farkılı bir maglubiyetın ardından sıra efes te telekoma karsı oynanan basketbodlan sonra umutlanmıstık ılk ucten bır takım yenebılırız dıye ama hayırlısı yorumalrı alalım
çarşamba mı?Önder Çiçekoğlu' Alıntı:Maç 4 Nisanda. Bu haftasonu All-Star var...
ama hazırlık maçında haislip,ermal, cüneyt, kerem, nicholas ve granger oynamamış vay anasını :ehueEmre Aydın' Alıntı:daçka efes i hazırlık maçında yenmiş. vay anasını..
Doğan SAĞLAM' Alıntı:ben geri dönüş maçı olarak görüyorum Efes'i
bu sene Efes bircok kolay maçta çok zor anlar yaşadı
pek zorlanmaya gelemiyorlar bu sene
toparlanmış bir GS'a karşi çok zorlanıcakları tahmin ediyorum
hayırlısı...
Valla şimdi ilk olarak çarşamba gunu saqlonda olmak için baya kasacam panlkartlar ayrı 1 dert olsun beeeeCem Baba' Alıntı:Hale bir beklenti içerisinde olmak güzel...
Efes maçı ciddiye alacaktır, çünkü onlar içinde önemli bir maç. Diğer maçlar gibi olacağını zannetmiyorum :roll:
Maç tarihi değişmiş olsun günler değişebilir ama maçla ilgili hislerimiz ölümsüzdür...Fırat UZUN' Alıntı:Valla şimdi ilk olarak çarşamba gunu saqlonda olmak için baya kasacam panlkartlar ayrı 1 dert olsun beeee
Hayatımı koydum ulan mücadele edin yeter...
söz konusu GS olunca ümitsizlik fazla barındıramıyorum içimde oondandırCem Baba' Alıntı:Hale bir beklenti içerisinde olmak güzel...
Efes maçı ciddiye alacaktır, çünkü onlar içinde önemli bir maç. Diğer maçlar gibi olacağını zannetmiyorum :roll: