ECW | Galatasaray - Peac Pecs

16/17 Eurocup Women Son 32 Turu'nda yarın saat 15:00'da Macar ekibi Peac Pecs'i konuk ediyoruz. İlk maçı deplasmanda 71-67 kazandığımız için galibiyet, 4 sayı altındaki her yenilgi ve beraberlikte son 16 takım arasındaki yerimizi alacağız.

Maçın yayıncısı bulunmuyor.

Sarayın Sultanları'na başarılar diliyoruz.

Gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum ya bende bir sorun var yada bu kulüpte..Arkadaş basketbol adına bu sezon tek başarı yakalayabilme ihtimali olan kadın basketbol takımımız varken sen nasıl olur da evimizde ki maçları yayınlama zahmetine girmezsin!! Abdi İpekçide kardeşim maç orada burada değil..Kulübün stüdyosunda kamera mı bitti..Bu nasıl kulüp yönetmektir!!

Soruyorum bu nasıl bir vizyondur!! Macar ekibi öyle yada böyle maçlarını İnternet aracılığı ile yayınladı..Sizden gidip şöyle bütçe verin, şöyle oyuncuları kadroya katın da demiyoruz..Alt tarafı bir kamera ile 1 saat 45 dakika yayın yapmanız..Bu maçı da vermemeniz için hiçbir engel göremiyorum..Tamamen keyfi bir durum..Yazıklar olsun!!

Şu salonda 200 kişi varken gstv'ye sızlanmanın bir anlamı yok, yönetimdeb bir ilgi bekliyorsak taraftar olarak bizim sahip çıkmamız lazım önce

Eğer 200 kişiden fazla taraftarın gelmesini istiyorlarsa bu kulübü daha iyi yönetmeleri lazım!! Bu kulüpte bazıları bu şubenin kapatılmasını veya sadece Türk oyuncuları ile oynamasını istiyorken bence o 200 kişi bile fazla..Daha sen ekranda maç izlettiremiyorsun nasıl salona taraftar çekeceksin merak ediyorum..Taraftarın yarısından çoğu kadrodaki oyuncularımızın isimlerini dahi bilmiyor..Bunlar taraftarın mı ayıbı soruyorum!!

Son düzenleme:
Fiba Tv resmi sitesinde maçın yayını GS TV olarak gözüküyor; yani, maçın yayın hakkı sanırım alınmış, ancak verilmiyor. bence kasıtlı yapıyorlar. Korkarım ki amaçları, bu şube üzerinde zaten az olan seyirci ilgisini tamamen sıfırlayıp, şubeyi ancak küme düşmemeye oynayan bir vizyona büründürmek... Allah bilir, Marina Hoca'yı getirdiklerine bile pişmanlardır şu anda...

Maç istatistiklerimiz;

Moriah Jefferson 23s3r9a
Maryia Papova 14s8r2a
Astou Traore 5s3r2a
Işıl Alben 11s4a
Pınar Demirok 5s3r1a
Kristine Vitola 10s 4r1a
Cansu Köksal 2s5r1a
Seda Deniz 4s
İnci Güçlü 2s2r
Naz Topuz 5s1a

Son düzenleme:
Eğer 200 kişiden fazla taraftarın gelmesini istiyorlarsa bu kulübü daha iyi yönetmeleri lazım!! Bu kulüpte bazıları bu şubenin kapatılmasını veya sadece Türk oyuncuları ile oynamasını istiyorken bence o 200 kişi bile fazla..Daha sen ekranda maç izlettiremiyorsun nasıl salona taraftar çekeceksin merak ediyorum..Taraftarın yarısından çoğu kadrodaki oyuncularımızın isimlerini dahi bilmiyor..Bunlar taraftarın mı ayıbı soruyorum!!

Bırakalım bu işleri, yönetime sövmek için sövüyorsunuz, fenerbahçeyi yenerek euroleague kaldırdıktan 1 hafta sonra da 100 kişiye oynuyordu bu takım, ünal aysal kötü yönetiyordu diye mi? salona gelen 200, forumda yazı yazan 5 kişi var.

Hayatında takımın maçını izlememiş kişiler geliyor da hamite verceğiniz paraya şu takıma pivot alın bilmem ne.
Podolskinin bonservisini de sutopu takımına yatıralım. Sneijdere de gerek yok espor takımı şampiyon olsun.

