EL TOP 16 5. Maç | Galatasaray MP 64 - 56 Anadolu Efes

Efes kötü takım arakadaşlar öyle felakaetti o yüzden yendik demek haksızlık olur. Tbl de erdemire 30 sayı bandırma kırmızıya 40 sayı fark atmakla iyi takım olunmuyor. cska dan 28 sayı realden 20 ve evinde 9 sayı maccabden 29 ve 7 sayı fark yemiş hiç bir büyük maçı el de kazanmayı bırak kazanabilecek 1 dakika bile oynayamamış bir takıma iyi diyenler varsa sabaha kadar tartışırım:) Yıldızlarla şişirilmiş bir balondur a. efes bu gün kazandık öyle çığlıklar atarak filan değilde sıradan bir galibiyetmiş gibi hissettim. Bu iyimi kötümü karar veremedim. Yendiğimiz takım efes ama ilginç doğrusu sanırım bunlara alışmak açısından bence güzel bu. Artık efes i yendiğimizde değil cska ları barça ları sienaları pana ları yendiğimizde heyacanı tavan yapacağız demektir ilk bi kaç yıl en azından önümüzdeki yıllarda sonrasımı:) o galibiyetlerde sıradanlaşırsa o zaman ekmekli kadayıf olur:)

Efes kötü takım arakadaşlar öyle felakaetti o yüzden yendik demek haksızlık olur. Tbl de erdemire 30 sayı bandırma kırmızıya 40 sayı fark atmakla iyi takım olunmuyor. cska dan 28 sayı realden 20 ve evinde 9 sayı maccabden 29 ve 7 sayı fark yemiş hiç bir büyük maçı el de kazanmayı bırak kazanabilecek 1 dakika bile oynayamamış bir takıma iyi diyenler varsa sabaha kadar tartışırım:) Yıldızlarla şişirilmiş bir balondur a. efes bu gün kazandık öyle çığlıklar atarak filan değilde sıradan bir galibiyetmiş gibi hissettim. Bu iyimi kötümü karar veremedim. Yendiğimiz takım efes ama ilginç doğrusu sanırım bunlara alışmak açısından bence güzel bu. Artık efes i yendiğimizde değil cska ları barça ları sienaları pana ları yendiğimizde heyacanı tavan yapacağız demektir ilk bi kaç yıl en azından önümüzdeki yıllarda sonrasımı:) o galibiyetlerde sıradanlaşırsa o zaman ekmekli kadayıf olur:)

dediğin gibi CSKA maçından sonraki coşkuyu hissettirecek bir galibiyet değildi,ama şöyle yorumlayabiliriz:Eğer biz bu yapılanmamızı üstüne koyarak sürdürebilirsek önümüzdeki yıllarda top16'da bazı maçları kazanmak artık bizim için alışkanlık haline gelmiş olacak.Efes maçı da bu alışkanlığı kazanma sürecinde bizim için bir antrenman oldu :D

Efes’in bugün göstermiş olduğu müthiş mücadeleye rağmen (bu mücadeleyi Olympiakos’a karşı göstermiş olsa en az bir galibiyet alırdı ki biz de şu an galibiyetin dışında tur atlamanın sevincini yaşardık), bizim de bu sezon pota altında ilk defa, ikinci çeyreğin son dakikalarından itibaren hücumda bu kadar silik kalmamıza karşın gelen bu galibiyet önemli bir eşiği aştığımızın en önemli göstergesi. Hücumda istenilen düzeyde hücum edemedik belki ama savunmada, çok kaliteli isimlere sahip Efes’ten 60 sayının altında yememiz, Avrupa Ligi’nin en ciddi sistem takımı olduğumuzun bir ispatıdır.

Sıra geldi Oly’e. Kağıt üzerinde Efes’in çok altında kadro kalitesine sahip rakibe karşı galip geleceğimize yürekten inanıyorum. Tek ciddi silaha sahip olan Spanulis’li Oly’e karşı çözüm üretmemiz; pota altında bize sorun yaratabilen, bize çok ters gelen Efes’in uzunlarını durdurmaktan daha kolay olacaktır. Uzun oyuncu anlamında, bizim için biçilmiş kaftan türünde bir rakip Oly. Onlar da bizim gibi 2 tane 5 numarayla oynuyorlar ve kısalarda onlardan çok daha iyiyiz. Haftaya zafere yakın olan taraf da kesinlikle biziz.

Bizi, Avrupa Ligin'de galibiyetlere alıştırmış takımımızı canı gönülden kutluyorum.

Bu sezon 3 maç yapmışız 2 sini kaybetmişiz, yani öyle rakibimizi küçümseyecek durumda değiliz, her şeyi geçtim rakibe saygımız olsun biraz.

Çıtayı çok iyi yerlere getirdik.Haftaya gruptan çıkmak için son maç.Son maça kadar şansımızı sürdürmemiz mükemmel bi başarı.Grupta bulunan tüm takımları yendik.Son olarak A.Efesi yenmemiz, haftaya yapacağımız Olym.maçı için çok büyük bi özgüven ve motivasyon sağladı takımımıza.Her zaman diyorum ben bu takıma güveniyorum diye.Sadece kendi oyunumuzu oynarsak haftaya Olym.her türlü yeneriz.

efes şansızlığını yendik nihayet yoksa gruptan çıkma adına anlam ifade eden bir maç değildi efesin cskayı yenme ihtimali yok bence bu düzensizlikle tek kullandıkları adam barac ona da cska top göstermez. enderin son periyotta akıllı hucümları maçı getirdi ender uzun süre sonra iyi bir oyun gösterdi nihayet ona ihtiyacımız olacak lig şampiyonluğu için

Oly ve Efes Moskova'da 30 sayı fark yedi, biz 15'le çıktık oradan. Üstüne burada devirdik yenilmez dedikleri takımı. Biz üstümüze düşeni fazlasıyla yaptık iç sahada 3te3 yaparak. Efes grubun seyrini değiştirmeyi başardı sağ olsunlar. Bu grupta bir takım ikinciliği hak ediyorsa o takım kesinlikle Galatasaray. Gidin ve yenin şu Oly'i de deplasmanda, ha yenemediniz mi siz zaten çok şey başardınız fazlasıyla.

Bu maçta üçlük yüzdemiz olması gerektiği gibiydi bir de her zaman ki savunmayıda uygulayınca Efes çaresiz kaldı . Oly maçını kazanacağımız kanatindeyim ancak tersi durum olursa bile ilk yılımızda euro lige damgamızı yinede vurmuş olucaz .Bize bu gururu yaşatan herkeze sonsuz teşekkürler