EL | Bourges Basket 65 - Galatasaray MP 66

Maçı izlemeden yorum yapmayı doğru bulmuyorum; ama istatistiklere baktığımız zaman sayı bakımından yerli oyuncularımızdan katkı alamadık. Yine sadece istatistiğe dayanarak bu yorumda bulunmak doğru değil; ama Dee'nin 40 dakika, Tina'nın 37.55 dakika sahada kalması, diğer oyuncularımızın formsuzluğundan kaynaklanıyor sanırım.

Dee, 3. çeyreğin başındaki 3'lüğünden sonra, bir de 2'lik buldu. Son 15 dakika sayısı yok. Bu kadar sahada kalmasının bir etkisi olsa gerek.

Şu maçı izleyemeyip Tina'yı maçın yıldızı olarak seçemeyeceğimize üzülüyorum.

Tüm takımı tebrik ediyorum. Kayıpsız bir şekilde devam etmek çok güzel. Son saniyelerde güzel bir heyecan yaşattılar bize. :)
 
kulüp özel uçak kaldırsın bu kızlara. bu kadar zor bir maçı kazandıkları için tebrikler..

skoru takip ederken umarım çekirge misali olmaz dedim. Son maçlarda Taurasi'nin zorlamalarıyla kazanıyorduk. Bugünkü maçın sayı dağılımına bakınca bizim kızlardan hiç katkı yok, sırtımızı dayamışız yabancılara. bilmiyorum buna nasıl çare bulunacak ama Işıl, Bahar, Şaziye vb. daha fazla zorlamalı sayıyı. Tehdidimizi Albayla, Tina'yla ve Taurasi ile sınırlarsak, olası erken faul problemine girdiğimiz maçları kaybedebiliriz. Umarım bu sonuç önce kulüp yöneticilerimize sonra da takımımıza ders olur ve son saniye basketine kalmadan (en azından bu ayardaki takımlarla oynadığımızda) kazanırız bundan sonra.

Tebrikler kızlar.
 
tebrikler takıma, şube yönetimine rağmen kazandılar. fiziksel olarak amerikalılara nazaran güçsüz olan yerlilerin bu deplasmanda 0 çekmekleri pek manasız değil en çok onlar etkilenmiştir, neyseki maç uzamadı.
 
Eger yerli oyuncularimizdan toplam 20 sayilik bir katki alamazsak hedef maclarda cok zorlaniriz.Isil,Bahar,Saziye,Gulsah toplamindan 20 sayi istiyoruz.Ligde Melisada katilacak 5 oyuncudan 20 sayi.Bu kadroda bu kadar bos sut ve fast break imkanlariyla bu sayilari bulmalilar.Cunku rakipler Diana,Tina,Prince ve Albaya konsantre durumda.Umarim yerli oyuncularimiz performanslarini gozden geciriyordur.
 
Bu arada 13 saatlik ayıbıda gözardı etmiyoruz tabi,ayıp yahu koskoca Galatasaray'ın oyuncuları asla bu duruma düşürülmemeli.
 
yolculuk eziyeti
Diananın ikinci yarı sadece 2 sayı atabilmesi
Türk oyunculardan 0 sayı
ve maticin 1 sayısını saymassak 66 sayının tamamını 3 oyunucumuzdan gelmesine rağmen alınan deplasman galibiyeti güzel. Tebrikler Sarayın Sultanları.

Tabi çıkarılması gereken dersler var. Umarım Türk oyuncularımızdan daha sonraki maçlardan istediğimiz katkıyı görebiliriz.
 
Şöyle bir maçı az kalsın saha dışı faktörler yüzünden kaybedecektik...

Tebrikler kızlar!

Not: Basketbol'daki yöneticilerimiz işlerini düzgün yapmayı ne zaman öğrenecekler acaba?
 
arkadaşlar ya alt yapıdan yerli oyuncu çıkaracağız ya da transfer yapacağız. başka bir kaçarı yok maalesef. oyun 4 kişinin üzerine sıkışıyor hep. şaziye son avrupa şampiyonasında oldukça formdaydı. ama hiç katkısı yok. ışıl olsun melisa can olsun ayşe cora , gülşah ve özellikle bahar olsun bu oyuncularımızdan katkı almalıyız. alamazsak işimiz zor açıkçası. bu maç için konuşmuyorum. kaybetsek üzülmem. uzun bi yolculuktan sonra sıkışık takvimde yapılmış bir maç. ama rotasyon lazım bize. türk oyuncu çıkarmamız lazım muhakkak
 
Tebrikler kızlar, ekran başında kitlendik kaldık. F8 evsahipliği rahatlığı olmasına rağmen sonuna kadar mücadeleye devam.

Heralde birkaç gün sonra Türkiye' de görüşürüz artık malum Afrikadan geliyorsunuz!
 
Ros Casares UMMC önünde 4 sayıyla önde.Umarım böyle biter de iyice üst sıradaki yerimizi sağlamlaştırırız haftaya :)
 
İyi tarafından bakın sadece 3 oyuncumuzun 66 sayı attığı yerlilerin 0 çektiği 13 saatlik eziyetten sonra her nekadar bu şampiyonlukta rakibimiz olmasada italyada bourges i yendik bu şu demek en kötü ve zor zamanda bile böylesine bir maçı kazanıyorsak zaten iyi olduğumuz zamanda herkesi yenebiliriz :)
Rose ummc yi yendi yani haftaya rose i yenersek 2 önemli rakibimizin 2şer galibiyet önüne geçiyoruz demektir buda 2 maçıda deplasmanda kaybetsek dahi liderlik şansımızın çoook olduğunu gösteriyor 1. sıradan girmesek bile (fenerin grubundan bi takım 1. olursa fark etmez) asıl rakiplerimiz olan takımları aşağımıza alırızki buda finali garanti eder istanbulda Şampiyonlukmu çok uzak değil o sene bu sene ....

Bu arada f8 e kimler kalır bilmem ama f4 belli gibi bizim grubun 3lüsü ve yanlarına avenida yada fener girer (C grubu zaten tümden çerezlerin toplandığı grup ordan hiç bi takım f4 yapamaz)
 
Yerlilerimiz Avrupa 2.si takımın yarısı. Sanırım gereken özeleştiriyi yapacaklardır. Mücadele konusunda zaten şüphem yok ama sayı katkısını da yavaş yavaş sağlayacaklardır diye ümit ediyorum
 
Tina, Alba, Dee ayrı bir tebriği hak ediyorlar.

Yerlilerin neden bu kadar verimsiz oldukları ise iyice sorgulanmalı diye düşünüyorum. İstatistiklerden fazla bir yorum yapılamıyor maalesef.
 
Takım -bilhassa yerliler- bir düşünüyorsa yönetim üç düşünmeli.EL şampiyonluğunu sahada kaybetmeyi anlayabilirim ama saha dışındaki rahatsızlıkların etkisiyle kaybetmeyi anlayamam.Sene başında yaptıkları hamlelerle çelişmesinler.
 

Üst