EL | GALATASARAY 84-68 Tarbes

Fowles ve Augustus sağlam olduktan sonra Işıl daha çook asist yapar. Asist kraliçesi de olur. Allah bu üçüne sakatlık yüzü göstermesin. Amin :) Diğer oyuncularımıza da tabi..
 
Tuğba-Işıl-Bahar-Fowles-Augustus çok iyiydi...Ama Hodges ve Melissa Can bence yeterli değil..Ayrıca Spartak yenilmiş..İyi mi oldu kötü mü ilerde görürüz..
 
Tebrikler takıma. Işıl 10 sayı 10 asist, Sylvia 16 sayı 11 ribaundla double double yaptılar. Tuğba da çok iyiydi bugün. Bahar, özellikle ilk yarıda iyiydi. Ve Seimone de bugün aramıza tekrar katılmış oldu.

Rakip zayıftı ancak yine de takımın gösterdiği direnç iyiydi. Spartak'ın yenildiği bir grupta galibiyet çok önemli. Doneeka ve Melisa şu anda en zayıf halkalar gibi duruyor. Umarım bu iki oyuncu da en kısa zamanda takıma adapte olur.
 
Işıl maçta 4 tane ribaund almış 4'üde hücum ribaundu. Işıl'ın eski agresifliğini tekrar kazandığını sakatlığının etkilerini üzerinden attığını gösteren önemli bir istatistik.
 
Şimdi geldim maçtan,ilk 5'imiz oyundayken(Işıl-Tuğra-Seimone-Bahar-Fowles)çok rahat oynadık rakibe karşı,ancak yedek oyuncularımızın neredeyse hiçbiri beklediğimiz katkıyı vermedi.Ben özellikle Melisa ve Gintare'de hayal kırıklığı yaşadım.Gintare'ye istediği yerde top inerse neredeyse Fowles'tan daha rahat sayı buluyor ancak savunma konusunda çok sorunlu gibi geldi bana.Ayrıca alan savunmasına çok kötü hücum ettik,Tuğba ve Seimone hariç dış atışlarda kötüydük sanırım,mutlaka istikrarlı bir dış skorer üretmeliyiz.Işıl için yeniden doğdu diyebiliriz,Seimone toparlanmaya başlıyor ama asla eski formuna yakın bir oyun oynamadı,Tuğba ve Bahar bugün gayet iyilerdi,Sylvia da bugün muhteşemdi.
 
Maçın tek olumlu yanı Işıl idi...Nazar değmesin...
Kötü oynuyoruz,Özellikle Hodges ve Melisa maalesef ışık vermiyorlar...Gintare'ye birşey diyemiyorum,belli yetenekli bir oyuncu,gelişim gösterecektir..
 
Çok rahat bir maçtı ama oyunun belli bölümlerinde bu maçta bile zorlanmak hoşuma gitmedi açıkçası. Dönem dönem hücumda çok ciddi sıkıntılar yaşıyoruz.

Melisa ve Hodges cok net bu takımın oyuncusu değiller. Daha kaliteli transfer yapılabilirmiş onların yerine. Gereksiz top kayıpları ve yanlış şut tercihleri had safhada. Ayrıca yeterince sertlik de getiremiyorlar maça.

Karşısındaki guardları pek begenmedim. Ama özgüvenini kazanması açısından çok iyi bir maç oldu Işıl için. Böyle böyle gelicek kendine. Tuğba da bugün iyi destek verdi kendisine. Nihan birtürlü tutturamadı yanlız çok sırıtıyor.

Hoca Gülşaha iyi süre veriyor. O da elinden geldiğince iyi kullanmaya çalışıyor diyebilirim. Ceydanın ise daha agresif olmasını bekliyorum süre aldıgı dakikalarda. Çok ürkek görüyorum sahada. Geçen seneki kadar top kullanmasını beklemiyorum tabi ama daha çok güvenmeli kendisine.

Galibiyetle başlamak güzel oldu. Sonu final 4 olsun diyelim bu yolun.
 
Bu maçla ilgili en güzel şey Işıl'ın aramıza dönmesi oldu.10 Sayı,10 Asist'le güzel bir double-double yaptı.

Bu arada Fowles'ı Erkek Takımımıza koysak sırıtmaz herhalde.Bence bu senenin en büyük transferi.
 
ışıl adına sevindim.

hodges ve melisa için karar vermek için erkendir çünkü henüz toplama takımız bu aşamada slyvia seimone gibi üstdüzeyler pek sırıtmaz ama diğerleri sırıtabilir. sabır ve idman lazım. zaten bu kadar çok top kaybı yapmamızda henüz toplama takım kimliğinden sıyrılamamış olmamızdan.
 
Ceyhun Yıldızoğlu maç sonunda çok doğru şeyler söyledi. Fark aldatmasın hala iyi bir takım olabilmemiz için çok yolumuz var. Fakat güzel ve umut verici mesajlar da aldık bugün.

Yerli oyuncularımızın ne kadar önemli olduğunu gördük. Işıl,Tuğba ve Bahar iyi katkı verdiler ve Seminone- Sylvianın üstündeki yükü oldukça hafiflettiler.

Doneka ve Melisa ciddi soru işareti. Farkın açıldığı dakikalarda oyuna girdiklerinde kötü performans gösterdiler ve hep fark kapandı onlar oyundayken.

Işıl Alben' e bir hoşgeldin de benden.

Saygılar.
 
Re: EL | Galatasaray - Tarbes

Levent ÖKTENER' Alıntı:
semih satılmıyor galiba en azından geçen sene satılmıyordu.. şu var ama saha içi biletini şimdi biletix.com'dan alıp bileti ordaki gişeden alabiliyorsun..

ordan satılmıyordu ama geçen sene.. ne alakaysa..

Geçen erkek maçına aldım ben sahaiçi. Bu sene satılıyor.

Bu arada Yasemen hiç süre almamış. Bu takımda Işıl haricinde PG kimliğine uyacak ikinci oyuncu bence, Ceyhun Hoca da ona güvendiğini milli takımdayken göstermişti. Bir sakatlık problemi mi var, hocanın tercihi mi?
 
Maçtada konuştuk Tuğba takımda gözlerine baktığında hırs akan tek oyuncu. Bugünde o hırsı verdi sahaya. Bencede maçın en iyi oyuncusu idi. Yada göze çarpanı diyim. SAylvia artık alıştırdı bizi normal insanoğlunun yapamayacağı işler onun elinde çok basitleşiyor. Seimone röportajını kaçırdım acaba ona röportajda sorulardan biri " neden içeri penetre etmiyorsun" gibi bir sorumuydu acaba? Çünkü bugün onu çok denedi. Genede hala beklediğimiz Seimone değil. Ama az zamanı kaldı geliyor bunu belli ediyor. Tribününde ona biraz destek vermesi lazım. Burası onun evi. Her geçen gün bunu daha iyi analdıkça farkını gösterecektir. GS kadın basketbol takımının Sylvia gibi bir süperstarı var ama SEimone bizim bildiğimiz gibi oynarsa açık ara en önemli yıldızı tabii ki Seimone Augustusdur. Bugün bana bunu gene hissettirdi.

Zaten Sylvia Bahar Seimone kenara geldi fark kapandı..
 

Üst