Yönetim kadın basketbolu için makul bir bütçe vermiş, bu bütçeyi en iyi kullanacak hocayı getirmiş, bir kaç sene sonra meyveleri toplayacağı güzel bir proje oluşturmuş, altyapıdan gençlerimizin canla başla oynadığı izlemesi zevkli bir takım oluşturmuş.
Belki gstv'den yayınladıkları bir önceki maçı 1000 kişi bile izlememiştir.

Yönetim sponsor bulsun da bütçe oluştursun bilmem ne, takımdaki oyuncuların adını bilen 1000 taraftar var, sponsor bulmak kolay mı, bulduğundan ne kadar alabileceksin. Her şey yapılıp en büyük kupa getirildiğinde(milyonlarca euro zarar ediyordu ve ediyor) bile zerre kadar ilgi çekmedi bu şube, ilk defa doğru strateji ile ilerlenerek bir takım oluştu, hala yönetim hala yönetim.

Erkek takımında ergin ataman kovulmadı diye yönetim de yönetim, adam salona giriyor herkes ayakta alkışlıyor, tribünde istifa diye bağırıyorum, yaka paça dışarı atılmadığım kalıyor, forumun yüzde %90ı euroleague'in en düşük bütçesi bizde var zannediyor, efesin bütçesi bizimkinin 5katı, fener'in 10 katı yalanlarına inanıyor.

Gerçekten böyle rezil yönetilemez bir kulüp..Sen maçın yayınını yap ama canlı yayınlama,banttan izlettir!!!
https://twitter.com/GSTV/status/824263451233124353

Verdiğiniz linkin altına bile 2 kişi tepki vermiş. Kulübe 100tane mail atılsa, şunun altına 300 tane cevap yazılsa bir sonraki maçı vermek zorunda kalmayacak mı gstv.

Ben bıraktım artık, yok şu yok bu, içerdeki maçlarda gidiyorum salona izliyorum, deplasmanda da yayın olursa oluyor, olmazsa bir zaman linki düşüyor.

Bu taraftara bu yönetim müstehak, hatta fazla bile

Bırakalım bu işleri, yönetime sövmek için sövüyorsunuz, fenerbahçeyi yenerek euroleague kaldırdıktan 1 hafta sonra da 100 kişiye oynuyordu bu takım, ünal aysal kötü yönetiyordu diye mi? salona gelen 200, forumda yazı yazan 5 kişi var.

Hayatında takımın maçını izlememiş kişiler geliyor da hamite verceğiniz paraya şu takıma pivot alın bilmem ne.
Podolskinin bonservisini de sutopu takımına yatıralım. Sneijdere de gerek yok espor takımı şampiyon olsun.

Yönetim kadın basketbolu için makul bir bütçe vermiş, bu bütçeyi en iyi kullanacak hocayı getirmiş, bir kaç sene sonra meyveleri toplayacağı güzel bir proje oluşturmuş, altyapıdan gençlerimizin canla başla oynadığı izlemesi zevkli bir takım oluşturmuş.
Belki gstv'den yayınladıkları bir önceki maçı 1000 kişi bile izlememiştir.

Yönetim sponsor bulsun da bütçe oluştursun bilmem ne, takımdaki oyuncuların adını bilen 1000 taraftar var, sponsor bulmak kolay mı, bulduğundan ne kadar alabileceksin. Her şey yapılıp en büyük kupa getirildiğinde(milyonlarca euro zarar ediyordu ve ediyor) bile zerre kadar ilgi çekmedi bu şube, ilk defa doğru strateji ile ilerlenerek bir takım oluştu, hala yönetim hala yönetim.

Erkek takımında ergin ataman kovulmadı diye yönetim de yönetim, adam salona giriyor herkes ayakta alkışlıyor, tribünde istifa diye bağırıyorum, yaka paça dışarı atılmadığım kalıyor, forumun yüzde %90ı euroleague'in en düşük bütçesi bizde var zannediyor, efesin bütçesi bizimkinin 5katı, fener'in 10 katı yalanlarına inanıyor.

Bu nasıl bir bakış açısıdır..Bu mantığa göre zaten kapatalım kulübü taraftar olmadığı için!! Bu takım Euroleaguede kupa kazandığında hiç öyle 100-200 kişiye oynamıyordu yarısı doluyordu salonun..Bu yönetim geldiğinden beri ciddi bir düşüş var sadece basketbolda da değil futbolda da..Sebebi iş bilmiyorlar, yönetmeyi bilmiyorlar!!

