EL Play-Off | 2. Maç | FC Barcelona 84 – 63 Galatasaray Liv Hospital

pazar günü takım farklı olabilir ama Barcelona farklı mı olacak? esas soru bu işte.
çünkü onlara "biz sizi evimizde darmaduman edebiliriz, edebilecek kalitedeyiz, sonuna kadar mücadele ederiz" gibi bir mesaj veremedik ki. dün bu mesajı biraz verseydik, adamlara en azından seyirciyi de görünce biraz titrerlerdi.
dolayısıyla İstanbul'da anca başa baş mücadele olur. önemli olan onlara en baştan üstünlüğümüzü kabul ettirecek noktada sahaya çıkmaktı.

ayrıca ilk maç gitti, zaten ikinciyi de silmiştik gibi bir düşünceye onay vermek de bana ters geliyor. çıkar, elinden geleni yaparsın. daha doğrusu yaptırırsın. lafım Hoca'ya.

Seri başlamadan önce de yazmıştım, karşımızda o ölümcül top 16 grubunda rakiplerini darmadağın etmiş bir takım var. Hakikatten muazzam bir kadro kalitesi var adamlarda, Real Madrid gibi bir "ekip" olabilmiş değiller ama insanın başı dönüyor rotasyon karşısında. Papanikolau çıkıyor Nachbar giriyor, Tomic çıkıyor Dorsey giriyor, kenardan Oleson çok önemli katkı veriyor, Jacob Pullen hem Huertas'ı dinlendiriyor hem eli titremeden sorumluluk alıyor vs vs vs... Baş edebilmek zor.

Sezon ortası sakatlıkları yüzünden tamamen Arroyo'ya bağımlı kaldık maalesef, onu yedekleyecek bir guard alma imkanımız olmadı. Eğer Arroyo sakatlanmasaydı bir maç koparabilirdik, bu müthiş formlarına rağmen hem de. Çok çok yazık oldu, hakikatten acayip şanssız bir takımız biz.

Arroyo Pazar günü oynarsa bu seriyi uzatacağımızı düşünüyorum,

yahu Semih orasını anladık da...
bu peşinen kabullenmişliği, teslimiyetçiliği ne yapacağız? daha 3 sene evvel Tutku, Ender, Savoviçler ile filan finalist olan CSKA ile Oly'yi yenmiştik. bu teslimiyetçiliğe Arroyo'suzluk bahane olamaz. bu takımı, taraftarı ve kulübü satmaktan başka bir şey değildir.
kimse kusura bakmasın. bugüne kadar Ergin Hoca'ya hiç laf etmedim (ilk 3 ayı hariç), hele bu sene hep savundum bütün o saçma lig yenilgilerine rağmen. ilk maçı saymıyorum. ama dün Ergin Hoca takımını ve bizi satmıştır. bunun lamı cimi, aması maması, mazereti, bahanesi YOK!!!
kimse de oyuncularda kusur aramasın. kenarda o suratsız ve teslimiyetçi koçu gören Nowitzki olsa oynayamazdı zaten.
işin acıtan yanı, Hoca kendi kariyerine de, başarısına da gölge düşürmüş, kendi bacağına kurşun sıkmıştır. GS'nin top 8'e tesadüfen çıktığı izlenimi yansıtmıştır basketbol kamuoyuna.
yazıklar olsun!!!

Onlar da iki maç navarrosuz oynayacak. Her ne kadar yedek katkısı çok yüksek olsa da en önemli silahları olmayacak. Burada aroyyo'nun ne kadar katkı verebileceği önemli. Eğer maçı kafa kafaya götürüp onların ellerini titretebilirsek üçüncü maçı alabiliriz. Aslında taktik savaşının yanında psikolojik hir savaş da verilecek. Bu durumda en önemli aktörlerden biri de buradaki taraftarlar olacak. Bu arada 3. Maçın konusu açılsa ya artık..

yahu Semih orasını anladık da...
bu peşinen kabullenmişliği, teslimiyetçiliği ne yapacağız? daha 3 sene evvel Tutku, Ender, Savoviçler ile filan finalist olan CSKA ile Oly'yi yenmiştik. bu teslimiyetçiliğe Arroyo'suzluk bahane olamaz. bu takımı, taraftarı ve kulübü satmaktan başka bir şey değildir.
kimse kusura bakmasın. bugüne kadar Ergin Hoca'ya hiç laf etmedim (ilk 3 ayı hariç), hele bu sene hep savundum bütün o saçma lig yenilgilerine rağmen. ilk maçı saymıyorum. ama dün Ergin Hoca takımını ve bizi satmıştır. bunun lamı cimi, aması maması, mazereti, bahanesi YOK!!!
kimse de oyuncularda kusur aramasın. kenarda o suratsız ve teslimiyetçi koçu gören Nowitzki olsa oynayamazdı zaten.
işin acıtan yanı, Hoca kendi kariyerine de, başarısına da gölge düşürmüş, kendi bacağına kurşun sıkmıştır. GS'nin top 8'e tesadüfen çıktığı izlenimi yansıtmıştır basketbol kamuoyuna.
yazıklar olsun!!!

Türk Ceza Kanunu'nun 450. maddesi gereğince... 2004'ten önce uygundu da şimdi bu madde de olmaz. Ergin Hoca'yı sallandıracak başka bir şey bulmak lazım!

şu eleştirenler varya artık hiç kızmıyorum sadece ve sadece size gülüyorum,siz iyi gün taraftarısınız! nerden geldik nerdeyiz eğer yaşınız az müsaade ediyorsa çok değil 5-6 sene öncesine gidinde ne için savaş verdiğimizi görün,insanoğlu böyle işte hiçbir zaman beklentilerini karşılayamazsınız,yuh diyorum size yuhhh savaş verdiğimiz yer son 4'e kalabilme yeri,isterse 3-0 değil 45-0 olsun bu seri hiçbir zaman gözümdeki başarılarını gölgeleyemeyecek..siz iyikide fb taraftarı değilsiniz,mazallah futbolcularına yaptıkları gibi araba içinde döverdiniz basketbolcularını!!