ECW | Galatasaray Çağdaş Faktoring 69-73 BAXI Ferrol

Kelsey Bone'da ilk geldiğinde böyleydi. Park için bence daha süre var. Ekrem hoca istediyse varıdır bir bildiği. Olmazsa Ocak ayında zaten gönderilir.
Kelsey Bone ile bu zavallı Koreliyi aynı cümle içinde kullanmak, basketbol için bir ihanettir. Ben bu oyuncunun getirilmesinde Ekrem hocanın herhangi bir insiyatifi olduğuna inanmıyorum, inanamıyorum...

İnanmıyorum, biliyorum.
Ben de Ekrem hocanın bu kadar kötü bir oyuncuyu getirebileceğine inanmıyorum. Bu şubenin de yıllardır nasıl yönetildiğini, nasıl çapsız yöneticilerle çalışıldığını iyi biliyorum. Velev ki hocanın bu Koreliyi isteyerek getirdiğini kabul edelim, o zaman hocada yıllar içinde büyük bir düşüş olmuş ve çağdışı kalmış demektir ki, böyle olduğunu hiç sanmıyorum. Sonuçta bu vasıfsız uzundan bir an önce çıkmak gerekiyor, bu kadar basit...

Ben de Ekrem hocanın bu kadar kötü bir oyuncuyu getirebileceğine inanmıyorum. Bu şubenin de yıllardır nasıl yönetildiğini, nasıl çapsız yöneticilerle çalışıldığını iyi biliyorum. Velev ki hocanın bu Koreliyi isteyerek getirdiğini kabul edelim, o zaman hocada yıllar içinde büyük bir düşüş olmuş ve çağdışı kalmış demektir ki, böyle olduğunu hiç sanmıyorum. Sonuçta bu vasıfsız uzundan bir an önce çıkmak gerekiyor, bu kadar basit...
Park'ı Ekrem hoca isteyerek ve defalarca izleyerek aldı. Bu kadar abartılacak kadar kötü bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Belki uyum sorunu yaşıyordur, düzelmezse gönderilir.

Ekrem hocanın kötü bir transferine niye inanmak istenmiyor yada niye büyük bir düşüş diye yorumlanıyor ki? Basketbol bu kadar keskin bir şey değil. Ergin hoca kötü hoca mı yada Obradovic kötü hoca mı en iyi zamanları dahil bir sürü kötü transferleri vardır. İyi oyuncu alsanız dahi verim alamayabilirsiniz bunlar inanilmayacak yada aşırı abartılacak şeyler değil.

Son düzenleme:
Ekrem hocanın kötü bir transferine niye inanmak istenmiyor yada niye büyük bir düşüş diye yorumlanıyor ki? Basketbol bu kadar keskin bir şey değil. Ergin hoca kötü hoca mı yada Obradovic kötü hoca mı en iyi zamanları dahil bir sürü kötü transferi vardır. İyi oyuncu alsanız dahi veril alamayabilirsiniz bunlar inanilmayacak yada aşırı abartılacak şeyler değil.
Buna en büyük örnek Ergin hocanın Eurocup şampiyonluğundan sonra kurduğu takım gösterilebilir.

Son düzenleme: