Ege Tan Yıldızoğlu

O kadar iyi oynadi ki 20 sayi 8 asist. Eski hocamizin oglu zaten. Annesi de eski basketbolcu. Helal olsun sana. Cok daha iyi seyler yapacaksin.
 
Son düzenleme:
İsmet'i almanıza ne gerek vardı der gibi oynadı. Ball handlingi ve oyun görüşü ben topçu olacağım diye bağırıyor. Sadece zaman zaman fazla şova kaçıyor onları törpülediği takdirde seneye artık yedek pg olarak en azından ona güvenmeliyiz.

Muhaymin duracak ve kadroya girecekse Ege kadroya giremez ki Çekmece'de boşluk varsa kiralık versek Özhan hoca ile 1 yıl Çalışsa
 
Ege Tan ve Acar Şen ikisini de beğeniyorum. Ege Tan hem iyi baskı yapıyor hem pg karakteei var. Acar'ın Manisa'ya kiralanması hataydı ligde kalma savaşı veren takımda süre alamazdı.

Ege Tan Acar kadroda tutulup çifte lisansla TBL ye kiralanabilir sürekli oynayabilecekleri bir kulübe. BSL de anlamlı süre verecek takım çıkar mı riskli. Sadece antremanla yeterince gelismeyecekleri kesin.
 
u-19 dünya şampiyonasında böyle bir performans gösteren oyuncu en az 15 dakika oynamalı. bizde bu süreleri bulması çok zor olacağı için kiralamak gerekiyor. 2024-2025 sezonunda da göstereceği gelişime göre ana rotasyonda ciddi süreler verebiliriz.
 
Yas durumunu ve egitim durumunu bilmiyorum ama bir iki senedir kenarda bekleyecegine amerikan kolej takimi arayisina girseydi keske.
Gecen mac ustlerinden sayilar attigi oyuncularin belki yarisi bu yolla nba yapacak mesela.
 
Mitrovic hoca süre verecektir; kendisinden bir potansiyelin dönüşümü filmini izleyebiliriz; güveniyorum ben kendisine...
 
Jon Rothstein’ın haberine göre, 2004 doğumlu oyuncumuz Ege Tan Yıldızoğlu, yeni sezonda NCAA Division 1 ekiplerinden Pacific Tigers’ta kariyerine devam edecekmiş. Koç Mitrovic tarafından geçen sezon sonunda bulmaya başladığı süre ve FIBA U19 Dünya Kupası’nda milli takımımızla bronz madalya kazanan kadrodaki aldığı rol sonrası A Takım seviyesinde bu sezon rotasyonda yer alması konusunda heyecanlıydım. Üzüldüm açıkçası tabi milli takım adına genç bir yetenek olarak kariyerinde başarılar Tan'a.
 

Üst