ECW | KKZ Crvena zvezda Meridianbet 72-95 Galatasaray Çağdaş Faktoring

Ben kazanacağımızı düşünüyorum.Sırplar son yıllarda biraz düşüşte olsada milli takım olarak her zaman tehlikelidir.Fakat Sırp ligi ve Sırp takımlarında bu durum mevcut değil.Takımımıza başarılar dilerim.

Çukurova-Bjk maçlarını kazanmak ve son maçlarla birlikte kazanma alışkanlığı yakalamak çok değerliydi.Fakat 3 değerli oyuncuyla kadro kalitemiz artsada (Zandalasini + Li + Anete) bunu henüz oyun kalitemize yansıtamadık gibi.Acaba başka transfer düşünülüyor mu ? Kısa oyuncu takviyesi gibi ? Yoksa Anete son transferimiz miydi ?

Şu an bana 3 şey güven veriyor

1-Ekrem hocanın varlığı.
2-Oyuncularımızın koyduğu karakter.
3-Kadro kalitemiz.

Hücumda seyirlik bir odaklılık ve istek olunca, savunmada refakat etmek dahi açmaz yaratmadı. Kızılyıldız hızlı hücumda kaçan bomboş turnikeyle maçtan koptu. Deplasman ortamı maçı izlenir kılıyor.

Galatasaray Çağdaş Faktoring Başantrenörü Ekrem Memnun, EuroCup Women Play-Off 1. Turu’nda galip geldiğimiz Kızılyıldız maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Başantrenörümüzün değerlendirmesi şu şekilde:

“Birincisi, deplasmanda kazandığımız için mutluyuz ve keyfimiz yerinde. Sayı farkı daha büyük olabilirdi; ancak maçın sonunda birkaç basit defans hatasından dolayı kolay atışlar verdik ve boş atışları da kaçırdık. Bu tür şeyler 30 sayı farkla öndeyken normal olabiliyor. Önemli olan kazanmamız. Mutluyuz ve oyunumuzu geliştirmeye devam edeceğiz. Hedefimiz, bu takımı İstanbul’da da yenerek turu geçmek.”

Avrupa kadın basketbolunda şu an olay olacak tek kısa Johannes ÇBK'da, bir diğer eski oyuncuları Allemand Fenerbahçe'de. Dün maç 30 olduktan sonra hücumda vurucu fakat oyun kuruculuğu eksik kısa oyuncu rotasyonu ortaya dökülse de, 2023'te finalde sahada çok ağır duran rakipten eser yok. Geçen sezonu da Euroleague'de oldukça kaotik yaşadılar. Fenerbahçe'den biri önceki sezondan taşınan kupa finali olmak üzere 2 maçta ortalama 55 sayı fark yedikten sonra, Fransa'daki maçı kazandılar.