Dylan Ennis

Bost ile beraber oynamışlıkları da var, sosyal medyasından takip ettiğim kadarıyla çok pozitif bir kişilik gibi duruyor. Umarım hem saha içi, hem saha dışında iyi zamanlar geçirir. Hayırlı olsun.
 
Oyuncuyu teknik olarak yorumlayabilecek, takip eden biri var mı ? Ben oyuncuyu biliyordum ama pek izleyemedim. Savunma-hücum kısımlarında nasıl, ne tarz bir oyuncu ?
 
Tam tahmin ettiğim gibi yorumlamış. Ben de izlemediğimden sadece istatistiksel verilerine bakabildim ve biraz korktum. Ama tabii oyuncuları her takımda değerlendirmek yanlış olur. Bizde daha verimli kullanılır diye düşünüyorum. Ki Pistiolis de oyunculardan verim alma noktasında top seviyeye ulaşmıştı bizde. Özellikle üst kısmının güçlü ve atlet bir kısa olması kısmı beni mutlu ediyor. O kısımda Canaan'ı aratmaz bize.
 
Yalnız videoda bitirici olarak kullanılırsa daha verimli olur Canaria birincil top yönlendirici tarzı kullandı Galatasaray öyle kullanmayacaktir demiş de Albicy varken birincil yönlendirici o değil mıydı o takımda Dylan Ennis Albicy kenarda iken birincil yönlendirici oluyordu e bizde de benzer şekilde olacak Bost parkede iken Bost olacak birincil yönlendirici o kenarda olunca Dylan Ennis son kısa point forvet tadında biri olmazsa ki son kisanin Ennis'ten daha güvenilir şutör olması lazım hem sağlam şutu olan hem oyunun pg gibi yönlendirecek birini düşürmek zor. Homesley o tarz bir oyuncu sanırım artık bir 200-250 ekstra versin de Erden Timur ekstra bir oyuncu alalım
 
Bos beles oyuncu.Meslegini dondurmak lazim.Basketbolcu yazmasi basketbola ihanet. En iyisi Ispanya,Turkiye 2.liglerde sans bulmasi. Isaah Canaan'in ayakkabisini tasir soyunma odasina ayni takimda olsa.
 
Bugün ki gibi sorumluluk al böyle. 2 maç sorumluluk alıp iyi oynadın o 2 maç direkt bize geldi. sen sorumluluk aldıkça bost hem rahatlıyor hem de performansı yükseliyor. sen sorumluluk almazsan biz çok ölürüz.
 
Şu adamı kullanıcaksak top daha çok dolaşmalı tek bir kişinin elinde kalarak oynadığımız hemen her pozisyonda bişey üretemiyoruz ne zaman top dolaşıp boşu bulduğumuzda Dylan ile içeri kat ettiğimizde sayı çıkardık top daha hızlı ve daha çok dolaşmalı
 
Angola'nın gidişiyle ve mcgee katılmasıyla ennis'inde performansı arttı. ennis ve 4 numaraların performansı iyi olduğu sürece seviye artışı yaşıyoruz maçlarda. özellikle ennis iyi oynadığında bost'un üstündeki baskıda azalıyor ve performansı artıyor.
 
Melo dan sonra geldiği için beklenti yüksek. Ama Melo ile karşılaştırmak yanlış 4 ve 5 numaralar iyi olursa çok iyi performans alınabilir
 
Son 3 haftadır Ennis'a olumlu anlamda bir şeyler olmuş. Bir kere cesur oynuyor en önemlisi o. Çok yönlü oynuyor. Üçlük deneme (kritik anlarda da çekinmiyor), potaya hücum, sırtı dönük oyun, asist, ribaund. Oyununu böyle devam ettirebilirse, yani bu oyununu istikrar haline getirirse Melo'dan daha faydalı bir oyuncu olacak bizim için.
 
Ennis'in sosyal medya paylaşımlarından sosyal ve sorumluluk sahibi alan bir sporcu izlenimi almıştım. beşiktaş maçına kadar ki sahada gördüğüm ennis ise bambaşka bir karakterdeydi. sanırım takım içinde sıkıntılar varken kendisi de potansiyelini çıkaramadı. takım içindeki değişimlerden sonra ise o beklediğimiz ennis'i gördük.
 

Üst