Siz boş vermiş olabilirsiniz sizin bileceğiniz bir durum fakat Galatasaray ne benden ne sizden ibaret..Böylesine büyük bir camia isterse 5 kişi gelsin taraftar olarak yine de böyle yönetilemez!! Sporda bir gerçek vardır oda sürdürebilir bir başarı..Bunu sağlayamazsanız yok olup gidersiniz yada kolaya kaçıp şubeyi kapatırsınız..

Verdiğiniz linkin altına bile 2 kişi tepki vermiş. Kulübe 100tane mail atılsa, şunun altına 300 tane cevap yazılsa bir sonraki maçı vermek zorunda kalmayacak mı gstv.

Ben bıraktım artık, yok şu yok bu, içerdeki maçlarda gidiyorum salona izliyorum, deplasmanda da yayın olursa oluyor, olmazsa bir zaman linki düşüyor.

Bu taraftara bu yönetim müstehak, hatta fazla bile

Bırakmayın o zaman serdar bey, siz ben ve diğer taraftarlar tepki verirsek en azından biraz olsun düzelir yönetim şekilleri!! Asıl boş verirsek işte o zaman bu yönetim bize müstehak olur..

Son düzenleme:
Sporda bir gerçek vardır oda sürdürebilir bir başarı.

Sürdürülebilir başarı yolunda ilk defa bu sezon bir adım atıldı diyorum ben de. Neden bir doğruyu da takdir edemiyoruz ki. koçu getirdi, güzel oyun oynayan kadroyu oluşturdu, gecikmeli de olsa Nevriye'yi de staff'a kattı. Kulübe 500 tane mail atılıp bu maçın yayınlayın diyecek bir ortam oluşmadıysa da, niye yayınlanmadı diye yönetime sızlanmanın bir anlamı yok.

Ben taraftar olarak görevimi yapıp salona gidiyorum, yanımda birilerini de getirmeye çalışacağım. Ama bugün salonda altyapı takımı oyuncularının sayısı gelen diğer taraflardan fazlaysa, şu konunun altında mesaj yazan 5 kişiysek yönetime sızlanmanın anlamı yok.

Sürdürülebilir başarı yolunda ilk defa bu sezon bir adım atıldı diyorum ben de. Neden bir doğruyu da takdir edemiyoruz ki. koçu getirdi, güzel oyun oynayan kadroyu oluşturdu, gecikmeli de olsa Nevriye'yi de staff'a kattı. Kulübe 500 tane mail atılıp bu maçın yayınlayın diyecek bir ortam oluşmadıysa da, niye yayınlanmadı diye yönetime sızlanmanın bir anlamı yok.

Ben taraftar olarak görevimi yapıp salona gidiyorum, yanımda birilerini de getirmeye çalışacağım. Ama bugün salonda altyapı takımı oyuncularının sayısı gelen diğer taraflardan fazlaysa, şu konunun altında mesaj yazan 5 kişiysek yönetime sızlanmanın anlamı yok.

Zaten bende Maljkoviç hamlesine çok olumlu baktım ve başlıklarda bu yönetimden beklemediğimi hatta şaşırdığımı da belirtmiştim..Ama bu tek başına bir başarı olarak gözükse de üstte de belirtiğim gibi sürdürebilir başarı için yetmez ve dediğiniz gibi sadece adım olarak kalır..Bunun devamını getirmek sürdürebilir başarıyı sağlar!!

Euroleague şampiyonu olup sonrasında buralara getiremezsiniz takımı..Kimsenin bunu yapmaya hakkı yoktur!! Sizce hoca bu kadro ile nereye kadar gidebilecek?..Bu takımın ciddi kaliteye ihtiyacı vardır hadi onu geçtim hali hazırda eksik bölgelerimiz var..Mesela 5 numara da olduğu gibi..

Serdar bey, ortada sızlanma, ağlama gibi bir durum yok..Burada yönetimin işini yapmadığını belirtiyorum bir taraftar olarak..Ki sezon içinde maçlara da gittim, götürdüm..Peki yönetim ne yapıyor bir maç yayını bile yapamıyor bu mu karşılık!! Yönetim olarak siz taraftarı salona çekmezseniz taraftar gitmez maçlara!! Bu dünyanın her yerinde böyledir..

