Carson bayağı iyiymiş
Anderson olsaydı zaten tur yani kupa cepteydi.
Nasıl oluyor bu iş biraz anlatır mısın?
Traore yerine Anderson olsaydı turu geçeceğimizi düşünüyordum.
BRT 1 de olacak maçın yayını.
Aynı zamanda fiba youtube kanalı
Kardes 2dir ydu maclari sonrasi Bahara salliyosun amacin ne. Olaylarin gercek yuzu ve Bahar Galatasaraylidir Galatasaraya yanlis yapmaz diye yazildi burada. Niye yalan yanlis milleti dolduruyosun. Alip veremedigin ne Baharla. Alacaklarinin odenip yeni sozlesme odenmesi icin beklerken klup bunu yapmazsa kiz zorlami takimda kalsin. Mactan sonra Bahar bizim taraftarlarla toplu selfiler cektirmis twittera koymus taraftarlar. Galibiyetten sonra bile bizim taraftarla selfi cektiren kizi hedef yapmaya calisiyon. Hayirdir senle selfimi cekmedi.Son bir Bahar Çağlar editi yapayım. Evet, orada daha çok kazanıp başarılar kazanabilirsin, bunda anlaşılmayacak birşey yok. Sporculuk senin mesleğin, mesleğin de doğasında bu var. Ama Galatasaraylı olması bu derece sevgiyi sempatiyi hak ettirir mi? Bahar mesela İrem Naz'dan daha mı Galatasaraylı? Arda en ihtiyacımız olan yerde bırakıp gitmedi mi? Ben biliyorum çoğunluğumuz kızıyoruz. E Bahar'ın yaptığının farklı bir yanı var mı? Bazı kişileri "overrate" etmeye gerek yok. Galatasaraylıdır, helal olsun. Ama tribündeki bir taraftardan farkı yok. Hatta mesleği icabı bence görmesi gereken değer taraftarınki kadar bile olmayabilir. Bize en zor gününde sırtını dönenlere küfretmiyorsak da, onlara bu sevgiyi gösterme zihniyetini kabul edemiyorum.
Evet çok doğru söylüyorsunuz(!) Benle çektirmediği için yaptım(!) Yalvardım çektirsin diye(!)Kardes 2dir ydu maclari sonrasi Bahara salliyosun amacin ne. Olaylarin gercek yuzu ve Bahar Galatasaraylidir Galatasaraya yanlis yapmaz diye yazildi burada. Niye yalan yanlis milleti dolduruyosun. Alip veremedigin ne Baharla. Alacaklarinin odenip yeni sozlesme odenmesi icin beklerken klup bunu yapmazsa kiz zorlami takimda kalsin. Mactan sonra Bahar bizim taraftarlarla toplu selfiler cektirmis twittera koymus taraftarlar. Galibiyetten sonra bile bizim taraftarla selfi cektiren kizi hedef yapmaya calisiyon. Hayirdir senle selfimi cekmedi.
http://gsbasket.org/forum/galatasar...-universitesi-190217-1500-a-2.html#post713414
http://gsbasket.org/forum/galatasar...-universitesi-190217-1500-a-2.html#post713454