Ekip Arkadaşları Arıyoruz

Merhaba arkadaşlar,

Gelişen internet kullanımı şu anda bulunduğumuz platformu her geçen gün büyütmüş ve artık kişisel gayretlerle burayı idare etmenin zorluğunu ortaya koymuştur. Gün geçtikçe çığ gibi büyüyen sosyal medyanın gücüyle birlikte forum kullanımında büyük bir azalma olmuş, bu kültürü devam ettirmeye çalışan bizlere yeni teknolijilerle uğraşmayı gerekli kılmıştır. Biz de artık sosyal medyayı kullanarak değişen bu teknolojiye ayak uydurmaya çalışırken büyük bir efor harcıyoruz. Ne kadar zamanımızın büyük bir bölümünü bu siteye ayırsak da yeterli olmuyor, yeterli olmaya başladıkça kullanımlar daha da artıyor.

Bu amaçla biz de GSbasket.Org portalı, GSbasket.Org forumu, Facebook, Twitter, Instagram, Vine, Youtoube, Vimeo gibi kanallardaki uğraşımızı paylaşacak, bize destek olacak ve en önemlisi bu işi severek yapacak ekip arkadaşları arıyoruz.

16 senedir faaliyette olmamız dolayısıyla birçok arkadaşımız ömrünün önemli bir bölümünü bu siteye ayırarak büyük fedakarlıkta bulundu. Yeni arkadaşlarımızı aramıza alarak site emektarlarına bu hale getirdikleri bu oluşumun gelişimini izleyerek bu işin keyfini sürme imkanı vermek ve bu yolla onlara borcumuzu ödemek istiyoruz.

- Öncelikle anasayfamızda yayınlanacak yazılarıyla bize keyif vermek isteyen her arkadaşımızı yazılarını bizlerle paylaşmaya davet ediyoruz. Sizlerden gelen her yazının dikkate alınacağını, sitemize katkıda bulunan her bireyin bizim için çok önemli olduğunu belirtmek istiyoruz. Maç yazılarıyla, analizleriyle, basketbolu teknik açıdan bizi bilgilendirmenin yanında basketbolun farklı yönlerini bize gösteren eğlenceli yazılarıyla bize destek olacak arkadaşlar sizi GSbasket.Org oluşumuna katkı vermeye çağırıyoruz.

- Facebook, Twitter gibi sosyal medyanın haber odaklı merkezleri haline gelmiş platformlarda bize günün her anında yardımcı olabilecek arkadaşlara da ihtiyacımız var. Şubemizle ilgili her haberi yakından takip ettiğine inanan, sosyal medyayı etkili kullanabileceğini düşünen, bizim Galatasaray felsefimizi kabul etmiş, bizim değer yargılarımıza hakim ve bunu her platformda kullanabilecek güçlü bir kalemseniz bizle olmanızı istiyoruz.

- Bunun dışında Youtube, Instagram, Vine gibi ortamlarda görsel konularda paylaşım yapabilecek, bu konularda hayal gücünü kullanarak kendine özgü farklı materyaller üretebilecek arkadaşlara da çok ama çok ihtiyacımız var.

- Anasayfamız ve forumumuzla ilgili teknik konularda sorunlara çözüm bulabilecek, araştırma ve geliştirmeye yatkın arkadaşlar da yanımızda olursa sizlere daha güvenli ve kaliteli bir ortam sunabileceğiz.

Bu amaçlar doğrultusunda aramıza katılmak isteyen arkadaşlarla birlikte herhangi bir konuda GSbasket.Org oluşumuna destek vermek isteyen herkesi ekibimize davet ediyoruz.

Hep beraber daha güzel bir ortam için daha fazla çalışmak istiyoruz.

GSbasket.Org Yönetimi

Bize Katılmak İsteyen Arkadaşlar İçin
İletişim:

Kerem SEÇER
kerem@gsbasket.org
twitter.com/ksecer
facebook.com/kerem.secer
 
Tekrar merhaba arkadaşlar,

Yazı konusunda kendinize güveniyorsanız kerem@gsbasket.org adresine yazılarınızı mail yoluyla gönderebilirsiniz. Güzel yazıyorsanız herhangi bir şekilde önceden iletişime geçmenize gerek yok. Kendisini bu siteye ait hisseden ve forumda da hali hazırda ileti yazan herkes bizim doğal yazar kadromuzdadır.
 
twitter haber kaynağında yardımcı olabilirim..bütün gün haber haber dolaşıyoruz zaten bari bi faydamız olsun..düşünürseniz ben burdayım
 
Keske anlasam bu islerden ve yazim biraz kuvvetli olabilse. Cok hizmet etmek isterdim. Bu forumun yeri ayri bende. Cok ozel insanlar var burada. Eskiden sirf '"Mola" bolumu bile ayri guzeldi.
 

Üst