• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Dünyanın En İyi Frikik Atan Futbolcusu???

1-junınho
2-del piero
3-beckham
4-pırlo
5-fabıo aurelio
6-nakamura
7-arteta
8-riqelme
9-salihoviç
10-nihat

dünyanın mesafe tanımadan en iyi duran top kullanan juninho pernambucano(o. lyon) bunu şampiyon ligi son 16 fransadaki o.lyon-barça maçında attığı gol bunu gösteriyor yıllarca gözardı edilmiştir fransa liginin popularitesinin düşük olmasından hakettiği değeri 34 yaşında buluyor.........

1)juninho
2)riquelme
3)pirlo

Hüseyin Karaçil' Alıntı:
TOPUN BAŞINA GEÇEN FAKAT İYİ ATAMAYANLAR

1.c.ronaldo(man.utd)

2.ronaldinho(barcelona

3.didier drogba(chalsea)

4.zlatan ibrahimovic(inter)

5.r.carlos(eskisi gibi atamıyo)

Öncelerden açmıştım bu konuyu.Üstteki listedeki isimler benim için değişmedi yalnız sadece C.Ronaldo için fikirlerim değişti.Şimdi eskiden olmadığı kadar iyi kullanıyor frikikleri...O kadar değişik bi tarzı var ki topu sağa vuruyor top sola gidiyor resmen...

Frikik dendiğinde Juninho'yu tek geçerim ben. ;)

Juninhodan başka tanımam.Sabri en iyi isabeti liverpool maçında direkten dönen top :) :)

almnyadan born hoff vardı sonrasında fransadan gentile.. günümüzünde bence tartışmasız juninho..

Antepli De Souza. :)

1-Juninho
2-Pirlo
3-Del Piero

Bu hafta Ronaldo,Messi ve Balotelli frikikten gol attılar Şampiyonlar Ligi'nde.

Ronaldo ve Balotelli'nin attıkları goller şekil olarak aynı sayılır. İkisini de çok beğendim. Messi'ninki de diğerlerinden farklı olarak güzeldi..

ronaldinho412freekick_b_g.jpg

Ronaldinho dünyadaki en zekice atılmış frikik golünün sahibidir.O kadar da küçümsemeyin yani.

Frikikte ayak becerisinden çok akıl becerisi var diyor Mr.Ronaldinho. :)

Juninho tabiki.

Balotelli' ye dikkat derim. Çok genç ve yetenekli toplara da çok iyi vuruyor.

Geri