Duyuru Panosu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-Arkadaşlar biz bilgi vermeden lütfen kimse tahminde bulunmasın,yani biz duyuruyu yapmadan yazmayın lütfen tahminlerinizi..
-Bundan sonra tahminleri yaptıktan sonra bize başvurmadan lütfen tahminlerinizde değişikliğe gitmeyiniz.
Değişiklik sebepleri de sakatlık,oyuncuların idmana çıkmayışı vb. gibi ekstra durumlar olabilir ancak.

Teşekkür ederiz...

Öncelikle Emin Abi'ye çok teşekkür ederim tahmin konusunu açtığı için... :)

Ama lütfen bundan sonra bizlerin izni olmadan konular açılmasın çünkü bir hafta ile ilgili olarak sadece maç tahminleri vermiyoruz biliyorsunuz;onun için problem olmasın...

Osman Aydın'ın cezası iptal edilmiştir.

Puan durumunu hazırlarken kendisinin ceza almasına sebebiyet veren iletisinden önce de bir ileti yazdığı,iki iletinin birbiriyle tamamıyla aynı olduğu tesbit edildi.

Biraz dikkat lütfen... :)

Ferhat Abi'nin az önce verdiği bilgi sonucu hangi oyuncuların oynayıp hangilerinin oynamayacağı belli olmadığı için Beşiktaş'a oynayan arkadaşları mağdur etmemek açısından Daçka-BJK maçı bu hafta etkisiz sayılacaktır. Saygılarla...

Emre Akbacak
Emre Evren İçöz
mehmettuncer

Yukarıdaki üyeler oynanmış bir maça tahmin yapmaktan dolayı 5 puandan olmuştur.

Ben arkadaşların hepsinin maçın oynandığını bilmedikleri için tahmin yaptıklarına inanıyorum fakat onlardan önce tahmin yapan Alperen Kaplan adlı üyenin 4 maça tahmin yaptığını görmeleri gerekirdi diye düşünüyorum. :)

Arkadaşlar fark aralığı '10' olacak,ona göre iletinizi düzenleyin lütfen.

Bayanlar,final tahminleri için geçerli yukarıdaki yazı..

Tahmin yarışmasından çekiliyorum,sebep daha adaletli davranabilmek ve kimi insanları susturabilmek.

Yetkili olarak devam ediyorum fakat yarışmadan çekiliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...