helal olsun..kuralar cekıldıgınde takımın şansı yok dıyenlere gelsın bu galıbıyetler..yine son topa kadar..
Efes kötü takım arakadaşlar öyle felakaetti o yüzden yendik demek haksızlık olur. Tbl de erdemire 30 sayı bandırma kırmızıya 40 sayı fark atmakla iyi takım olunmuyor. cska dan 28 sayı realden 20 ve evinde 9 sayı maccabden 29 ve 7 sayı fark yemiş hiç bir büyük maçı el de kazanmayı bırak kazanabilecek 1 dakika bile oynayamamış bir takıma iyi diyenler varsa sabaha kadar tartışırım Yıldızlarla şişirilmiş bir balondur a. efes bu gün kazandık öyle çığlıklar atarak filan değilde sıradan bir galibiyetmiş gibi hissettim. Bu iyimi kötümü karar veremedim. Yendiğimiz takım efes ama ilginç doğrusu sanırım bunlara alışmak açısından bence güzel bu. Artık efes i yendiğimizde değil cska ları barça ları sienaları pana ları yendiğimizde heyacanı tavan yapacağız demektir ilk bi kaç yıl en azından önümüzdeki yıllarda sonrasımı o galibiyetlerde sıradanlaşırsa o zaman ekmekli kadayıf olur
Bu sezon 3 maç yapmışız 2 sini kaybetmişiz, yani öyle rakibimizi küçümseyecek durumda değiliz, her şeyi geçtim rakibe saygımız olsun biraz.Efes kötü takım arakadaşlar öyle felakaetti o yüzden yendik demek haksızlık olur. Tbl de erdemire 30 sayı bandırma kırmızıya 40 sayı fark atmakla iyi takım olunmuyor. cska dan 28 sayı realden 20 ve evinde 9 sayı maccabden 29 ve 7 sayı fark yemiş hiç bir büyük maçı el de kazanmayı bırak kazanabilecek 1 dakika bile oynayamamış bir takıma iyi diyenler varsa sabaha kadar tartışırım Yıldızlarla şişirilmiş bir balondur a. efes bu gün kazandık öyle çığlıklar atarak filan değilde sıradan bir galibiyetmiş gibi hissettim. Bu iyimi kötümü karar veremedim. Yendiğimiz takım efes ama ilginç doğrusu sanırım bunlara alışmak açısından bence güzel bu. Artık efes i yendiğimizde değil cska ları barça ları sienaları pana ları yendiğimizde heyacanı tavan yapacağız demektir ilk bi kaç yıl en azından önümüzdeki yıllarda sonrasımı o galibiyetlerde sıradanlaşırsa o zaman ekmekli kadayıf olur