Duyrulur Ayyuso boşta !

Takımın en önemli eksiği belkide forvet pozisyonunda.Valentin sakatken bütün yük Şemsettine kalıyor.Şemsettininde iyi savunma karşısında sayı bulması artık çok zor.

Randy süper bir oyuncu olmasına rağmen gerek sakatlık gerekse uyum sorunumudur bilinmez katkı sağlıyamadığı bir gerçek.

Kıssadan hisse sözleşmeni yeni feshedilen Ayyusoyla temasa geçilip Randynin yerine getirilmesinin gerçekten yerinde olucağını düşünüyorum.
Ayyuso Türkiyeyide sevmekte bu arada.Gelmemesi için sebep yok kısacası.
 
Zalgiris Kaunas'a büyük ümitlerle gelen ancak beklentileri karşılamayan Larry Elias Ayuso (1977 - 2.00 m)'nun sözleşmesi karşılıklı feshedildi.
Zalgiris Kulübünün Başkan Yardımcısı Gediminas Navikauskas düzenlediği basın toplantısında Ayuso'nun artık kulüple ilişiğinin kesildiğini açıkladı.
Ayuso'nun Euroleague karnesi şöyle : 8 maçta 24.1 dakika ortalama oynama süresine 10.2 sayı , 1.7 ribaund , 1.1 asist , 1.1 top çalma , 1.8 top kaybı.2 sayılık 35.4 % , 3 sayılık 37.2 % , serbest atış 63.1 %
Kaynak : Türkbasket.com
 
3 numarada sorun yaşadığımız doğru. Mutlu Akpınar ile anlaşılmıştı diye okumuştum bir yerden... Doğru ise bence o da yeterlidir şemso'yu rahatlatmak açısından. çok fazla skorer değil ama iyi bir atlet ve de savunması iyi..

Ben Livingstona haksızlık edildiği kanısındayım. Dixon ile beraber oynadığında Dixon'un oyun tarzi gereğince fazla top kullanamıyor kendisi. Bu kadar çabuk vazgeçilecek bir oyuncu değil bence.. Ama Ayuso ismi insanı düşündürüyor tabi ki. Ayuso gibi bir oyuncu bir takımı bir üst seviyeye taşıyabilir. Eğer hala o bildiğimiz Ayuso ise (2002 dünya şamp. ve de ardından bjk kariyeri) geçerli tabi bu söylediklerim...
 
Buraya hiç bakmadan ben de bi başka siteden okuyarak haberi aynı şeyi düşündüm ama yanlış anlaşılabilir diye konu açmıyım dedim siteyi bi açtım bu konu var sevindim.Ben de aynı şekilde düşünüyorum.Hatta bu fikrimi daha önce de belirtmişti.Bizim ihtiyacımız şu anda şutör bi iki numara olarak gözüküyo.Hatta bu konuda keşke bizde Livingston yerine Jefferson olsaydı demiştim.Şimdi Ayuso'yu görünce ballı kaymak olur diyorum.
Bu arada böyle bi girişimimiz olabilirse eğer Ayuso'nun buraya gelmesi için pek çok sebep var.Birincisi İstanbul'u bilmesi,ikincisi müslüman oluşu,üçüncüsü ise karısının Türk oluşu.Ben şimdiden moda girdim valla keşke böyle bi oyuncumuz olsa. :eek:key
 
İlk sene Amin-Ayuso oldukça iyiydi. Ayrıca Murat'ın da dediği gibi Ayuso İstanbul hastası. Oyun olarak cuk oturur gibi geliyor ama takım içindeki uyum vs, dengeleri falan nasıl etkiler bunu bilmek zor, o konuda belki sorun yaratabilir. Bir de Hollman'ı şu halde kapabilsek büyük iş yapardık ama KSK halletti sanrıım o işi. Playoff'lara sağlam bir Hollman ve Ayuso ile kağıt üstünde direk ilk 4 olurduk ama dediğim gibi en iyi 5 adamı sahaya sürmek olmuyor, takım içi oyun top paylaşımı falan da önemli.
 
