• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Ekrem Memnun

Transfer olacak mı? Söyledi mi?

Oyuncular hocayla anlaşamıyormuş :D Hayatı boyunca havlu sallayan Ayşe Cora rahatsız oldu diye Ekrem Memnun gibi bir isim gönderilebiliyor diğer yanda 20 maçın 16sını kaybetmiş hocaya dokunamıyoruz. Sizin girmek istediğiniz yollardan Ekrem Memnun geçeli yıllar oldu Ekrem Memnun ne derse onu yapacaksınız çünkü o olmasa ortada bir kariyeriniz bile yok.

saçma bir karar . Takım iyi giderken.

Yani sadece A.Cora mevzusu olmadığı çok açık. Çünkü kadın-erkek hemen her takımda maç esnasında benzer görüntüler olabiliyor.

Belli ki o tartışma birçok çok olayın patlama anı. Eğer Cora, D.Özbek'in çocuğu falan değilse sadece o istiyor diye de böyle bir karar alınması mümkün değil bence. Takımla koç arasında ciddi problemler yaşanmış olmalı.

İyi giden takımda bu kadar radikal bir karar alınıyorsa gerekçeler ve yaşananlar daha net şekilde açıklanmalı.

Sebepler açıklanmalı ama saha dışı problemler cok var mis...

Erkek takımının başındaki şahsa BCL de köy takımlarını zor bela yeniyor diye 2 senedir Phil Jackson muamelesi yapılırken, kadın şubesini yıllar sonra ait olduğu yere, Eurolig e getiren ve henüz Avrupa da mağlubiyeti olmayan, zaten kendini kanıtlamış bir koçu göndermeye kalkmak da bu yönetime yakışır. Vizyonları bu, Efe Güven ve türevleri yakışır bunlara.

Erkek basketbol ve Erkek voleybol koçları dururken..

Ekrem Memnun gelmeseydi Işıl Alben kariyerinin son yıllarını TBL'de düşmeme mücadelesi veren takımlarda geçirirdi. Sylvia Fowles'larla, Tina Charles'larla Taurasi'lerle camia olarak yarattıkları rezillikleri unutmadık. Bu takım Euroleague şampiyonu oldu değil birimiz, Ekrem Hoca hariç bunu söyleyecek, buna inanacak, buna inandıracak bir allahın kulu çıkmaz Galatasaray Basketbol'unda.

Ayşe Cora'nın bu takıma nasıl geldiği, kime rağmen getirildiği malum. Zannetmiyorum ki Hoca bir mevzuyu muhatap alıp görev bıraksın muhtemelen bırakması için her şeyi yaptılar, Ekrem Hoca'dan sonra Marina tam saha baskı yaptırıyor diye falan sevinilen şube Euroleague'de 5/5 yapınca yine birilerini kaşıntı tuttu, muhtemelen egoları incindi.

O Euroleague şampiyonluğu gelirken para alamadığı için kulübü terk eden oyunculardan yıldı Ekrem Memnun o yüzden hep yönetebileceği ABD'lilere gitti. Sağına soluna dönemeyen Kelsey Bone'dan Euroleague şampiyonu pivot çıkardı. Ekrem Memnun sizin çapınıza 3 değil 33 beden büyük gelir.

Kurumsallık yapacaksanız gidin 20 maçın 16'sını kaybeden Erkek Basketbol takımının koçunu kovun, gidin 25 tane büyük maçın 1 tanesini kazanabilmiş Umut Çakır'ı kovun.

Açıkçası gidişat nasıl çok takip etmiyorum bu branşı.Ama Ekrem Memnun kadın takımında Ergin Atman kabul ederse erkek takımının başında en iyi dönemimiz bu olur. Ekrem hoca keşke kalsaydı kötü süreç geçirmiş olabilir ama toparlamasını da bilirdi.Umut Çakır için sonsuz hak tanıyan yönetim Ekrem Memnun gibi bir isme hiç şans tanımamış çok akıl almıyor.

Bu şubeye en büyük zararı Ayşe Cora'nın kankası Işıl Alben veriyor. Maalesef ki gerçek bu. Bir zamanlar bizde oynasa da efsane diye adlandırılsa da yöneticilik işinin üstesinden gelemedi. Ayrılması gereken Ekrem Memnun muydu yoksa Işıl Alben mi?

Ekrem Memnun gelmeseydi Işıl Alben kariyerinin son yıllarını TBL'de düşmeme mücadelesi veren takımlarda geçirirdi. Sylvia Fowles'larla, Tina Charles'larla Taurasi'lerle camia olarak yarattıkları rezillikleri unutmadık. Bu takım Euroleague şampiyonu oldu değil birimiz, Ekrem Hoca hariç bunu söyleyecek, buna inanacak, buna inandıracak bir allahın kulu çıkmaz Galatasaray Basketbol'unda.

Ayşe Cora'nın bu takıma nasıl geldiği, kime rağmen getirildiği malum. Zannetmiyorum ki Hoca bir mevzuyu muhatap alıp görev bıraksın muhtemelen bırakması için her şeyi yaptılar, Ekrem Hoca'dan sonra Marina tam saha baskı yaptırıyor diye falan sevinilen şube Euroleague'de 5/5 yapınca yine birilerini kaşıntı tuttu, muhtemelen egoları incindi.

O Euroleague şampiyonluğu gelirken para alamadığı için kulübü terk eden oyunculardan yıldı Ekrem Memnun o yüzden hep yönetebileceği ABD'lilere gitti. Sağına soluna dönemeyen Kelsey Bone'dan Euroleague şampiyonu pivot çıkardı. Ekrem Memnun sizin çapınıza 3 değil 33 beden büyük gelir.

Kurumsallık yapacaksanız gidin 20 maçın 16'sını kaybeden Erkek Basketbol takımının koçunu kovun, gidin 25 tane büyük maçın 1 tanesini kazanabilmiş Umut Çakır'ı kovun.

Katılıyorum. Işıl Alben daha önce nasıl bir yöneticilik tecrübesine sahip ki bu şubeye birden yönetici olarak atanabiliyor. Bu kısmı hiçbir şekilde anlamadım ve anlamayacağım da. Asıl sorun daha üst kısımlarda yaşanıyor. Hocanın hatalı hareketi olmuş olabilir, belki transfer konusunda inat edip oyuncu almak da istemiyor olabilir lakin bir maçta devre arasında yaşanan bir olaydan dolayı ayrılmaya zorlanıyorsa o şubede büyük yozlaşma var demektir.

HT Spor'daki yayında odaklı duruyordu. Fakat eski samimiyeti ve derinliği yoktu. 2015-2016 üzerinden aynaya bakamıyor olmasına yormuştum.

2015-2016 demişken, o sezonun ardından bu takımın tek bir varlık amacı olabilir. O da Fenerbahçe'ye Euroleague finali kaybetmemek. Bu yönden olumlayalım yaşanan gelişmeyi.

Üst paragraftan gördüğünüz üzere, Ünal Aysal sonrası bir Galatasaray başkanı görememek nasıl da krizlerden fırsat yaratıyor.

Geri