ECW 4. Hafta | Lulea Bbk 67-72 Galatasaray

6 Kasım 2019, Perşembe
21:00
Lulea Energi Arena

Pazar günü Mersin'de 25+ dereceydi takım, şu an -10 derecelerde sanırım. Saha dışı tarafıyla çok kırıcı bir fikstür var. Cumartesi milli maç arasına gireceğiz.

Rakip sonuncu sırada, 0/3 yaptı. Bizim 1 galibiyetimiz var. Kazanarak üst tur şansımızı devam ettirmemiz gerekiyor. Kaybedersek, yarın da Sepsi sahasında Artego'yu yenerse kupaya matematiksel ihtimaller haricinde veda ederiz.

Var olan eksiklere sanırım kaptan da eklenmiş. Ve bunu kulüpten, kulübe yakın kaynaklardan değil bir bahis tipsterinden o da tesadüfen yaşanan bir konuşma sonrası öğreniyoruz. Yayın bilgisi hala bulunmuyor zaten. Gerçi biz de işte maça 2 saat kala başlığını açtık...

Yine de işte bu takım karların buzların içinde kendi çabalarıyla kendi hikayesini yazmaya devam ediyor...
Ne diyeyim Allah yardımcıları olsun...
 
Lulea Basket karşısında maç kadromuz✏️📜🏀

#⃣5⃣ Meltem
#⃣6⃣ Miray
#⃣7⃣ Alperi
#⃣9⃣ Sinem
1⃣4⃣ Hartley
1⃣5⃣ Tilbe
1⃣7⃣ Mısra
2⃣0⃣ Macaulay
2⃣2⃣ Sude
5⃣4⃣ İnci

İsveç seyahati öncesi vertigo atağı geçiren ve istirahatine karar verilen Işıl Alben maç kadrosunda yer almıyor.

Işıl da yokmuş.
En iyisi bu kupadan elenip lige konsantre olmak.
Bu yönetim ile çifte yol gidilmez çünkü!
 
Devre 37-28 bitti. Bria-Victoria-Tilbe üçlüsü Çukurova maçında bıraktığı yerden devam ediyor.. Sadece 7 kişi rotasyon. Sude-Mısra-İnci hiç süre almamış...

Dayan be Galatasaray...
 
43-36'dan 8-0 seri verdik. Bir ara 51-46 olsa da 51-51'e getirdik. Vickie'nin son saniye üçlüğü 54-53 önde giriyoruz son 10 dakika..
 
Kazandık be kazandık... Hartley 23 sayı 8 asist 5 ribaund, Macaulay 17 sayı 7 ribaund, Tilbe 16 sayı 8 ribaund. ek olarak Sinem'in 9 ribaundunun yanı sıra 23 saniye kala fişi çeken ribaund sayısını unutmamak lazım. her ne kadar 6 saniye kala çizgiye gelip 0/2 atsa da...

2000'lerde Ahmet Cömert'te açılan pankart gibi: HERŞEYE R A Ğ M E N
 
#EuroCupWomen'da ikinci galibiyetimizi alıyoruz!

Maç sonucu | Lulea Basket 67 - 72 Galatasaray

Tebrikler #SarayınSultanları! 👑

🏀 Skor dağılımımız: Hartley 23, Macaulay 17, Tilbe 16, Alperi 7, Sinem 4, Sude 3, Mısra 2

Helal olsun size kızlar yaaa.
Helal olsun sana koç yaaa...
Muazzam detaysınız 👏👏👏
 
Ara ara sıkıntılar olsa da bütün amatör şubelerimiz üzerlerindeki armanın hakkını çoğunlukla sonuna kadar veriyorlar. Tebrikler Aslanlar ve Efe hoca.
 
Ligde kayıpsız, Avrupa'da şansımızı devam ettirerek gidiyoruz. Valla koça helal olsun hiçbir şeyi bahane etmeden mücadele ediyor oyuncularla birlikte. Bu takımın bir kısa bir de uzuna ihtiyacı var ama işte duyan neredeeeee. Tamam aksilikler sonucu 2 oyuncundan mahrum kalmışsın ama sen böyle bir durumda ne yapıp edip bütçe oluşturup takviye yapacaksın.
 
Helal olsun koça ve kızlara. Hiç beklemiyordum.
 

Üst