Ayusoyu sezon basında söylemistik ve görüsüldü ama bizim bütcemiz icin ucuk bir rakam istedi diyebilirim. Simdi tabiki fiyatı düsmüstür fakat teknik kadromuz ilgilenirmi bilemeyiz tabi.
 
Sezon içerisinde bu tür transferlerin -özellikle bizim gibi takımlarda- yararlı olmadığını düşünürüm genelde ama Randy'nin kafası hala NBA'de.Türkiye'yi ve bizi pek takmıyor.
Ayuso ise Müslümanlığıyla (yeni öğrendim) ve eşi sebebiyle hiç uyum sorunu çekmez.Ayrıca bu transfer gerçekleşirse camiaya büyük hedefler konusunda ciddi gaz verir.
Bence çok iyi olur.
 
Müslüman olduğunu ben söyledim ama bundan kesin emin değilim ama kolundaki Hz.Ali dövmesi sanırım buna delalettir buna dayanarak böyle söyledim,herhalde öyledir.
 
beşiktaşta oynarken el-amin le ne yaptıklar ortada burdada dixon la süper bir ikili olacakları kesin
açıkçası ismi bile heycan veriyor
randy i savunan biri olarak ya adam gibi top oynamaya başlasın yada onun yerine eli top yapan adam getirsinler
fenerin yabancıları tam performans verirken biz 3 yabancı ile oynuyormuşuz gibime geliyor
 
Aslında doğruyu söylemek gerekirse Ayuso Galatasaray'a yakışmaz çünkü onun tipinde ki oyuncular bireysel oynamayı sevdiğinden takım oyunundan çok uzaktırlar...
Takımımızda zaten Dixon gibi bir kurtarıcımız var,bence ikinci ye gerek yok benim fikrim bu kanıda....
 
Tek bir oyuncuya bel bağlamak ilerde istenmeyen sakatlıklar vs olduğunda sorun yaratabilir. Ayuso BJK´deki performansıını bizde de gösterebilecekse iyi bir transfer olabilir. Ancak takım içindeki dengeleri ve şubenin ekonomik durumunu da gözönünde bulundurmak gerek.
 
Gerek yabancı sayısından gerekse de talb ettiği ücret açısından Hayal olan bir oyuncu yinede Büyük konuşmamak gerekir...
Olacağı yok ama , Hayırlısı neyse o olsun fazla üstelemeye gerek yok...
 
ayyuso ıı bı transfer olur ama hayal bızım ıcın gelmesının en buyuk avantajı trubundekı taraftar sayısı artar amaclarımız artar hedefler dergısdık olur gelse gercekten ıı olur...
 
Cafe Crown alsın o zmn.Galatasaraya sponsor olmuşsa göze alcak bazı seyleri.Nescafe yi bıraktım sadece sponsor oldular diye , forza cafe crown :kop
 
transfer etsek bu takım belki sampion olur.gercekten cok iyi bir oyuncu.
randy ile yer deistirirse bu takım ikinci bir skorer almıs olur. ve gs ligin en zor takımı olur. ayyuso bjk döneminde el-amin ile iyi ikilileerdi. cift haneli sayıları cok rahat gecen bir oyuncu. dixon dan daha iyi demielimde zaten oyle deil, ama gercekten skorer bir adam. iyi kullanırsak dediim gibi bu takım sampionlua oynar. larry ayuso portp riko milli takımının en iyisiydi. yanlıs hatırlamıosam olumpiatlarda porto riko-abd macında abd yi yıkan adam oldu.
insallah transfer ederiz.
 
ayuso ısmı bıle heyecan verıo yaw bnce cafe crown halletmelı bu ısı dıozda zor gıbı bıraz o ayusonun kalıtesı ortada ama bılmıorum gelse sampıyonluk adayları arasına hakketen gırerız sesımızı duyurabılırsek adnan polat ısmı gelıo aklıma dıvan kurulunda her cımbomlu 150000 dolar verse kurtukuruz dıodu bnce bu parayı buraya verse daha hayırlı olur...-
 
Ben de onu diyecektim Ayuso bize pahalı gelebilir, fiyatı düşse de bizim vereceğimiz kadar düşmemiştir. Yoksa gelmesini isterim Livingston iyi hoş da bir yere kadar.
 

Üst