EL Women | Final Eight Yarı Final | Ekaterinburg 70 - 77 Galatasaray Odeabank | FİNALDEYİZ!

Ekrem Hoca ile geçmeyen her sezona daha da bir acıdım...Şu kadroyla neler yaptı adam ..Helal Olsun!! Işıl-Alba - Zellous başta tüm takıma tebrikler...Bıkmadan kızları destekleyip bugünü bekleyen bazı arkadaşlarımızında gözü aydın olsun...:)
 
Alba zaten ispatlamisti kendi artik Zellous'da degerini iki katına cıkardı ve ispatladi kendini avrupa'ya .. Işıl'ı tutup whealen tarzi bir guard ile bu takım lig ve avrupa'yi süpürür. Stay with us ışıl ..
 
Rüzgar gibi geçtik. Olaf Lange - Sandy Brondello ve Ekaterinburg ne olduğunu anlayamadan iş olup bitti. Kızlar,Ekrem Hoca çok büyüksünüz. Tarih bunu da yazar.
 
Son dakikaları gözlerim dolu dolu izledim. Erkek adam ağlar mı? Ağlar arkadaş. Sevinçten mutluluktan ağlar. Kızlar kendilerine inanmayan güvenmeyen herkese öyle bir cevap verdiler ki, biz ne yazsak ne söylesek boş. Başta Ekrem hocam olmak üzere bütün takımı canı gönülden tebrik ediyorum. Ayrıca bu takıma inan güvenen bir avuç forum kardeşliğinide tebrik ediyorum. Bu takım bu sene yine yazıyorum ŞAMPİYON olacak...
 
Ne denir ki takımımıza helal olsun . Sezon başında başta sayın Özyer olarak yönetimin Ekrem hocaya yapmadığı kalmadı yok takımı küçülttük diye diye Şaziye kaçtı elden Bone gibi tanımadığımız bir isim alındı ama Ekrem Hoca işte baştan sona helal olsun takıma hocama umarım aynı hata gelecek yıl yapılmaz al işte 1 2 yıldız gör Ekrem hoca neler yapıyor takıma . Final için çok zor olacak takımda nerdeyse tüm kısalar 40 dakika oynadı bir de Sancho yok sanırım ...
 
Ekrem Hoca dün basın toplantısında çok güzel konuşmuş . 'Biliyoruz çok güçlü bir rakip , ama siz de bilin ki hiç bir takım yenilmez değildir ! '
 
Öncelikle başta Ekrem Hoca olmak üzere tüm takımı tebrik ederim.

Artık tek bir maçımız kaldı. Sanırım Fener olacak, onlara karşı olan şansızlığımızı kırıp kupayı alacağımıza yürekten inanıyorum. Artık yarın yönetimimizden birileride Rusya uçağına atlayıp takıma desytek verir ihşallah. Bunu bari yapsınlar.

Maçın tekrarını arıyorum acil. Var mı bir yerlerde ?
 
Size ne diyeyim be helal olsun helal olsun helal olsun. Albanın ilk üçlüğünden itibaren maçı ayakta izledim. Bitince dakikalarca alkışladım helal olsun diyecek kelime yok ya. O kupa buraya gelecek arkadaş!
 
Galatasaray adının olduğu yerde rakip takım favori olmaz diye bir söz vardır ya hani, işte kızlar onu gösterdi bugün.

Takım ruhu, hırs, emek, mücadele hepsi vardı sahada ve en önemlisi kazanmak için terinin son damlasına kadar mücadele eden bir Galatasaray vardı.

Ekran başında tüylerimi diken diken yapan, gururdan gözlerimi yaşartan, Galatasaray arması taşıyan bir takımın nasıl mücadele etmesi gerektiğini herkese gösteren ve en önemlisi bu şubeyi kapatmayı planlayanlara inat Yenilmez Armada ruhunu sahaya koyan takımımıza başta Koç Ekrem Memnun ve Kaptan Işıl Alben olmak üzere çok teşekkür ederim.

Allah finalde yardımcımız olsun.
 
Şu maça maç öncesi açıklamalara bakarsak ekrem hoca dahil kimse inanmıyordu.Ama en olmayacak zamanda ve yerde utandırdığınız için teşekkürler:)İnşallah bu hevesimiz fenerbahçenin önünü açmış olmakla sonuçlanmaz.Madem ekaterinburgh'u eledik bu kupayı almadan dönemeyiz.Tarih şampiyonları hatırlar.Ama eğer şampiyon olursak GALATASARAY'IN nir kez daha avrupa vizyonu kanına işlemiş diyebileceğiz.fener kadın volaeybola yatırım yaptı ama ilk şampiyonlar ligi şampiyonluğunu vakıfbank tattı.Bizde ilk avrupa kupasını daha önceden kadın basketbolda kazanmıştık.Ama 1 numaralı kupada da ilk şampiyonluğu bu kadar yatırım farkına rağmen biz kazanmış olacağız.Tersi olursa namağlup ve ezeli rakibini 2 kez yenerek şampiyonluk kazanırlar ama bu saatten sonra bizi m hızımızı kesemeyeceklerine inanıyorum.Darısı birazdan gideceğim İpekçi'ye inşallah.
 

Üst