Sizde belirtmişsiniz yukarıda Hamite,Serdara en son Ahmet Çalık için ödenen paralar dururken kimse bana para yok diye demesin..Bu olsa olsa sadece tercih olur..Öncelik futboldadır, basketbol üvey evlat olarak görülüyor..Siz bunu taraftara bağlıyorsunuz da bu yönetim ne verdi ki (Aysal dönemi dışında) taraftar olarak maçlarda sayının artması bekleniyor..

Zaten bende Maljkoviç hamlesine çok olumlu baktım ve başlıklarda bu yönetimden beklemediğimi hatta şaşırdığımı da belirtmiştim..Ama bu tek başına bir başarı olarak gözükse de üstte de belirtiğim gibi sürdürebilir başarı için yetmez ve dediğiniz gibi sadece adım olarak kalır..Bunun devamını getirmek sürdürebilir başarıyı sağlar!!

Sürdürülebilir başarı için lazım olan proje yönetebilecek bir hoca ve genç ve altyapı ağırlıklı kadronun üzerinde gitmektir. İki şartı da gayet sağlıyorlar. Ben kendimi bildim bileli yaşanan para ödenmeme sorunu da ortaya çıkmıyor.

Bu sporun seyirci sayısı da belli, avrupada ve dünyada da geliri belli, sürdürülebilir başarı için dengeli bütçe gerekir, şu anki giderden fazla giderin olursa da gerekli geliri sağlayabileceğin bir spor değil. Kadın basketbol ekonomisinde taurasileri, sancho lyttle'ları karşılamak mümkün değil, ya rus kulüpleri gibi para aklamak için kullanılıyorsan alabilirsin, yada galatasaray fenerbahçe gibi gelirin 10 katı giderle.

Euroleague şampiyonu olup sonrasında buralara getiremezsiniz takımı..Kimsenin bunu yapmaya hakkı yoktur!! Sizce hoca bu kadro ile nereye kadar gidebilecek?..Bu takımın ciddi kaliteye ihtiyacı vardır hadi onu geçtim hali hazırda eksik bölgelerimiz var..Mesela 5 numara da olduğu gibi..

Hiçbir temel koymadan euroleague şampiyonu olursan geleceğin yer tabiki burası. Bu sene 10m basketbola yatırayım da şampiyon olayım sisteminde sürdürülebilirlikle alakalı hiçbir şey yok.

4 tane yabancımız varken 5numara eksiği hissediyorduk ve 5.yabancı olarak astou traore alındı. Ömer Yalçınkaya da hocamızın istediği oyuncu buydu ve aldık dedi, bununla alakalı artık hocaya eleştirinizi getirebilirsiniz bence.

Sizde belirtmişsiniz yukarıda Hamite,Serdara en son Ahmet Çalık için ödenen paralar dururken kimse bana para yok diye demesin..Bu olsa olsa sadece tercih olur..Öncelik futboldadır, basketbol üvey evlat olarak görülüyor..Siz bunu taraftara bağlıyorsunuz da bu yönetim ne verdi ki (Aysal dönemi dışında) taraftar olarak maçlarda sayının artması bekleniyor..

Hamit, serdar, x, y, z kadın basketbol takımının konusu değil, neye göre böyle mantıklar yürütülebiliyor anlamıyorum. Galatasaray spor kulübünün toplam geliri 200m -> bunun 50sini futbola verelim, 35i erkek basketbola gitsin, 15 sutopuna atalım diye bütçe belirlenmez. Galatasaray kadın basketbol takımına yoğunlaşacaksınız. Basketbol aş. kurulacak haberleri görünce ooo şubeye değer veriliyor diye bakmak yerine artık sağdan soldan para alamayacağını görmeniz lazım.

Bu takımın şu anda gideri gelirinin en az 2 katı kadar varsa, yönetim bütçe ayırmak konusunda üzerine düşeni yapıyordur. her sene fazladan ekleyecek 3-4m neden istiyorsunuz.

