ECW | Galatasaray 77-76 DVTK

Chanel Mokango, Dora Medgyessy, Maja Skoric göze batan oyuncuları. Eski oyuncumuz Egle Sulcuite de bu takımda oynuyor. Kadro ve kalite olarak bizim seviyemizde değiller. Rahat bir şekilde geçeriz turu.
 
Bu maç özelinde bir hedefimiz olmalı.Örneğin 10 sayı ve üstü fark ile kazanmak gibi ya da 15 sayı ve üstü fark ile kazanmak gibi.
Oyunda süre alacak oyuncularımızında bu hedef doğrultusunda konsantre olması lazım.
 
Alperi İrem İnci Işıl Monika beşi ile başladık ikinci yarıya amaç ne rakibe nefes aldırmak mı?
 
Eline sağlık Efe Güven!
Spiker bile bu takım asla bizim dengimiz değil dedi ve dengeleyici faktör Efe Güven oldu alkışlıyorum kendisini!!!
 
Söylenecek bir ton şey var.Her şeyin sorumlusu yönetim o ayrı konu zaten.
Efe Güven'den Moriah Jefferson'a,Jefferson'dan uzunların savunmasına,uzunların savunmasından oyuncuların maç sonu deli gibi sevinmesine kadar söylenecek çok şey var.Fakat ben tek bir basit konuya değineceğim.

Eyyy Efe Güven ! Kötü bir koç olabilirsin,Galatasaray'ın başına şans eseri veya bizim bilmediğimiz bir şekildede gelmiş olabilirsin.
Ama sende Türksün.Sende Türkiye'de yaşıyorsun.Her şey bir kenara bu takımın koçu olduğundan bu takımla en çok vakit geçiren kişi sensin.

Yahu sen bu takıma Işıl,Alperi ve Sinem haricindeki bir yerlinin katkıyı geçtim,zarar verecegini bilmiyor musun ? Bunu bilmiyorsan yazıklar olsun sana.Eğer bilipte ona rağmen bu kadar kötü rotasyon yapıp,Galatasaray Gelişim takımına bile katkısı olmayan oyuncuları oyuna sürerek sürekli farkı açmamıza engel olup maçı kaybetme seviyesine getirip şans eseri takımın kazanmasına sebep oluyorsan bir daha yazıklar olsun sana.

İnsAllah bu takımdaki ilk ve son senen olur.
 
Erkek basketbol takımımıza sinirlenip bir daha sezon sonuna kadar izlemeyeceğim dedim ve izlemiyorumda ama bayan basket takımımız için diyemiyorum.Çünkü bu takıma 10 senesini vermiş,hiçbir zaman mücadele etmekten kaçmayan kaptan gibi kaptan Işıl Alben'inimiz var.

Bugün 1.70 cm boyu ile en iyi savunma yapan,uzun oyuncumuzdu.Net bir şekilde.
 

Üst