Ekim Ayı Değerlendirmesi

Ekim Ayının Oyuncusu Kim?


  • Kullanılan toplam oy
    61
oyumu graves'ten yana kullandım.cemal son üç maçtır iyi oyun çıkarıyor milojeviç ,guroviç ve ziziç belli standartlarda oynuyor.cücü ise geçen seneden farklı olarak öncelikle takımı oynatıyor kendisi az şut kullanıyor.
 
Cemal Nalga ile A. Graves arasında kaldım. Yerli rotasyonda sıkıntı yaşadığımız dönemde yaptığı katkı nedeniyle tercihimi Cemal Nalga´dan yana kullandım.
 
Ben oyumu Cemal'e verdim bana göre kendisi beklentilerin üstünde bir performans sergiledi ekim ayında. dilerim bu ekim ayıyla sınırlı kalmaz ve hep böyle devam eder.
keşke Hüseyin beşok da olsaydı:(
 
Antonio Graves'e verdim oyumu bende.Gerçekten çok kaliteli bir oyuncu hem defans hem ofansta...Milo ve Cemal'de oy verebileceğim isimler arasında idi ama Graves bir adım öne çıktı.Gurovic zaten beklenilen gibi patlama yaptığında zaten göreceğiz onu da...
 
Oyum Cemal Nalga'ya..

Nedeni çok açık ve net bir şekilde belli.. Yabancı oyunculardan zaten böyle bir performans bekliyorduk ama ne Cemal'den nede Erdem'den böylesine güzel performanslar, iyi oyunları kimse beklemiyordu. Cemal bu sene gereken patlamayı yaptı önce Milli Takımda ardındanda Galatasarayımızda.. Böylesine üstün performanslar gösterdikçe Cemal rotasyonda bu sene kendisine sık sık şans bulacaktır. Hatta artık yaşlanmaya başlayan Hüseyin Beşok'un yerine forma giyecektir. Sahadaki 2 TÜRK oyuncumuzdan elbet birisi Cemal olacaktır.

Bravo Nalga, böyle olmaya devam et.. Daha çok güzel günler önümüzde var..

DP : Gurovic ve Graves'in katkılarını ve üstün performanslarınında hakkını yememek lazım..
 
Bir Gurovic hayranı olarak oyumu A.Graves'e vermek zorunda kaldım 8)

En büyük katkıyı o yaptı çünkü, hep böyle ANTONİO :)
 
yabancı oyuncularımızın ( M.S hariç ) hepsi birbirinden değerli çok güzel işler çıkardı benim oyum Milan'a çünkü daha gelmeden hakkında söylenen onca şey rağmen taraftarla kurduğu güzel iletişim ve yaptığı fedakarlıktan ötürü.
 

Üst