Ya arkadaş bu ülkede kaç tane takım Avrupa 1 nolu Kupa Şampiyonu oldu , benim bildiğim sadece Voleybolda çok ciddi bütçelerle çalışan takımlarımız oldu (dünya ölçeğinde bütçelerle , hatta daha fazlasıyla) onun dışında bu Takım uzak ara Türk spor tarihinin en başarılı takımı lütfen bu Takım'a biraz daha saygı

Sanırım Anafolu Efes maçı nedeniyle saat 15.00'de oynatıldı. Bu saatte oynanması taraftar sayısını "daha da" etkilemiştir.

Galatasaray kadın basketbolda bu sene bana göre iyi ilerliyor. Hem sahada oynanan oyun hem saha dışındaki organizasyon bunun göstergesi bence. Bir projemiz, ona göre bitçemiz, ona göre koçumuz var. Neredeyse çoğu maçın favorisi olarak çıkmasak da iyi sonuçları mücadeleyle alıyoruz.

Geçmiş yıllara oranla -gördüğüm kadarıyla- bu sezon kadın basketboldaki taraftar ilgisizliği tavan yapmış gibi. Forumda bile yeterli ilgi olmadığını görüyoruz. Bu gerçekten üzücü. Ama karamsar olmamak lazım, yarı finale kadar çıkarsak seyirci sayısında artış görebiliriz o maçta. Devamında da düzelmeler yaşayabiliriz. Tabii ki maalesef skora endeksli olacaktır. :(

Ya arkadaş bu ülkede kaç tane takım Avrupa 1 nolu Kupa Şampiyonu oldu , benim bildiğim sadece Voleybolda çok ciddi bütçelerle çalışan takımlarımız oldu (dünya ölçeğinde bütçelerle , hatta daha fazlasıyla) onun dışında bu Takım uzak ara Türk spor tarihinin en başarılı takımı lütfen bu Takım'a biraz daha saygı

Kadın takımımızın başarılarına sonsuz saygı duymakla birlikte bu önermenin yanlış olduğunu belirtelim. Olimpik spor branşları içerisinde bizden daha başarılı olan kulüpler farklı branşlarda olsa da var. (Vakıfbank Kadın Voleybol takımı gibi)

Türk spor tarihi dediğiniz zaman içine Paralimpik ve diğer branşlar da giriyor. O zaman da karşımıza Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı geliyor. 4 Dünya, 5 Avrupa şampiyonluğundan bahsediyoruz. (Hem de en üst düzeyde.) Dünya çapında önemli bir dominasyon ve herhangi bir spor branşında kolay kolay karşımıza çıkmıyor.

Bir ara detaya girebilirim ancak kadın basketbol ve kadın voleybol takımlarının tüm en üst düzey başarılarının toplamı ancak Engelsiz Aslanlar'ın başarılarına denk geliyor. (Avrupa'nın 1 numaralı kupaları dikkate alınırsa.)

Bilgi olarak köşede dursun.

Sürdürülebilir başarı için lazım olan proje yönetebilecek bir hoca ve genç ve altyapı ağırlıklı kadronun üzerinde gitmektir. İki şartı da gayet sağlıyorlar. Ben kendimi bildim bileli yaşanan para ödenmeme sorunu da ortaya çıkmıyor.

Bu sporun seyirci sayısı da belli, avrupada ve dünyada da geliri belli, sürdürülebilir başarı için dengeli bütçe gerekir, şu anki giderden fazla giderin olursa da gerekli geliri sağlayabileceğin bir spor değil. Kadın basketbol ekonomisinde taurasileri, sancho lyttle'ları karşılamak mümkün değil, ya rus kulüpleri gibi para aklamak için kullanılıyorsan alabilirsin, yada galatasaray fenerbahçe gibi gelirin 10 katı giderle.

Hiçbir temel koymadan euroleague şampiyonu olursan geleceğin yer tabiki burası. Bu sene 10m basketbola yatırayım da şampiyon olayım sisteminde sürdürülebilirlikle alakalı hiçbir şey yok.

4 tane yabancımız varken 5numara eksiği hissediyorduk ve 5.yabancı olarak astou traore alındı. Ömer Yalçınkaya da hocamızın istediği oyuncu buydu ve aldık dedi, bununla alakalı artık hocaya eleştirinizi getirebilirsiniz bence.

