EL Play-Off | 1. Maç | FC Barcelona 88–61 Galatasaray Liv Hospital

50 sayı yemekle 1 sayıyla kaybetmek arasında fark yok. Ama hücum ribaundundan sonra Sinan hala sakin diyor ve sözde sete oturuyoruz. Sonrası topu dışarı atıyor. Sonra deliriyorum.

Yeter ki arroyo'nun sakatlıgı ciddi olmasın,ilk maçı kaybetmemiz zaten olagandı ama 2.maçta ve evimizdeki maçta arroyo olmalı,durumunu çok merak ediyorum

Arroyo olsaydı hiçbirşey olmazdı hakemler soyunma odasında maçın kararını vermiş öyle gelmiş 2. yarıya. Yazıklar olsun bu seviyede böyle maç yönetenlere ve yönetmesine izin verenlere.

Arroyo'nun olmadığı bir ikinci yarıda, Ender ve Sinan'dan bir kıvılcım görmeyi isterdim. Ama nafile...

İlk yarı Arroyo, Hariston ve Furkan haricindekiler sahda yokları oynadı. İkinci yarı sahada birşeyler yapan kimse kalmamıştı. Son periyot skoru 29-12 yanılmıyorsam.

Umarım Arroyo'nun durumu ciddi değildir.

Kötü başladığı maçta 12/21 üç sayı atan takıma yapacak birşey yok. Pota altında zaten Dorsey, Tomic, Lorbek, Nachbar...

Arroyo 2 gün sonra oynayabilir mi ona göre oyun çizmek lazım. Dış atışı iyi savunuyor , iki pas yapmakla 3 lük atmak biraz zor bu seviyede. Pota altını da iyi savunuyorlar. Bir şekilde dengelerini bozmak lazım.

Arroyo'nun sakatlanması ve hakemlerin kararları yüzünden maç koptu gitti. 2. maçta da Arroyo olmaz bence 2-0 dan da seriyi çeviremeyiz. Bu oyuncularla da bu kadar olabiliyor işte :(

Demek ki ciddi anlamda tehdit etsek oyun içinde Barcelona'yı hakemle izin vermeyecek kazanmamıza. Bu seviyelerde adımızı kabul ettirmek kolay olmayacak.