EL 7. Hafta | UNICS Kazan 72 - 61 Galatasaray MP

Unics Kazan - Galatasaray MP ( Canlı )

Euroleague 7. hafta ;

Unics Kazan - Galatasaray MP

17:00 - Ntvspor

Takımımıza başarılar diliyoruz.

Furkan oynayacak mı diye ben de merak ediyorum açıkçası.
Gerçi kim oynarsa oynasın bugün favori Galatasaraydır bence. Mahmuti'nin Aslanları'na inancımız tam!

Dışarı çıkıp işlerimi halledecekken bir anda maç saatinin 17'de olduğu aklıma geldi, yetişemem diye vazgeçtim.

Domercant kötü gününde olsun, CimBom her zamanki gibi oynasın ve şu gruptan 3. olup çıkıp gidelim. Hadi be Yenilmez Armada!

Maçın en önemli detayı ne Domercant nede Lakovic bence maçın en önemli detayı VLADIMIR VEREMEENKOdur.Geçen Siena maçında 21 sayı 10 ribaund(7si hücüm ribaundu)Jawainin sakat oldugu bir günde Savrasenkonun kısıtlı hücüm gücüde düşünürsek veremeenkoya aldırınacak erken foullerle pota altında çok etkin olabiliriz.Heleki formda bir Zaza,Luksa çok şeyler yapabilir pota altında...

Jawai'nin sakat olmasinin sorun teşkil edecegini sanmiyorum kazan icin .. Salonda izledigim kazan macinda gözüme cok hantal ve agır göründü cok basit toplari kaybetti . Kazan icin eksik sayilmaz .

euroleaugenin sitesinde furkan sakat oynamıcak diye yazıyo ama inş yanılırlarr...içimde bi his var yenecezz çok akıllı oynuyıp pusu kurcağımız bi maç bence...rakibin bi ara üstünlüğünü kabul edip maçın sonunda son yumrugu vurcağımız bi maç olacak diye tahmin ediyorum

İlk maçın önünde olan,bizim de katkımızla kazanarak büyüyen bir takımla oynayacağız.Üçüncülüğe fazlasıyla kafayı takmıştım Siena-Kazan maçına kadar.O sonuçla ikincilik ihtimali belirse de 6-4'le dördüncü sırada kalmak gibi iç kemirici bir durum daha olası.El oğlunun 7-3'le babalar gibi 2. çıktığı ortamdan bahsediyoruz.En doğrusu maç maç bakmak,ilk sezonda Top 16'yı cebe koymanın keyfini çıkarmak.Biz işimizi yapalım,bakarsınız Prokom-Olimpija ikilisinin Siena maçlarından ya da Siena-Barcelona maçından gülümseten sonuçlar çıkar.
EL'de deplasman çizgimiz iyiydi bu güne kadar.En büyük güvencem bu.Vahlarla tühlerle kayıp giden ilk maçın rövanşını alalım.

Kazanın en büyük şansı bizi istanbuldaki maçlarda yenene kadar ders çıkarabileceğimiz bir mağlubiyetimizin olmamasıydı..Biz kazan ve siena mağlubiyetlerini kayıp değil kazanılan maç olarak görüp gerekli dersleri çıkarttığımız için barca ve prokom maçında geri dönüşleri yaşadık..

Son yılların gözde kelimeleri ile olacak ama, çıraklık döneminde karşılaşmıştık kazan ile..Şimdi karşılarında usta olmasada o sertifikayı almak için bazı aşamaları geçmiş bir galatasaray olacak

iyi başladık devamı gelsin 9-14.

Görünen o ki biz onlardan daha iyi takımız ...

14-17 dengelediler ama izin vememk lazım geri dönüşlerine

Hiçte fena oynamadık ilk çeyreği bence sadece 5 üçlük attılar oda olmasa çok daha farklı olurdu durum..

Bizim takım 6-7 sayı kadar öne geçtimi bir anda panikliyor gibi o ara hep seri yiyoruz bu problemimizi bir aşabilsek buda tecrübe istiyor. Ama ilk başlarda kigibi değil takım daha oturaklı oynuyor.

Birde maçından beri baya hatalı yürüme aldık