Bırakalım bu işleri, yönetime sövmek için sövüyorsunuz, fenerbahçeyi yenerek euroleague kaldırdıktan 1 hafta sonra da 100 kişiye oynuyordu bu takım, ünal aysal kötü yönetiyordu diye mi? salona gelen 200, forumda yazı yazan 5 kişi var.
Hayatında takımın maçını izlememiş kişiler geliyor da hamite verceğiniz paraya şu takıma pivot alın bilmem ne.
Podolskinin bonservisini de sutopu takımına yatıralım. Sneijdere de gerek yok espor takımı şampiyon olsun.
Yönetim kadın basketbolu için makul bir bütçe vermiş, bu bütçeyi en iyi kullanacak hocayı getirmiş, bir kaç sene sonra meyveleri toplayacağı güzel bir proje oluşturmuş, altyapıdan gençlerimizin canla başla oynadığı izlemesi zevkli bir takım oluşturmuş.
Belki gstv'den yayınladıkları bir önceki maçı 1000 kişi bile izlememiştir.
Yönetim sponsor bulsun da bütçe oluştursun bilmem ne, takımdaki oyuncuların adını bilen 1000 taraftar var, sponsor bulmak kolay mı, bulduğundan ne kadar alabileceksin. Her şey yapılıp en büyük kupa getirildiğinde(milyonlarca euro zarar ediyordu ve ediyor) bile zerre kadar ilgi çekmedi bu şube, ilk defa doğru strateji ile ilerlenerek bir takım oluştu, hala yönetim hala yönetim.
Erkek takımında ergin ataman kovulmadı diye yönetim de yönetim, adam salona giriyor herkes ayakta alkışlıyor, tribünde istifa diye bağırıyorum, yaka paça dışarı atılmadığım kalıyor, forumun yüzde %90ı euroleague'in en düşük bütçesi bizde var zannediyor, efesin bütçesi bizimkinin 5katı, fener'in 10 katı yalanlarına inanıyor.