EL | Galatasaray: 70 - Ekaterinburg: 71

Diana Nolan çoştu. 20 sayı attı. Taurasi böyle oynayınca itici geliyor bana. Bir şutör oyuncu almalıyız. Bu takım savaşıyor. Çok iş yapacak.

70-71 yenildik. Ah ışıl o serbest atışı kaçırmayacaktın. Herneyse nazar boncuğu olsun. Bu takım savaşıyor. Bu takıma destek vermeliyiz. Çok iş yapacak. Kendi hatalarımızdan dolayı yenildik. Whalen iyi transfer olmuş. Fowles sakatlıktan yeni çıktığı için etkili olamadı.

Helal olsun Kızlar.

Helal olsun..
Işıl 40 dakika oynadı 30 sn kala o topu çaldı. Aslında döndü sonunda.
Whalen ve Işıl'ı 5 dakika dinlendirebilsek son dakikalara daha diri gireriz.
Ekrem Hoca'ya teşekkürler. Her geçen gün daha iyiye gittiğimiz için.
Bunca şanssızlık ve sıkıntıya rağmen umudumuzu her geçen gün artırdığı için.

40 dakika değilde bir 30 dakika sahada kalmış Işıl o pozisyonu basket faul ile bitirirdi.
1 sayı farkla 8 kişilik rakibe yenildik bunuda unutmamak lazım.
sanırım Necriye - Alba hariç sakat kalmadı, 3 numara katkısına o kadar ihtiyaç duyduk ki Alba'yı anmamak elde değil.

helal olsun kızlara
müthiş oynadık
hakemler biraz ortada maç yönetseydi 3-5 sayı farkla maç bizimdi

nevriye ve alba geldiğinde
bir vites daha artırır bu takım

Mücadele için kızlara tebrikler .Bu maça göre ;
* Kesinlikle Whalen'i gelecek senede takımda tutmalıyız. Takımın en iyisi idi , üstüne üstelik 40 dk oynadı
* Ah Işıl ah , 40 dk oynadın fakat savunmada ve hucumda dağınıktın. Nolanı kraliçe yaptın , o son faulden biri kaçarmıydı.
* Sancho takıma geldiğinde çok sevindim ( hala seviniyorum :) ) hele şükür adam gibi 4 numaramız oldu diye. Ama bu gün felaket kötü idi.
* Ya Bahar Allah aşkına bir önemli maçta da potaları dövme , biraz sende sayı at . Basketbol sayı olmadan kazanılmıyor.
* Valla Alba nasıl döner bilmiyorum , ama nasıl dönerse dönsün takımın çok iyi bir şutöre ihtiyacı var.

Skor ne olursa olsun ( kazanamamanın içimdeki burukluğu ile birlikte ) mücadeleden dolayı tebrikler kızlara , sizleri seviyoruz . Öpüldünüz.

Lindsay Whalen 22 sayı, 8 ribaund, 6 asist, Sylvia Fowles 13 sayı, 4 ribaund, Sancho Lyttle 11 sayı, 8 ribaund, Ann Wauters 9 sayı, 4 ribaund, Işıl Alben 8 sayı, 4 asistle oynadı.

Ekaterinburg'da ise Diana Taurasi 16 sayı, 7 ribaund, 6 asist, Deanna Nolan 20 sayı, 4 ribaund, 4 asist, Candace Parker 16 sayı, 9 ribaund, 3 asist, Sandrine Gruda 16 sayı, 5 ribaund, 2 asist, devşirme statüsü ile Türk Milli Takımı'nın formasını giyen Quanitra Hollingsworth 5 dakikada 2 ribaundluk performans sergiledi.

İlginç bir istatistik Ekaterinbung bu maçta 10 oyuncu ile oynadı 5 oyuncu sadece sayı bulabildi. Diger 5 oyuncu ise sayı atamadı.

EDİT: Whalen çok iyi oynuyor seneye de kadroda görmeliyiz onu. Alba geri dönüyor ama hala bir şutör oyuncuya ihtiyacımız var.

Helal olsunn ne diyeyim başka..salonda son ana kadar mücadeleyi bırakmadığınz için ve heyecana o atmosferde tanı olduğum için şanslıyım.. Bu kadar eksiğe rağmen kupanın favori takımına kafa tutabildik