• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Efeler Ligi 11. Hafta | Galatasaray Hdi Si̇gorta-İstanbul Gençlik Spor

Puanları 36
Çözümler 0
Web sitesi
x.com
@Anıl Mehmet Yıldırım
Efeler Ligi 11. Hafta Maçı
16.12.2025 Salı
Burhan Felek Voleybol Salonu
18:00

Sezonun önemli maçlarından birine çıkıyoruz. Rakibimiz, sezonun flaş ekiplerinden biri. Sene başı kendileri için ilk dört için mücadele edecek denilse bu sporu takip eden çoğu insan pek ihtimal vermezdi. Ligde 8 galibiyet ve 2 mağlubiyet ile 3. sıradalar. Kalite olarak biz daha iyiyiz ama rakibimiz akışkan ve iyi mücadele eden bir oyun sergiliyor. Kadrolarında eski oyuncumuz Morteza bulunuyor. Liberoları Abdulsamet ise başka dikkat çeken bir oyuncu. Seneye kadromuz için ciddi bir şekilde düşünülebilir.

Biz ise 7 galibiyet 3 mağlubiyet ile önümüzdeki Fenerbahçe'den daha fazla galibiyetimiz olsa da verdiğimiz puanlar neticesinde 5. sırada yer alıyoruz. Hem ilk 4 iddiamızı sürdürebilmek adına hem de direkt bir rakibimizi geri çekme anlamında mücadelenin önemi daha da artıyor. Yeni hocamız, henüz resmi yayın organlarımızdan duyurulmadı fakat kendisini bu maç ile beraber ilk defa görme şansını da elde edeceğiz gibi duruyor.

Önümüzdeki İstanbul Gençlik kritik bir maç. O yüzden İstanbul'da olup da maça gidebilecek imkanı olan herkesin gitmesi gerekiyor. Lütfen takımı yalnız bırakmayalım. Yeni hocamız ile ilk maçımız olacak. Ben twitterda bunun yangınını yapıyorum zaten başka arkadaşlarla da burada da yazayım dedim.

Maça en azından gerçek bir antrenörle çıkıyoruz bu da maç ile alakalı olumlu düşünmemi sağlıyor.Darısı diğer hocasız şubelerimize inşallah.

Son düzenleme:
Asla kolaya alınacak bir takım değil ligin başından beri süper oynuyorlar ilk 4 yapma ihtimaleri var şuan kolay maç değil umarım kazanırız.

Merhaba arkadaşlar ilk mesajım. Çok sevdiğim bir branş olan Voleybolla ilgili konuların olduğu bir platform görmek çok mutluluk verici. Hemen üye oldum. Bu karşılaşmanın da zor olacağını sanıyorum. Salonda bulunmaya çalışacağım.

Yeni hocanın takıma dokunmasını bekliyorum. Mutlaka kazanmamız gereken bir maç

Geri