Hamit, serdar, x, y, z kadın basketbol takımının konusu değil, neye göre böyle mantıklar yürütülebiliyor anlamıyorum. Galatasaray spor kulübünün toplam geliri 200m -> bunun 50sini futbola verelim, 35i erkek basketbola gitsin, 15 sutopuna atalım diye bütçe belirlenmez. Galatasaray kadın basketbol takımına yoğunlaşacaksınız. Basketbol aş. kurulacak haberleri görünce ooo şubeye değer veriliyor diye bakmak yerine artık sağdan soldan para alamayacağını görmeniz lazım.

Bu takımın şu anda gideri gelirinin en az 2 katı kadar varsa, yönetim bütçe ayırmak konusunda üzerine düşeni yapıyordur. her sene fazladan ekleyecek 3-4m neden istiyorsunuz.

Serdar bey, öncelikle siz benim eleştirimi ne yazık ki yanlış anlamışsınız..Benim TV yayını ile yaptığım eleştiri genel olarak GS yönetimiydi..Siz olayı kadın basketbolundaki faaliyetlere bağlamışsınız onu pek anlayamadım..Sezon öncesi erkek basketbol takımında da yayın sorunu vardı orada da eleştirilerimi yapmıştım..Dün gene evimizdeki maçı izleyemedim ondan dolayı buraya yazdım..Genel olarak(futbol,basketbol ve voleybol) dibi görmüşüz, bu yönetimin neyini savunuyorsunuz..

GS tarihinin en kötü yönetimlerinden birine sahibiz şuan..Sürdürebilir başarıda da ben genel konuştum Serdar bey, nasıl olmalıdır, nasıl olur şeklinde..Ben hiçbir zaman, hiçbir yerde her sene 10m bütçe oluşturalım demedim..Siz sanırım karıştırdınız konuları..Belli bir bütçe vardır bunun da seviyesi 5-6m civarıdır bana göre.Bazı dönemlerde sponsor bulursun vs 10m yaparsın ama hiçbir zaman 10'dan 2ye düşülmez, düşmemeli..Ayrıca sponsor bulmak ta bu yönetimin işi bunu da hatırlatmak isterim!!

Seyirci konusunda daha öncede belirttiğim gibi önce bir ürün ortaya çıkartacaksın ki taraftar bilsin,görsün ve gelsin salona!! Önce adam gibi yayın yapacaksın özellikle evindeki maçlarda taraftar takımı görsün,izlesin..Sürdürebilir başarıda kadın basketbol takımımız üzerinden gidersek evet Maljkoviç ile bir adım atıldı ayrıca çok da olumlu buldum ama başarı için daha çok yol var hele ki bu bütçelerle iş daha da uzar..

Tabi ki bir takımın gideri, gelirini geçmemesi lazım bu yüzden de yönetim oturup işini yapacak sponsor bulacak..1 tane yetmiyorsa başka bir sponsor bulacak..Siz her branşta üstünüze düşen görevi yapmazsanız (futbol,basketbol,voleybol) taraftar da belli ölçüde katkı verir..Sonuçta taraftarda geldiğinde sahada bir şeyler görmek ister..Şunu da belirtim taraftar olarak her branşta üzerimize düşeni yapıyor muyuz yapmıyoruz ama bunu tamamen taraftara yüklemek çok yanlış..

Böyle bir hocaya sahipken biraz daha bütçe arttırılıp sponsor vs, kaynak yaratılması lazım..Bu sezon Eurocup'dayız ama seneye Euroleague olursa bu kadro ile zor..Oralardaki seviyeler daha farklı..Maljkoviç önderliğinde altyapıdan çıkacak oyuncularla kaliteyi birleştirmek gerekir..Benim demek istediğim bu..Oyuncu kısmına geçersek hoca ilk olarak 5 numara istedi kafasında da vardı isimler demek ki bütçe sağlanamadı hoca da tercihini 4den yana kullandı..Burada da eksiyi yönetime veririm kusura bakmayın..

Evet futbol takımındaki oyuncuların maaşları doğrudan basketbol takımlarını bağlamaz zaten ama sizin kulüp giderleriniz de hep bir sıkıntı varsa bu haliyle her branşa etki eder..Sizin dediğiniz aş. konusuyla ilgili benim bir yorumum olmadı evet dediğiniz gibi basketbolun gelir-gideri aşye bağlı..Zaten bunu da sponsor ile sağlarsınız..Yönetim gidecek daha iyi sponsorlar bulacak şubeleri geliştirecek..Bunu yapmadığın sürece belli oranda başarılı olursun ve yerinde sayarsın..

Son düzenleme: