Bu arada bugun istatistiklerde Umut in asist ortalamasini gorunce inanamadim.Ne zaman yapti bu kadar asisti.
gordon' Alıntı:coolidge bu adam bu değil ve ikisinin benzer olduğu kounusnda ısrarlıyım. Umut'u İtü de canlı seyrettim defalarca Beşiktaş'ta seyrettim Fenerbahçe'de seyrettim. Neden bua adam hiç turnike atmaz da sence o gudik(hakikaten mancınık gibi çok kötü bir stili var) stiliyle orta sahadan şut amayı dener. Bu adam İtü de böyle değildi, aksine uzun arasaına çok giriyorsun şutunu geliştir diye uyarılan bir adamdı...Ben umuttan ümitliyim takımı sürüklemese de dediğim gibi 10-12 sayı 3-5 ribaunt 5-6 asista yapabileceğine inanıyorum..
Ve şunu da söyleyeyim, küçük bütçeli bir takım olsam 1 numara pozisyonumu kemal-umut ikilisine (belki denktaş tarzı kontrollü bir üçüncü) teslim ederken bir sn düşünmem...
ultrAs Daçka' Alıntı:Savunma çok kötüydü.
Birara baktım Boddicker Ender'i filan savunuyordu??
İlginç
utku' Alıntı:burakın 4 numara olmadığını.. hatta herhangi bir basketbol numarası olmadığını bende inanıyorum..
hocanın süresi daha önce dediğimiz üzere(kendi sözü üzerine) aralık ortasıydı.. ondan sonra fener ve efes maçları geldi bunlarda mağlubiyet yine bir şekilde kabul edilebilir ama belirttiğim üzere banvit itü tuborg vs ye kaybetme lüksümüz yok.. istediği sürece destek verdik vermeyenle çatıştık. ama herşey yoluna girmek üzereyken (yabancılar vs) kaybetmek artık kader olursa en büyük kalelerinden biri olan bende savunabilecek birşeyim kalmaz..
izleyelim görelim.. umarım başarır(ız)