ECW | Galatasaray Çağdaş Faktoring 77-72 LDLC Asvel Feminin

Zandalasini'nin el üstü takımdan ayrı şutu,Gökşen'in hakemin gözü önünde çok gereksiz elini açıp rakibini itip hücum faul alması.

Bugün benim cidden başıma ağrılar girdi.

Yine 3'lük esnasında faul yaptık.Yani şuta el gösteremeyip,yere düşen oyuncuya 2.çeyrekten beri 3'tür çok gereksiz hamle yapıyoruz.Çok basit 3 kez 3'lüğe faul yaptık.

Maç öncesi için değil ama şu maça 5 fark gayet iyi.Deplasmanda canını dişine takıp turu geçeceksin yapacak bir şey yok.

Galatasaray Çağdaş Faktoring Başantrenörü Ekrem Memnun, EuroCup Women Son 16’daki ASVEL galibiyetimizin ardından açıklamalarda bulundu.

Başantrenörümüz, “Her şeyden önce en iyi basketbolumuzu oynayamadık. Çok enerjik, genç ve azimli bir takıma karşı oynadık. En iyi maçlarımızdan değildi ancak EuroCup’ta bu seviyede kolay maç bekleyemezsiniz. Turun ilk yarısını 5 sayı önde bitirdik. İkinci yarıyı oynamak için Fransa’ya gidip daha hazır bir şekilde maça çıkarak sonraki tura kalmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Galatasaray tribün tarihi, Gsbasket tarihi, Galatasaray kadın futbol takımı, Karadağ spor cemiyeti derken insan niteliğinin; niceliğin fersah fersah önünde olduğu bir salon vardı. :)

Ekrem Memnun'un ölü hali dahi kadın basketbol için abide gibi bir antrenöre karşılık geliyor. Takımdaysa, Vanloo üzerinden acayip bir akor bozukluğu var. Mücadele eden, sevilecek, Eurocup'ı rahatlıkla kazanabilecek, Euroleague'de de Final Four'a gözü kapalı adım attırabilecek oyunculardan sadece Gökşen ederinin üstünde oynuyor. Özellikle Zandalasini ABD uçuşundan az önce inmiş gibi, tanınmayacak halde. Bu takıma büyük skorer olması şart olmayan, büyük basketbolcu olması daha belirleyici olacak bir kısa oyuncu eklenebilirse Eurocup yürüyerek dahi kazanılır. Yerelde de Fenerbahçe'ye karşı derbi galibiyeti çıkarılır. Vanloo'nun bir kısa oyuncu tarafından kontrol edilmesi, en azından çift guarddaki 2 numaraya yakınsayan oyuncu olması gerekiyor. Yoksa Meesseman'ın kendi performansından büyük kötülüğü olacak bize.

Kadın voleybolda sosyolojik olarak en yapılmayacak zamanda, tren bir mucize olmazsa raydan çıkarılmış ve yakın gelecek de kaybedilmişken; kulüp erkek voleybolda Ivan Zaytsev'le, kadın futbolda Dominguez'le etkin barış çubukları uzattı. Bir adım da burası için şart.