EL 10. Hafta | Regal Barcelona 79 - 50 Galatasaray MP

herkes Songailaya sallıyorda Andriçin bu takımda harbiden işi nedir?güçlü değil,kuvvetli değil,boğuşamıyor haaaa pardon ayakları çok hızlıydı sahi:) yahu Tutkunun 2li oyunları hariç başka hiçbir numarası yok,bazen onuda beceremiyor.

Bu kadar konsantrasyon eksikliğiyle yine ucuz kurtulduk.Murat Kosovanın dediğine göre Mahmuti oyuncuları haşlamış; bu ne ruhsuzluk diyerekten haklıdır da.Gözüme çarpan Sertaç'ın aklının başka yerde olması. pick and roll larda benim saydığım 3 top kaybı var. Bazen kendisi topu bırakıp gıdıyor bazen topa yetişemiyor bazen pasın geldiği yere bakmıyor.Sertaç başka bir alemde oynadı. Andriçte öyle o da 2 smaç bir turnike kaçırdı.

Sonuçta hedef olmayan bir deplasman,sıralamayı değiştirmiyecek. Ama Oktay hoca artık transferi düşünse fena olmaz...

Son olarak Peroviç bu takımda ne arıyor yahu.Xavi Pasqual neden bu adamı tutuyor takımda.Barcelona bıraksa kendisine takım bulamaz ama Euroleague'in en önemli takımlarından birinde oynuyor çok ilginç.

bu kadar ruhsuz bu kadar korkak oynanır mı,neyı var bu takımın,bence toplu halde en yakın zamanda psıkoloğa gıtmelerı lazım..andricin kacırdıgı smacları,turnıkelerı 3. sınıf bı oyuncu kacırmaz..potaya bakmaktan korkuyoruz,ilk yarı uclugumuz bıle yok,lakoviç yıne buyuk maclarda kendınden beklenılen o buyuk!! katkıyı verdı sagolsun..ve ayrıca bugun tutku barcelonada oynasaydı 50 sayı fark yemıstık..

Grup D O G M TP KY Form

1. Barcelona 10 9
2. Siena 10 8
3. Unics Kazan 10 7
4. Galatasaray 10 4
============
5. Asseco Prokom 10 1
6. Union Olimpija 10 1

Gelsin rakipler

Oktay hoca oyuncularla gereken konuşmayı yapacaktır ve mutlaka transferde olur. O yüzden bu mağlubiyeti pek kafaya takmamak lazım. Biz hedefimize ulaştık TOP16'dayız

Yenilgi bekliyordum da bu oyun gerçekten şaşırtıcı ve üzücü. Ayrıca bu takıma transfer şart ha gerek yok diyorsa hoca o zaman hedefinde yok demektir.Yoksa bu takıma takviye ihtiyacının oldugunu görmemek için kör olmak lazım.

Hem yaşları hemde beklenen performansı gösteremedikleri için Lakoviç ve Songalia'nın bu takımda yerlerinin olmadığını düşünüyorum.

Bu takım yenilebilir, fark da yiyebilir.ama bizim bu takıma aşık olma nedenimiz mücadele etmesi.son topa kadar savaşması idi.Beşiktaş ve barcelona maçlarında görüldüğü üzere bu konuda büyük bir düşüş var..Takımın bunu bize yapmaya hakkı yok..

Mola sırasında yanlış olmasın ama Oktay Hoca oyuncuları aranızda oynamak isteği olan varsa onlar çıksın sahaya gibi birşey dedi..ve en üzüldüğüm nokta Oktay Mahmuti bile takımın ruhsuzluğundan pes edip belkide iki senedir ilk defa bir ara benchde sandalyede oturduğunu gördüm..Gerçekten üzücüydü..

Basketbol takımının boyalı alanı namusudur diye bir söz vardır..Barcelona maalesef bizim namusumuz yerle bir etti akşam..

Özetle bu kadar bazı şeyleri aşmışken belli bir noktaya ulaşmışken artık bas bas bağıran ihtiyaçtan öte kesinlikle zorunlu hal alan 5 numara ve 4 numara transferleri umarım bir an önce gerçekleşir..ve bazı oyuncuların da kendisine çeki düzen vermesi gerekiyor artık..Baştada dediğim gibi galibiyetlerden öte sahada mücadele görmek isteyen takımın azim ve isteğine aşık bu taraftara kimsenin bunu yapmaya hakkı yok..Biz barcelonaya karşı galibiyet beklemedik ki..Küçücük de olsa bir mücadeleydi beklediğimiz

Bu tarz maçları oynamak kolay değil. Haftasonu çok kötü oynayarak kaybettiği bir derbi maçının üstüne grup içi dengeleri için hiç bir önem taşımayan, en iyi oyununu oynasan bile kazanma ihtimalinin %10'lar da olduğu Barcelona maçına çıkıyorsun. Konsantre olamamalarını anlıyorum.
Burada söyleyince herkes kızıyor ama bu bile bir tecrübe. Karşında oynayan takım herşeyi garantilemiş farkı 20'ye dayamış ama asla oyun disiplininden, ciddiyetinden taviz vermiyor. Bu takım içinde oynayan oyuncuların tecrübesi değil o takımın basketbol tecrübesi ve kültürü ile alakalı. Yani önümüzde uzun bir yol var. Bizse daha ilk çukurda arabayı hurdaya çıkartma derdindeyiz.
Bu yüzden takıma çok kızmıyorum. Ders almış olmalarını umut ediyorum. Yalnız Luksa'yı takımdan ayırıyorum. Arkadaş Fantasy kadromun baş köşesindedin yapılır mı? :)

Bu takım yenilebilir, fark da yiyebilir.ama bizim bu takıma aşık olma nedenimiz mücadele etmesi.son topa kadar savaşması idi.Beşiktaş ve barcelona maçlarında görüldüğü üzere bu konuda büyük bir düşüş var..Takımın bunu bize yapmaya hakkı yok..

Mola sırasında yanlış olmasın ama Oktay Hoca oyuncuları aranızda oynamak isteği olan varsa onlar çıksın sahaya gibi birşey dedi..ve en üzüldüğüm nokta Oktay Mahmuti bile takımın ruhsuzluğundan pes edip belkide iki senedir ilk defa bir ara benchde sandalyede oturduğunu gördüm..Gerçekten üzücüydü..

Basketbol takımının boyalı alanı namusudur diye bir söz vardır..Barcelona maalesef bizim namusumuz yerle bir etti akşam..

Özetle bu kadar bazı şeyleri aşmışken belli bir noktaya ulaşmışken artık bas bas bağıran ihtiyaçtan öte kesinlikle zorunlu hal alan 5 numara ve 4 numara transferleri umarım bir an önce gerçekleşir..ve bazı oyuncuların da kendisine çeki düzen vermesi gerekiyor artık..Baştada dediğim gibi galibiyetlerden öte sahada mücadele görmek isteyen takımın azim ve isteğine aşık bu taraftara kimsenin bunu yapmaya hakkı yok..Biz barcelonaya karşı galibiyet beklemedik ki..Küçücük de olsa bir mücadeleydi beklediğimiz

bence 3 numarada gerekli