ECW 5. Hafta | Galatasaray 70-78 ACS Sepsi

27.11.2019
19:30
Ahmet Cömert Spor Salonu

Eurocup 5.haftada rakibimiz Romanya'dan Sepsi. Gruptaki ilk maçta türlü talihsizlikler silsilesinde geçen yolculuk ve sakatlıklar yüzünden 16 sayıyla yenilmiştik. Artego 4 galibiyetle gruptan çıkmayı garantiledi. Sepsi ile bizim ikişer galibiyetimiz var. Bu maçı sadece kazanmakla kalmayıp ikili averajı da alırsak gruptan çıkıyoruz. Yani bir nevi kader maçına çıkıyoruz. Hala bu takıma transfer yapılmadı ve sıkıntılarımız devam ediyor ama ne takım ne de koç bunları mazeret olarak kullanmıyor. Takıma güvenimiz tam.

 
Vah Galatasaray'ım vah tarihi başarılarla, kupalarla dolu 3 avrupa kupası sahibi efsaneyi getirdikleri duruma bak buna kim sebep olduysa,oluyorsa Allah bildiği gibi yapsin..
 
Son düzenleme:
Elenmemiz iyi oldu en gec 3-4 maca Hartley de koparmadan bir yerlerini. Mustafa Cengiz ve avaneleri de kar ettiği parayla bol bol futbol yatırımı yapsın. Takım 1 aydır bas bas bağırıyor transfer diye reziller ya.
 
Bu sene kar da edemeyeceğiz gibi zaten. Vizyonsuzların tek övüneceği şey de ortadan kalkıyor. Ömer Yalçınkaya o koltukta hala nasıl oturuyor anlamış değilim.
 
Sepsi deplasmanında türlü türlü şeyler başımıza geldi, ondan kaybettik argümanı çok kullanıldı ama benim bugün izlediğim Sepsi gayet iyi takımdı. Sabırlı hücum yapan, topu iyi dolaştıran, iyi şut atan bir takım. Geldiğimiz noktada ötekileştirilen bu takımın elenmesi de maalesef kaçınılmaz oldu. Geçen sene erkekler bu senede kadınlar için hayırlı elenme cümlesini kuracak noktaya getiren yönetimi bir kez daha ayakta alkışlıyorum.
 
Euroleague şampiyonluğundan bu yana, farklı yönetimler ama aynı yönetim anlayışı ile bu takım arzulanan kıvama yavaş yavaş getirildi; daha da önemlisi, camiada kanıksanmış bir vizyonsuzluk havasına yavaş yavaş sokuldu. Bakalım son darbeyi vurmak, hangi yönetime nasip olacak...!!! Tüm emeği geçenleri kutlarım (!)
 

Üst