EL | Ekaterinburg 61 - Galatasaray 45

Bu mağlubiyet için takıma kızmıyorum. İlk yarıdaki oyunumuzu biraz daha maç geneline yayabilirsek ve daha sert olabilirsek bu kupada bir şansımız olabilir tabi tek bir can alıcı nokta var burada iyi bir şutör. Şaziye ve Şebneme kalacaksak şut için maalesef hiç şansımız olmaz. Ne bir sorumluluk alıyorlar ne de boş pozisyonları bile sokabiliyorlar. Biz şut sokamadıkça rakip iyice içeri gömülüyor ve sıkışıyoruz. Bu şekilde bize karşı oynamak çok rahat, gömül içeri, alanı daralt ve kapan.

Saygılar.

Koça ve oyuncuların mücadelelerine saygım sonsuz ama bu takımın hedeflerine ulaşması imkansız. Oynanan hedef maçlara bakalım. Cumhurbaşkanlığı Kupası, ligdeki ve Türkiye Kupası'ndaki Fener maçları , 2 Kaski maçı ve 2 Ekaterinburg maçında yani toplam 7 maçta 1 galibiyetimiz var.

Sene başından bu yana Fowles müthiş istikrarsız ve kıta dışı kontenjanını işgal ediyor. İstediği kadar iyi savunma yapsın , topu paylaşsın ; hiçbir takım skoreri olmadan başarıya ulaşamaz. Takımda istikrarlı şut sokan oyuncu yok. Çin Ligi bitmiş , mümkün mü bilmiyorum ama Maya Moore veya T.Catchings şart bu takıma. Aksi halde Euroleague için yeni bir Rivas mucizesi gerekecek. Lig için de 5 maçlık seride saha avantajını kaybettiğimiz bir ortamda şampiyonluk imkansız.

Mücadele iyi, sistem iyi ama şut atacak oyuncu yok maşallah. Bu maçta bu takımın eksiği açık bir şekilde tekrar görüldü. ŞUT ATACAK OYUNCU LAZIM. Peki bunu herkes görüp söylerken bu şubedeki görevli insanlar göremiyormu? Elbetteki görüyorlar ama onların işi kimseyi zorlamadan, göze batmadan maaşlarını ceplerine indirmek olduğu için söyleyecek bir şey yok. Yönetime çıkıpta bize oyuncu lazım diyecek yürekte ve iş bitiriciliğinde adam yok ne yazıkki. O yüzden hiç ümitlenmeyin. Bu seneyide çöpe atarız nasılsa birilerinin keyfi bozulmasın diye!

15 sayı ile yenilsek bile bu maç bu kupa için ümit verdi bana. Maçın ilk yarısında neler yapabileceğimizi gösterdik ama ikinci yarı onların sertliğine cevap veremedik. İlk yarıda neleri iyi, ikinci yarıda neleri kötü yaptık düşünüp üstüne düşersek neden olmasın? Ve tabi herkesin bahsettiği şutör kısmını aynen katılıyorum.

3.periyottaki kırılmanın olmaması için ya da olsa da 4.periyotta sağlam bir geri dönüşün olması için bu takımın Ekrem Hocayla bir sene daha geçirmesi gerek.İlk yarı için teşekkürler.

Takım takım olmuş bu sene ama sosu eksik.Saha içi lderi olsa her şey çok farklı olur.

Seimone
Diana

gibi oyunculara ihtiyacımız var.