas'ı seçme be nolur diye söylenirken Silver geldi Stauskas'ın ismini okudu. İnanamıyorum halen daha. Takas filan da olmamış . Diyecek birşey yok.
Cle Early de New York'a düştü. Phil Jackson'la benzer düşünmek güzel birşey