• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Efeler Ligi Yarı Final 2. Maç | Galatasaray Hdi Sigorta 3-0 Halkbank

Anıl Mehmet Yıldırım

[ ]
Yönetici
Puanları 36
Çözümler 0
Web sitesi
x.com
@Anıl Mehmet Yıldırım
15.04.2026 Çarşamba
Burhan Felek Voleybol Salonu
19.00

Seride ilk maçı 3-0 gibi net bir skorla kazanmıştık. Ligde üst üste ikinci kez finale kalıp Şampiyonlar Ligi’ne doğrudan katılmak önemli.

İlk maç hiç zorlanmadan bu seviye de bir maçı eze eze almak önemliydi.Maar özellikle kadınlarda İlkinin 2 maçtır yaptığı gibi komple süper bir katkı verdi o katkısı önemliydi.Final ve CL bileti için önemli bir maç ben takıma güveniyorum.

İlk 2 set çok iyi servis kullandık bunun avantajıyla zorlanmadan 2 set aldık. Darısı son sete. Finale son set.

Çok iyi oynadık. İkince sene üst üste finale kaldık.

Tebrikler Filenin Aslanları🦁👏👏👏👏👏

Sezon boyunca bir sürü laf edilen basketbol ve voleybol takımlarımız gayet iyi işler yaptılar. Ziraat'i geçmek imkansıza yakın ama her sene buralarda olmak bizim adımıza güzel.

Çok iyi oynayarak 3-0 kazandık. Rakibe nefes bile aldırmadık. Elemeyi bekliyordum ama iki maçta da set vermemek büyük bir tebriği hak ediyor.

Takim yine final yapti, tebrikler...

Tertemiz bir şekilde Halkbank’ı geçtik. Ziraat maçından sonra korkuyordum ama neyseki korktuğum olmadı. Final serisinden tek beklentim dolu tribünlerle ziraatle kafa kafaya oynamamız.

Tertemiz bir şekilde Halkbank’ı geçtik. Ziraat maçından sonra korkuyordum ama neyseki korktuğum olmadı. Final serisinden tek beklentim dolu tribünlerle ziraatle kafa kafaya oynamamız.
Kafa kafaya oynaya bilir miyiz?

Bu sene kupadan sonra ligde de tekrardan final yaptık. Hem de 3-0 gibi net skorla gelen 2 maç ile. Ziraat karşısında umudum çok az ama en azından bir direnç koymamızı ve tribünleri biraz doldurmamızı bekliyorum. Süpriz mi ? Spor bu neden olmasın ?

Halkbank'ı iki maçtada 3- 0 skor ve 2-0 eşleşme sonucu eleyen takıma tebrikler.ancak ziraat in kadro üstünlüğü, kompakt oyun anlayışı ile bize set vereceğini ama maç vermeyeceğini sağır sultan bile biliyor.yani şampiyonluk çok çok zor gibi.yinede iki sezon üst üste finale kalmakta başarıdır...

Valla arkadaşlar çok bilgi sahibi olduğum bir branş değil voleybol. Ama takip ettiğim kadarıyla da sürekli eleştiri ve serzeniş vardı.
Bence ülkemiz ve bütçe şartlarında final oynamak başarıdır. Tebrik ederim erkek voleybol takımımızı 🙏

Geri